Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Delší dobu jsem cítil potřebu po hodinkách na denní nošení. Jsou zkrátka situace, kdy se Big Piloty moc nehodí...třeba když jde člověk v teplákách s košem. Pro tyto příležitosti jsem si pořídil Aquatimer Chronograph a musím říct, že jsem moc spokojený. Vždycky jsem věděl, že jsou to moc pěkné hodinky, ale stejně mě hodně mile překvapily.

Hodinky skvěle sednou na ruku, velikost je úplně optimální. Zpočátku mi tedy připadaly trochu menší, ale to jen díky zdeformovanému měřítku vinou BP. Ve skutečnosti se jedná o relativně masivní hodinky. Opravdu musím pochválit tah. Hodinky jsou velmi pohodlné, působí lehkým dojmem a přitom tah je robustní a skvěle zpracovaný. Jeho úprava zabere díky chytře řešenému systému jen pár chvil. Hodinky mají zvláštní líbivé kouzlo, dělá to zřejmě antireflex který háže zajímavé odstíny a hodinky se jakoby mění v závislosti na okolních podmínkách. Vnitřní otočná luneta se velice přesně pohybuje po minutách (samozřejmě jen jedním směrem), indexi vždy dosedají přesně na indexi ciferníku. V tomhle mě IWC ještě nikdy nezklamalo. Ten důraz na detail a přesnost je u všech hodinek, které jsem držel v ruce. Někdo může namítnout, že je v hodinkách jen pouhá ETA...Já to u tohohle modelu nevidím jako problém. Tyto hodinky mají být robustní, odolné a přesné a to je myslím i charakteristika ETA 7750.

Chvilku jsem teď zvažoval, jestli nemám tenhle pokus o mini recenzi smazat. Ale nakonec proč...třeba si to někdo rád přečte.

Tady jsou nějaké obrázky

post-3231-094434200 1296251157.jpg

post-3231-058382200 1296251179.jpg

post-3231-035194900 1296251264.jpg

post-3231-004556000 1296251303.jpg

Odesláno

krátká a dobrá recenze,pěkné fotky,dobré čtení a hlavně nádherné hodinky,co si přát víc

díky moc,gratulace a hlavně si jich užij

Odesláno

Ty budeš mít klid, až si koupíš ještě sedmidenní portugaly a inženýry, pak pár rolád, PP, AP, JLC a ... - to máš fuk :whistle: GRATULUJU, během února ti je omkrnu naživo ;)

Odesláno

No tak moment, kdepak je wristshot s rukou v kapse? :D

No jo! Já na něj úplně zapomněl! Příští týden to napravim! :D

Ty budeš mít klid, až si koupíš ještě sedmidenní portugaly a inženýry, pak pár rolád, PP, AP, JLC a ... - to máš fuk :whistle: GRATULUJU, během února ti je omkrnu naživo ;)

Jsem v tom až po uši...ale baví mě to!
Odesláno

Velice pěkné hodinky,přidávám se ke gratulantům.Jen bych měl obavy jestli horní část pouzdra,okolo skla, nebude náchylná na poškrábání a hlavně ťukance.Já vím jsem trošku cimprlich. :blush02:
Odesláno

Na chození s košem dobrý :) Tyhle hodinky jsem cca měsíc vlastnil a na mě byly až moc masivní a dá se říct nepohodlný díky docela tuhýmu tahu, ale jako menší sportovní alternativa k BP asi OK. Možná proto, že jsem je ještě neměl, tak by mě osobně více lákaly Inženýry...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...