Pafelik Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Delší dobu jsem cítil potřebu po hodinkách na denní nošení. Jsou zkrátka situace, kdy se Big Piloty moc nehodí...třeba když jde člověk v teplákách s košem. Pro tyto příležitosti jsem si pořídil Aquatimer Chronograph a musím říct, že jsem moc spokojený. Vždycky jsem věděl, že jsou to moc pěkné hodinky, ale stejně mě hodně mile překvapily. Hodinky skvěle sednou na ruku, velikost je úplně optimální. Zpočátku mi tedy připadaly trochu menší, ale to jen díky zdeformovanému měřítku vinou BP. Ve skutečnosti se jedná o relativně masivní hodinky. Opravdu musím pochválit tah. Hodinky jsou velmi pohodlné, působí lehkým dojmem a přitom tah je robustní a skvěle zpracovaný. Jeho úprava zabere díky chytře řešenému systému jen pár chvil. Hodinky mají zvláštní líbivé kouzlo, dělá to zřejmě antireflex který háže zajímavé odstíny a hodinky se jakoby mění v závislosti na okolních podmínkách. Vnitřní otočná luneta se velice přesně pohybuje po minutách (samozřejmě jen jedním směrem), indexi vždy dosedají přesně na indexi ciferníku. V tomhle mě IWC ještě nikdy nezklamalo. Ten důraz na detail a přesnost je u všech hodinek, které jsem držel v ruce. Někdo může namítnout, že je v hodinkách jen pouhá ETA...Já to u tohohle modelu nevidím jako problém. Tyto hodinky mají být robustní, odolné a přesné a to je myslím i charakteristika ETA 7750. Chvilku jsem teď zvažoval, jestli nemám tenhle pokus o mini recenzi smazat. Ale nakonec proč...třeba si to někdo rád přečte. Tady jsou nějaké obrázky
shag Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Krasne duo. K podobnej kombinacii by som sa chcel raz prepracovat
bil Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 krátká a dobrá recenze,pěkné fotky,dobré čtení a hlavně nádherné hodinky,co si přát víc díky moc,gratulace a hlavně si jich užij
sureshot Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 velmi pekne, tieto potapkove iwc (snad vsetky typy) maju svoje caro hlavne nazivo.
obchodnik-o3 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 paradicka,ten tah je uzasny a na ruke su skvele,blahozelam
volfda Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Ty budeš mít klid, až si koupíš ještě sedmidenní portugaly a inženýry, pak pár rolád, PP, AP, JLC a ... - to máš fuk GRATULUJU, během února ti je omkrnu naživo
soda Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tohle je nádhera, gratuluju! Tyhle hodinky pro mě mají zvláštní kouzlo...
M3maniac Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Gratulace, chviličku jsem na ně koukal, ale béčka vyhrály tak si je užívej
speedmaster Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 No tak moment, kdepak je wristshot s rukou v kapse?
Pafelik Odesláno 28. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 No tak moment, kdepak je wristshot s rukou v kapse? No jo! Já na něj úplně zapomněl! Příští týden to napravim! Ty budeš mít klid, až si koupíš ještě sedmidenní portugaly a inženýry, pak pár rolád, PP, AP, JLC a ... - to máš fuk GRATULUJU, během února ti je omkrnu naživo Jsem v tom až po uši...ale baví mě to!
habadej Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Fantastický hodinky. Myslím si, že pro chození v teplákách s odpadkami úplně ideální .
Z. Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Tak už jsme tu měli hodinky vídeňských čističů kanálů, pak nějaký instalatérský, a teď tedy popelářský...
leon Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Velice pěkné hodinky,přidávám se ke gratulantům.Jen bych měl obavy jestli horní část pouzdra,okolo skla, nebude náchylná na poškrábání a hlavně ťukance.Já vím jsem trošku cimprlich.
juraj85 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Gratulujem,je to kusok na ktory by som bol urcite hrdy.Klobuk dole
organic Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Na chození s košem dobrý Tyhle hodinky jsem cca měsíc vlastnil a na mě byly až moc masivní a dá se říct nepohodlný díky docela tuhýmu tahu, ale jako menší sportovní alternativa k BP asi OK. Možná proto, že jsem je ještě neměl, tak by mě osobně více lákaly Inženýry...
Frayer Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Gratulace! S IWC clovek nikdy neslapne vedle
Chorche Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Krásný, Pavlíku, krásný.Už se na ně těším naživo.
foxik28 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Bomba gratulace také jsem je chtěl kupovat ale finance nakonec vyhrály:(
Orino Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Gratulace, parádní kousek a na fotce s BP moc pěkná kombinace.
bandicoot Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Jsou výborný. A ta vnitřní luneta a její ovládání je vymakaný.Já o nich uvažoval, ale nakonec jsem podlehl nepochopitelnému bloku před integrovaným tahem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se