Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:23, Pavel Milan Černý napsal:

foto pak někdy udělám - ale nejsem žádnej fotograf :) máme v bytě strašně blbý světlo, ale nějak to vymyslím...

co se týče mých diplomatů, tak přítelkyně je koupila na aukru (odkaz bohužel nemám, ale pokud si pamatuju na foto, tak byly ve slušném stavu) a nechala v Eltonu udělat následující:

- nový číselník

- nové sklo

- nové ručičky

- nová korunka

- řemínek hovězí světle hnědý (Kuki Calf 0207)

- dýnko s věnováním

- vyčištění strojku + pár nových dílů (příchytka 18, západka, natahovací hřídel)

- vyčištění pouzdra (vypadá jako nové podle mě)

pokud vím, tak renovace trvala snad od července nebo srpna až do prosince...

no co vám budu povídat, vypadají fakt naprosto jako nové - absolutně fantasticky. nejhezčí dárek, který jsem kdy dostal :)

na kolik to panmámu vyšlo? taky mám v plánu jisté změny a tak abych věděla, s čím trošku počítat :smile_anim:

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:31, 'matylda2011' napsal:

na kolik to panmámu vyšlo? taky mám v plánu jisté změny a tak abych věděla, s čím trošku počítat :smile_anim:

koupě nevím, ale renovace něco lehce přes 7tis. Plus prý ještě nabízeli (mimojiné) komplet nové zlacené pouzdro asi za 15 :-)

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:34, Pavel Milan Černý napsal:

koupě nevím, ale renovace něco lehce přes 7tis. Plus prý ještě nabízeli (mimojiné) komplet nové zlacené pouzdro asi za 15 :-)

tak to gratulka...škoda, že nikde není ceník prací od Eltonu :-(

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:44, 'matylda2011' napsal:

není ceník? to je zvláštní... vím, že to partnerka dělala tak, že koupila hodinky, nafotila je, poslala to do Eltonu a přišla jí dost profi zpracovaná nabídka renovace - samozřejmě dle dostupných informací. tak tam hodinky poslala a oni jí to upřesnili podle konkrétního stavu. jak říkám, ve velmi profi podobě a včetně jasné cenové nabídky...

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:46, 'Pavel Milan Černý' napsal:

není ceník? to je zvláštní... vím, že to partnerka dělala tak, že koupila hodinky, nafotila je, poslala to do Eltonu a přišla jí dost profi zpracovaná nabídka renovace - samozřejmě dle dostupných informací. tak tam hodinky poslala a oni jí to upřesnili podle konkrétního stavu. jak říkám, ve velmi profi podobě a včetně jasné cenové nabídky...

Ještě by Ti partnerka mohla poslat na renovaci motor z ITR do Mugenu ;)

omluva za OT

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 14:44, 'matylda2011' napsal:

Stačí jim napsat, oni ti ceník nebo orientační kalkulaci pošlou. Jsou v tom poměrně vstřícní. Mail pochopitelně najdeš na www.prim.cz :-)

Odesláno

Ceník renovačních úkonů je na fóru Prim taky zveřejněn.

Prim Diplomat byl už z výroby luxusnější a dražší model, než ostatní. Lišil se např, tím, že měl lakovaný ciferník, silnější zlacení, nebo zvýšenou přesnost chodu garantovanou záručákem. Ale to vše tu už také bylo, takže, číst a číst.....

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 20:41, 'mischa' napsal:

Ta korunka je hodně nepodobná té původní, zdá se mi přespříliš tlustá na elegantní hodinky

100 procentní souhlas. Navíc by mne zajímalo, jakou technologií renovace pouzdra v Eltonu probíhá.

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 20:43, 'Bert' napsal:

100 procentní souhlas. Navíc by mne zajímalo, jakou technologií renovace pouzdra v Eltonu probíhá.

A taky myslím, že neumí uplně stejně tu vroubkovanou lunetu.
Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 20:43, 'Bert' napsal:

To by mě taky zajímalo. Nejsem technik, zkouším si přestavit že sundají jen zlacení pomocí hodnot z CNC. Každopádně to vypadá líp, než zlacení z Galvenu

Odesláno
  V 13. 1. 2011 v 20:46, 'Frantik' napsal:

A taky myslím, že neumí uplně stejně tu vroubkovanou lunetu.

Lunetu zkresluje rozlišení fotky. Tenhle konkrétní kus by mělo být nově pozlacené původní mosazné pouzdro.

Ta korunka je fakt macek

Odesláno

Jsou moc pěkné! Korunka se pravda trochu vymkla, a to nejen velikostí, ale i odstíněm zlacení... Nicméně tohle jsou detaily, které při běžném užívání zaniknou. K ceně renovace, pokud by byla kompletní (vč. pouzdra), vyšla by na cca 22k...

Odesláno

Jak někteří z vás zaregistrovali, zadařilo se mi na Aukru.

Originální návod na použití k hodinkám Prim Diplomat.

Holt sdílená radost nejlepší radost.

post-1228-005013900 1295087517.jpg

post-1228-066940500 1295087580.jpg

post-1228-019251600 1295087592.jpg

post-1228-099111000 1295087600.jpg

post-1228-044945700 1295087608.jpg

post-1228-046693800 1295087616.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...