Přejít na obsah

Pozor na pouzivatela s nickom pete!!!

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si spíše myslím, že už je delší dobu mezi námi pod jiným nickem. Bohužel je faktem, že v každé komunitě se najdou bezcharakterní lidé a než se projeví, tak stačí napáchat někdy i hodně podrazů. A nejhorší na tom je, že jim to mezi slušnými lidmi vyjde beztrestně. Možná, že by se moderátoři mohli podívat, zda tady někdo nový nemá stejnou IP adresu, jako měl pete.

tohle vlákno je pro mne velký překvapení.

jen bych připomenul, že Pete to byl, kdo organizoval poslední (ne jeho vinou nepovedenej) celostátní sraz! a to mi k němu sedí, protože jsem s ním byl dvakrát v hospodě a velkolepě se z jeho přítomnosti těšil.

nevěřím v "bezcharakternost". spíš mi to připadá, že se "hanbou propad'". něco prosral-tady za to si může sám, B.F.G. je v minusu a to je samozřejmě špatně. pevně doufám, že to brzo urovná.

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

tohle vlákno je pro mne velký překvapení.

jen bych připomenul, že Pete to byl, kdo organizoval poslední (ne jeho vinou nepovedenej) celostátní sraz! a to mi k němu sedí, protože jsem s ním byl dvakrát v hospodě a velkolepě se z jeho přítomnosti těšil.

nevěřím v "bezcharakternost". spíš mi to připadá, že se "hanbou propad'". něco prosral-tady za to si může sám, B.F.G. je v minusu a to je samozřejmě špatně. pevně doufám, že to brzo urovná.

No "hanbou propad" - to je přeci zbytečné, bylo a je to tak snadné to dát do pořádku. Možnosti jsou dvě: 1. zaplatit za telefon, 2. vrátit telefon.
Odesláno

No "hanbou propad" - to je přeci zbytečné, bylo a je to tak snadné to dát do pořádku. Možnosti jsou dvě: 1. zaplatit za telefon, 2. vrátit telefon.

1 a 2 plus odškodné samosebou platí.

i tak, nevěřím svým očím.

Odesláno

Ja bych to malinko opravil. Je to bezmala tri a pul mesice!

Tak to bedýnka v které leží ten telefon se pomalu rozpadá, baterka už se bude horkotěžko oživovat. Telefon bych zpět určitě nechtěl, peníze jak Pete psal jsou někde na cestě. Nic pozitivního. Kdyby někdo věděl kde bydlí a řekl to, tak by bylo docela zajímavé si k němu udělat výlet. Jinak to asi nedostaneš.
Odesláno

Aby mě někdo neodsuzoval, nemyslel jsem navštívit ho a vyhrožovat/sám se bojím i čerta s mikulášem/ Pořád si říkám že při pohledu z očí do očí by se ten člověk zastyděl a nějak zachoval. Možná jsem najivní.

Odesláno

Nechápu jednu věc: pokud Peteho zná spousta lidí, že se tu ještě neobjevil kontakt, bo by mu podvedený prodejce moh alespoň nabít tlamu... :rifle:

Odesláno

Nechápu jednu věc: pokud Peteho zná spousta lidí, že se tu ještě neobjevil kontakt, bo by mu podvedený prodejce moh alespoň nabít tlamu... :rifle:

tak tohle bych asi pricetl pozdni hodine prispevku.

A kam myslis, ze BFG ten telefon posilal? Na nadrazi Horni Plana?

Návštěvník km.kmk
Odesláno

tak tohle bych asi pricetl pozdni hodine prispevku.

A kam myslis, ze BFG ten telefon posilal? Na nadrazi Horni Plana?

:gora:
Odesláno

nebylo by od věci kdyby jeho kamáradi co sem chodí nebo ti co ho osobně znají jej navštívili nebo na něj maj aspoň tel ho zkusit kontaktovat si myslím

Návštěvník Snow
Odesláno

JJ Zmizelo, úplná záhada :)

Řekl bych, že by byl na místě dotaz na administrátora. Nevěřím, že se SZ dokáže beze stopy ztratit.

Odesláno

Když to jedna strana vymaže,tak to opravdu "zmizí". Psala jsem mu asi tři zprávy,žije a funguje.BFG má adresu i telefon,můžete s ním někdo jet,já jsem bohužel se synem nemocná a v Plzni. Nebudu ho hájit,protože tohle je prostě svinstvo.

Odesláno

Já nevím, kontaktoval jsem svého času adminy, ale ani Kamil mi nemůže pomoct. Psal jsem 2x Chronomagovi, ovšem neodpověděl. V konverzacích to vlákno nemám, když dám hledat, tak ho hledání najde (celé vlákno i počet konverzací),ale při pokusu otevřít ho se ukáže chyba:

[#10229] Nemohli jsme se dohledat kterou zprávu se snažíte zobrazit.

Tento víken jsem chtěl za Pete zajet, ale podělala se další věc a vyhazovat další prachy s nejistým výsledkem se mi moc nechce.

Alina se mi snažila pomoct jak mohla, časem její pomoc jistě využiju :)

Odesláno

Tento víken jsem chtěl za Pete zajet

To je zbytečný. Dělat mrtvýho brouka a že není doma může i za zavřenýma dveřma bytu, nejen tady na netu. Škoda cesty.

Tahle peteho veřejná sebevražda není na úrovni půjčený knihy, pro kterou když si dojdeš, tak ti jí kámoš vrátí.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...