Přejít na obsah

Pozor na pouzivatela s nickom pete!!!

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Takže na upozornění kamaráda jsem se sem mrkl. Ani nečtu celý vlákno, mám jiný starosti.

Hodinky jsou od minulého týdne na cestě jak jsem slíbil, a jako bonus za pozdní odeslání jsem mu přibalil jedny prim z počátečního chronobundusu.

Že jsem nereagoval na nerpělivou sz, tak to je způsobeno tím, že naší 4,5leté dceři zjistili cukrovku a já nebudu řešit, jestli hodinky dorazí za dva dny nebo dva týdny. To fakt ne.

Vlastně ani nevím jestli jsou zaplacené, protože účet, jehož číslo jsem poslal je švagrové, protože to mám od bráchy v mailu kvůli jinému kšeftu a číslo svého jsem u sebe neměl. No a já peníze dostanu od bráchy, až je uvidí příští měsíc na výpise. A mám kvůli tomu zakládat vlákno atd. Řekl jsem, že je minulý týden pošlu a jsou na cestě. Tak až dorazí, tak sem hoď fotku a omluvu.

Tě pic.

P.

PS: Pro klid duše se zítra u nás stavím u holek na počtě a ještě to sem připíšu.

:D panečku to je příspěvek

to by mělo dostat Zlatého Chronomaga za aroganci,ignoraci nebo snad nadsázku ? :D

můj bývalý řídící by ti řekl "Franto,každý máme své problémy" a to byl bůh empatie - ha ha

... každopádně přeji dceři i rodičům pevné nervy - budete to potřebovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

:D panečku to je příspěvek

to by mělo dostat Zlatého Chronomaga za aroganci,ignoraci nebo snad nadsázku ? :D

můj bývalý řídící by ti řekl "Franto,každý máme své problémy" a to byl bůh empatie - ha ha

... každopádně přeji dceři i rodičům pevné nervy - budete to potřebovat

TY VOLE,YMPO SE VRÁTIL...VÍTEJ ZPĚT,UŠ SEM MYSLEL,ŽE CENU -CHOLERICKÝHO VOLA- BUDU ZA LETOŠEK PŘEBÍRAT SÁM
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

TY VOLE,YMPO SE VRÁTIL...VÍTEJ ZPĚT,UŠ SEM MYSLEL,ŽE CENU -CHOLERICKÝHO VOLA- BUDU ZA LETOŠEK PŘEBÍRAT SÁM

ne ne - akorát sem udělal v lednu ňáký prachy tak sem myslel, že bych koupil ňákej novej servr :D

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

to je čím dál tím víc nefunkční - ku*rva drát

Odkaz ke komentáři

Prostě tak trochu chyba v komunikaci. Zcela chápu Peteho, mám dva kluky a kdyby jim, nedej Bože něco bylo, s..l bych v ten moment na nějaké hodinky. Na stranu druhou chápu kupujícího, který čeká na to, co zaplatil. Stačilo možná napsat " mám vážné rodinné problémy, hodinky pošlu tehdy a tehdy". V každém případě má Pete mou podporu v péči o rodinu (i pro mne je tím nejdůležitějším na světe) !!!! Myslím, že se vše vysvětlí k oboustranné spokojenosti ! Pete, přeji jen ty nej zprávy, výsledky a vůbec, celou budoucnost :-

Ahoj Petr

Odkaz ke komentáři

Já přeju Petemu hodně zdaru a hodně zdraví a také trochu radu, že třeba někdy pomůže "Tracking number", ať dotyčný vidí, že už jsou hodinky alespoň podané na poště...

Ale k čertu s hodinkama, zdraví je na 1. místě...

P.S. to Petrson - taky mám dva kluky... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Peteho jsem potkal na jednom srazu a je to sympaťák.

Naprosto souhlasím s jeho názorem.

Zdraví dětí je u mě také na prvním místě a asi bych v podobné situaci také vše ostatní na čas vypustil. Člověk v tomto případě asi potřebuje pár dní, aby si to v hlavě srovnal a začal být schopen myslet na jiné věci.

Uznávám, že je to asi nefér vůči kupci, ale ten by zase zpětně mohl pochopit zásah vyšší moci a pochopit Peteho.

EDIT: Pete, držím dcerce palce.

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem, kdo sem přispívají.

Včera mi sundali konečně dceru z kapaček, takže je o poznání vše lepší :). Tedy pro nás doma. Kupujícímu píši sz o stavu zásilky...

Takže díky za podporu, chlapi.

YPO se svým příspěvkem nezklamal, jako vždy :)

Čus bus autobus ;)

Odkaz ke komentáři

tak pete to dneska zistoval a zasielka je este dakde v cz.pocam ze asi pride v utorok ale nechapem tych s prepacenim blbcov na poste ze to tak zdrzuju tie zasielky toto sa mi este v zivote nestalo ze to za dva tyzdne este stale trci v cz:sad01_anim:

4pete prajem tvoje dcere nech sa co najrychlejsie uzdravy a nech vam potom robi doma radost ;)

Odkaz ke komentáři

At se ti dcerka co nejdriv vzpamatuje. Mam doma ani ne rocni. A predstava JIP mi tlaci knedlik do krku.

Jako prodejce jsi ovsem selhal, stejne jako bych ve tve situaci mozna selhal taky.

Jeste jednou preju stesti a pevny nervy kolego.

Odkaz ke komentáři

Na závěr této kauzy bych si tedy dovolil konstatovat, že uživatel Pete není zločinec a podvodník, ale chlap, který má můj respekt a podporu. Stará se o rodinu, která je mu bezesporu vším. Stejně tak to mám já. Myslím, že kdyby mohl Pete darovat všechny své hodinky zdarma někomu za to, že jeho dcera bude zdravá, udělá to hned. Jsou věci, které vyžadují naprostou prioritu a tahle je jedna z nich. Horší by bylo, kdyby si zde Pete vesele dopisoval a prodával hodinky, zatímci jeho dcerka by byla sama někde ve špitale. Takže Pete, ty chlape jedna, DRŽ SE ! Vše bude O.K.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Trocha odlehčení - Já to říkám furt, nejlepší je osobní "styk", virtuální "sex" nestojí za nic :)

stát se může cokoli, chce to klid a komunikovat. Také říkám z ruky do ruky.
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Bohužel mi nezbývá, než sem napsat svoji negativní zkušenost s Pete. Cca 17. června jsem mu poslal telefon, který jsem zde dával do sekce vyměním a ostatní a do dnešního dne jsem za něj nedostal ani korunu. Sice proběhla rozsáhlá komunikace a byl jsem asi 6x ujištěn že peníze přijdou. Bohužel, dodnes ani prd. Navíc jsem se dokolečka musel dotazovat já, kdy to bude a co se děje. Chápu že může mít někdo finanční problémy a že prostě se nezadaří, ale tři měsíce marného čekání a 4 litry pohledávka - to mi přijde jako minimálně trapné. Nehledě na to, telefon nebyl přímo můj a já jsem majitelce dal ze svých peněz ihned po odeslání svoje 4 litry. Naposledy jsem byl ujištěn, že do minulého pátku bude odesláno alespoň 50% z částky. Osobně nečekám, že se to ještě změní, každopádně po mizerných zkušenostech s doručováním, přepravci (hlavně pošta) a kupujícími - nejdříve platba (nebo dobírka) a potom poslání. :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Bohužel mi nezbývá, než sem napsat svoji negativní zkušenost s Pete. Cca 17. června jsem mu poslal telefon, který jsem zde dával do sekce vyměním a ostatní a do dnešního dne jsem za něj nedostal ani korunu. Sice proběhla rozsáhlá komunikace a byl jsem asi 6x ujištěn že peníze přijdou. Bohužel, dodnes ani prd. Navíc jsem se dokolečka musel dotazovat já, kdy to bude a co se děje. Chápu že může mít někdo finanční problémy a že prostě se nezadaří, ale tři měsíce marného čekání a 4 litry pohledávka - to mi přijde jako minimálně trapné. Nehledě na to, telefon nebyl přímo můj a já jsem majitelce dal ze svých peněz ihned po odeslání svoje 4 litry. Naposledy jsem byl ujištěn, že do minulého pátku bude odesláno alespoň 50% z částky. Osobně nečekám, že se to ještě změní, každopádně po mizerných zkušenostech s doručováním, přepravci (hlavně pošta) a kupujícími - nejdříve platba (nebo dobírka) a potom poslání. :sad01_anim:

Jen malá reakce.

Odesláno bylo a zbytek jsem myslel, že zvládnu zítra, ale bude to až začátkem příštího týdne. Jo a pro info, cenu jsem zvýšil za čekání na platbu o šest kilo. To si myslím je také fér.

Ještě jednou B.F.G. sorry, ale dřív to nešlo. :notworthy:

Jo a telefon stále leží v bedýnce, tedy do té doby než bude uhrazen. Zatím tedy moje Nokia E66.

Další pranýřování je myslím zbytečné. :whip:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...