B.F.G. Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Tak já časem spíš rezignoval. Divnej sem určitě, Millis to dozajista potvrdí.
Milis Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Tak já časem spíš rezignoval. Divnej sem určitě, Millis to dozajista potvrdí. Ale jo, ses dost divnej, to je jasny. Teda ale tahle causa me dost se*re. Pete, co kdybys vratil zpatky aspon ten telefon, kdyz uz tak spravedlive lezi v krabici a vubec ho nepouzivas....? Postovny bude stat max. pajsku, tipuju, kdyztak se tady na to muzem slozit. To je fakt v pici todleto.
Dr.Watson Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Já to furt říkám-každej má mít zákonnýho zástupce. Už jsem se matičky ptal a povídala, že když jí nějaký ho?dy za měsíc k osmdesátinám koupím, tak mne tu bude klidně zastupovat, chodit na rodičovský srazy, podepisovat žákajdu a tak. Jako Hujerovic... Ale vážně. Mám pocit, že z dotyčného už toho nic nevyrazíme, tedy ani nějaký komentář. Ono není co komentovat, to s tím "spravedlivě zakrabicovaným founem" mne docela pobavilo kdyby to nebylo tak tragikomické. On zase za měsíc pošle o pětikilo víc nebo vrátí telefony dva. Ačkoliv... Mne teď napadlo. Co panenka woo doo s desítkou hřebíkem v prdelkovém zadečku? Černýho kohouta seženu a svíčky dáme dohromady taky.
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Tak to čumím... Sakra Pete, co blbneš? Někdy se holt nedaří, to se dá pochopit, ale na tohle fakt omluva neexistuje. Nechápu, nerozumím...
pevo Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To je fakt tragedie todleto! S podobným přístupem se setkávám u narkomanů všeho druhu, slíbí cokoliv, vymluví se na cokoliv, bez špetky osobního studu. Tak co byste čekali od megazávisláka?
Návštěvník km.kmk Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 To je fakt tragedie todleto! S podobným přístupem se setkávám u narkomanů všeho druhu, slíbí cokoliv, vymluví se na cokoliv, bez špetky osobního studu. Tak co byste čekali od megazávisláka? To mi připomnělo hlášku měsíce, když si nedávno v pořadu Ano šéfe z Brna z restaurace Bohéma přišel kuchař pro výplatu, kterou mu asi půl roku dlužil týpek s bílou sedmičkou BMW. Kuchařík se práva samozřejmě nedomohl a borec v bílém jen prohlásil hantecem "idiot...bere drogi..."
B.F.G. Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 Tak update, ne nelekejte se, nemám pořád vůbec nic
Alina Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Na to asi nestačí ani xxxfazerůvxxx slovník, bez urážky.
NIGHTinGALE Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Jak je možný, že Pete ještě nedostal BAN? Jako sorry, ale tohle je na přesdržku.
Gilius Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Pete zatím nedostal BAN, psal jsem mu, ale od 15. září tu nebyl. Čekám, až se objeví a jak se vyjádří, v tento moment banán vůbec nic neřeší a já nevím, co řeší on. Každopádně stále věřím, že se před tím neschová a nějak se k tomu postaví.
svijanskymaz Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 To je divne...Este nikdy som nic nepredaval,len kupoval.Moj najvacsi kup bol od zavislaka a nevahal som mu poslat peniaze na ucet,ale v poslednej chvilke ma zabrzdila priatelka,jestli nie som idiot posielat neznamemu cloveku "tolko" penazi....Tak som to zvazil a pre pokoj v rodine som volil osobne predanie.Kazdopadne som z toho zmateny,mozno som divny a reputaciu nemam najlepsiu,ale chlapske slovo ma platit bez ohladu na okolnosti.Gentlemana ospravedlnuje len vlastne umrtie...
skalis Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Ban nic neresi. A trochu me na zacatku vlakna zarazeji obhajujici posty nekolika clenu. Chapu, ze rodina a zdravi jsou na prvnim miste, ale dat hodinky do obalky a na poste odeslat je otazka pul hodiny, to se obhajit neda starosti nestarosti. A s tim mobilem... Kdyz neposlu penize do tydne (a uz to je dost), tak se snad seberu a odeslu v baliku s omluvou zpet puvodnimu majiteli. Tohle je vazne pruser.
svijanskymaz Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 To mi připomnělo hlášku měsíce, když si nedávno v pořadu Ano šéfe z Brna z restaurace Bohéma přišel kuchař pro výplatu, kterou mu asi půl roku dlužil týpek s bílou sedmičkou BMW. Kuchařík se práva samozřejmě nedomohl a borec v bílém jen prohlásil hantecem "idiot...bere drogi..." To bolo sedmickove báwo?Som bol tak zaujaty krumplama co tahal z kufra,ze som myslel ze 3kove...Ono aby to nakonec nebola 5tka. .Ono je to vlaste jedno,bavil som sa ukrutne...
bandicoot Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 dat hodinky do obalky a na poste odeslat je otazka pul hodiny, to se obhajit neda starosti nestarostiVšak ona to nemusí být otázka času, peněz, ale jen "prosté" rezignace na vše "nepodstatné". Tunelové vidění. Neobhajuji, ale umím si sžírající pocit potlačující normální vnímání života představit.
sibirnaya Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 To bolo sedmickove báwo?Som bol tak zaujaty krumplama co tahal z kufra,ze som myslel ze 3kove...Ono aby to nakonec nebola 5tka. .Ono je to vlaste jedno,bavil som sa ukrutne... byla to sedma..
skalis Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Však ona to nemusí být otázka času, peněz, ale jen "prosté" rezignace na vše "nepodstatné". Tunelové vidění. Neobhajuji, ale umím si sžírající pocit potlačující normální vnímání života představit. Jestlize nekomu neco dluzim a slibim mu, ze to vyridim, tak to neni "nepodstatne". S jinymi problemy ostatni zavazky nezmizi...
Dantechno Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Však ona to nemusí být otázka času, peněz, ale jen "prosté" rezignace na vše "nepodstatné". Tunelové vidění. Neobhajuji, ale umím si sžírající pocit potlačující normální vnímání života představit. Tvuj argument beru ale jen na prechodnou dobu. Neni prece tak tezky napsat SZ , ze mam ten a ten problem a nemuzu to ted vyresit s omluvou, ze to doresime pozdeji. Jinak to sm.di podvodem.
bandicoot Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 "nepodstatne". Schválně jsem to dal do uvozovek. Tam dochází k tomu zkreslení. Hranice mezi gentlemanem a padouchem je strašně tenká a začíná ve vlastní hlavě.
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Já to vidím jako ohromný prů.er a vůbec to nechápu. Peteho znám, tedy myslel jsem si že znám, osobně. Vůbec by mě nenapadlo, že je tohohle schopen. Může se mi stát cokoliv, ale když dám slovo, i kdybych měl na poštu hnát svoji mámu, tchýni nebo sousedku, dodržím ho. Asi bych se nemohl ráno podívat do zrcadla.
Milis Odesláno 25. září 2011 Nahlásit Odesláno 25. září 2011 Ja Banditovi rozumim a vyraz "tunelove videni" si zapamatuju pro vysvetlovani svejch excesu. :D Furt kur\/a doufam, ze se to nejak vyjasni, jakkoli si ted nedokazu predstavit akceptovatelne vysvetleni. Ale to neznamena, ze neexistuje.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.