Kristian.nov Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Po delší době jsem obešel pár bazarů a v jednom jsem narazil na tyhle čtyři zajímavé kousky: Wyrel, Mockba, Kirovskie a kousek nejcennější (i když ne v ideálním stavu) Poljot Chronograf. Kromě Kiroskie všechny plně funkční a relativně za hubičku. Musel jsem se pochlubit Teď půjdou do servízu. Dneska se mi bude dobře usínat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 ty poljoty jsou pěkný, podobný Hujerům. Kolik stály, jestli se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Wyler podobné těmto mám taky pochlub se pak, jak dopadla renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Podobné Kirovské vlastním, dle označení, stejný typ, pouze jiné indexy ciferníku. Ovšem ty Poljoty, to se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 ty poljoty jsou pěkný, podobný Hujerům. Kolik stály, jestli se můžu zeptat? Už jedny mam, v pěkným stavu, ale stříbrný: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34247-poljot/ Cena byla za komplet všechny čtyři 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 tak to je velmi pěkná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Prosím o pořádnou fotku strojku Wyler. Kdyby byly kompletní, byl by to dost unikát. Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 mechano: To je nějaká taková lahůdka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 tyhle Poljoty taky chci. ale ne nove. treba na ne nekde taky narazim... jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Prosím o pořádnou fotku strojku Wyler. Kdyby byly kompletní, byl by to dost unikát. Vyfotil jsem ho jen narychlo, po víkendu když tak přidám lepší fotky. Jinak strojek je plně funkční a jde i přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Strojek vypadá hezky, taky by mě zajímalo v čem spočívá ta unikátnost, nevšiml jsem si, že by byly na internetu podobné hodinky nějak zvlášť ceněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) Na těch starých Wylerech byl zajímavý systém tlumení Incaflex - setrvačka byla nárazuvzdorná (taková tlumicí spirála, či jak to nazvat, v ní byla namotaná). Prý Wyler kdysi dělal reklamní akci a házel hodinky z Eiffelovky a setrvačky vydržely.Vintage Wyler se sice prodává docela levně, ale jako zajímavost je to do sbírky super (pokud tedy má Incaflex). Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 díky za info, to je fakt zajímavý. Mě spadly jedny 60tkové Omegy z jednoho metru a totálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Jo o té věci s Eiffelovkou jsem taky četl. Každopádně tyhle mají na cifru napsáno INCASSABLE což je myslím něco jako "nerozbitný". Mají ještě pár nápisů na dýnku a taky z vnitřní strany dýnka. V týdnu je lépe nafotím v četně nápisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Jo o té věci s Eiffelovkou jsem taky četl. Každopádně tyhle mají na cifru napsáno INCASSABLE což je myslím něco jako "nerozbitný". Mají ještě pár nápisů na dýnku a taky z vnitřní strany dýnka. V týdnu je lépe nafotím v četně nápisů. No jo, měly by být nerozbitný, bohužel, na všech obrázcích jsou už nekomletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Wow, s tou setrvačkou to je zajímavý! Tak to se podívám na ty své Wylery doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Wow, s tou setrvačkou to je zajímavý! Tak to se podívám na ty své Wylery doma Pokud bude kolem setrvačky taková mosazná klícka, bude to báječný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Pokud bude kolem setrvačky taková mosazná klícka, bude to báječný. Mosazná klícka? To si nedovedu moc představit, neexistuje nějaké foto? A jak to, že jsou už většinou takto nekompletní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 Mosazná klícka? To si nedovedu moc představit, neexistuje nějaké foto? A jak to, že jsou už většinou takto nekompletní? Trocha gůglu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2011 (upraveno) Trocha gůglu: To vypadá opravu zajímavě. V těch mých bych spíše řek, že nikdy nic takového nebylo, než že jsou nekompletní. Že to tenhle model prostě neměl. Nebo se mýlím? Edit: To je zespodu setrvačky? Upraveno 25. ledna 2011 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se