Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

hezounký model z výrazné serie z počátku výroby primu, typuju na dýnku číslo kolem 100 000, takže rok výroby asi 1959. Fazetové nožky už se potom myslím nedělaly, jen opět na dněšním "spartaku". Mít tuhle kompletní serii je povinností každého sběratele. Je jich v ní celkem s různými variantami potisku a barvami ciferníku asi 7 - 10.

Včera jedny takové, jen oranžový potisk a bez sklíčka skončily na aukru za 300. Ty tvoje jsou docela OK, ciferník řekl bych v nadprůměrném stavu, korunka nepůvodní.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Děkuji za komentář, dala by se popřípadě originální korunka sehnat ? A nejlépe kde. (nevím přesně pod čím vyhledávat).

Odesláno

Ještě jsem zapomněl že na dýnku je skutečně číslo okolo 100 000. Momentálně jsou u hodináře, takže přesné číslo nevím.

Odesláno

Jsou, ale zvykneš si :-)

Je to opravdu nejsnazší cesta, ale jeden prodejce tam teď prodává v sekci prim původní korunky, dost se v tom vyzná a myslím, že kdybys mu poslal fotku hodinek, bude schopný ti poradit.Nick má Agemos1.

Odesláno

Děkuji za Typ. Korunky jsem v jeho aukcích sice nenašel, ale můžu mu napsat. Nebo kdybys měl přímo odkaz, budu vděčný. :notworthy:

Odesláno

Trochu bych to opravil, kalibr to může být jedině 55, jiný se ve variantě 16 rubínů bez datumovky ani nedělal.

Díky za upřesnění,už jsem si to opravil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...