Andrew Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 krása (čtení) (a tady) A ještě jedna "nicmoc" naživo
bandicoot Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Ach... Omlouvám se za stupidní příspěvek, ale u Reversa se vždycky zasním. Vzpomínám na ně radši než na první se.x.
cody Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Copak copak, nepovedlo se? Pravdu mas, ze nad modely z rady Reverso se zasnim vzdycky taky..
bandicoot Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 ...ale jo, povedlo. To mělo vyznít jako že Reverso je ještě mnohem lepší
cody Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Modli se, aby sem tva prvni nevesta nikdy nezabloudila. To holky nerady slysej:-))
romulada Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Odesláno 7. února 2011 Reversa respektuji, ale osobně jsem se k jejich koupi nikdy neodvážil - nějak mám radši ty kulaťoučký tvary - možná musím ještě dyzajnově dospět.
sery.vlk Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Odesláno 19. října 2011 Andrew, já Vám s dovolením vlezu do vlákna, ptz jsem narazil na pár dalších fotek této nádhery, které myslím lépe evokují, o co vlastně jde (Laskavému čtenáři doporučuji, aby nakoukl také do Snowova vlákna sem - jen pro srovnání, co všechno Manufaktura dokáže.) Takže slibované fotky, které ukazují bicí Reverso z obou stran, z aversu i reversu: Fotky jsou z článku Howarda, moderátora JLC na Timezone, odkaz zde . Zájemcům doporučuji také odkaz na prezentaci vedoucího konstruktéra komplikací p. Christiana Laurenta na YouTube - popisuje (francouzsky, s anglickými titulky), v čem spočívalo největší úskalí tohoto modelu, tj. miniaturizaci bicího aparátu a umístění a tvarování gongů do obdélníkového pouzdra. A konečně TTD: Jedná se o limitku 75 ks, pouze v bílém zlatě. Rozměr pouzdra 55 x 35 mm (včetně nožek), tloušťka neuvěřitelných 12 mm (!) - je třeba si uvědomit, že 1,5 až 2 mm padnou na základnu klece, ve které se vlastní pouzdro reverza otáčí. (Mechano by mohl povídat...) Kalibr JLC 944, tl. 5,89 mm, 35 kamenů, celkový počet dílů neuveden. Voděvzdorné do 3 barů, což by dle obvyklé specifikace JLC umožňovalo plavání, kdyby ovšem dodávali s jiným než pouze aligátořím řemínkem.
Andrew Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2011 V 19. 10. 2011 v 21:05, 'sery.vlk' napsal: Andrew, já Vám s dovolením vlezu do vlákna.. Já měl za to, že my dva si tykáme
GentlemanT Odesláno 19. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TQ69mYe7G4I
lastam Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 (upraveno) wow, ty jsou ale pěkný, klobouk dolu, JLC má vždycky nějakej parádní model v rukávu:-) reverso gyrotourbillon a tyto repetice se snad nemůžou nikdy okoukat... Upraveno 20. ledna 2012 uživatelem lastam
pavča Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Já se z toho picnu, mě tohleto přivádí v naprostý úžas. Když jsem byl před pár roky v servisním centru této firmy v Norimberku se svými hodinami ATMOS, tak tam jsem si prošel malou výstavku jimi vyráběných hodinek a těžko těžko se mi odcházelo.
colombo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 V 19. 10. 2011 v 21:05, sery.vlk napsal: Andrew, já Vám s dovolením vlezu do vlákna, ptz jsem narazil na pár dalších fotek této nádhery, které myslím lépe evokují, o co vlastně jde (Laskavému čtenáři doporučuji, aby nakoukl také do Snowova vlákna sem - jen pro srovnání, co všechno Manufaktura dokáže.) Takže slibované fotky, které ukazují bicí Reverso z obou stran, z aversu i reversu: Fotky jsou z článku Howarda, moderátora JLC na Timezone, odkaz zde . Zájemcům doporučuji také odkaz na prezentaci vedoucího konstruktéra komplikací p. Christiana Laurenta na YouTube - popisuje (francouzsky, s anglickými titulky), v čem spočívalo největší úskalí tohoto modelu, tj. miniaturizaci bicího aparátu a umístění a tvarování gongů do obdélníkového pouzdra. A konečně TTD: Jedná se o limitku 75 ks, pouze v bílém zlatě.Rozměr pouzdra 55 x 35 mm (včetně nožek), tloušťka neuvěřitelných 12 mm (!) - je třeba si uvědomit, že 1,5 až 2 mm padnou na základnu klece, ve které se vlastní pouzdro reverza otáčí. (Mechano by mohl povídat...)Kalibr JLC 944, tl. 5,89 mm, 35 kamenů, celkový počet dílů neuveden.Voděvzdorné do 3 barů, což by dle obvyklé specifikace JLC umožňovalo plavání, kdyby ovšem dodávali s jiným než pouze aligátořím řemínkem.
colombo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Vážně pěkný,jen bych se bál,že nevydrží mé jakékoliv zacházení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se