safi Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Odkaz na článek "Z Glashütte až na kraj světa". Diskusní ring volný.
tombed Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 jak říkáme my němčináři : Ja, gut, fantastisch !
Radimk Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Opět dobré počtení. Marně na Tvých článcích hledám nějakou vadu. A už ji mám!! Jsou příliš krátké!!
gerhard Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Pekny clanok, velmi prijemne poucne citanie.
JakuP Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Moc hezký článek a opravdu zajímavých hodinkách..V Glashutte v muzeu už jsem byl, mám to skoro za rohem, a je to prima a něco mi říká, že by to mohlo být zase jednou hezké zimní odpoledne, rozhodně bude na co se dívat i po druhé.. po třetí.. čtvrté :-)
aveius Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2011 pěkný článek, ale to s tím raketoplánem je s prominutím žvást. Autor pravděpodobně naráží na Mars Climate Orbiter, ale to rozhodně není raketoplán.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se