Přejít na obsah

total úlet

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar kolegové, hledám něco úplně jiného než mám doma. Prostě něco digi, pořádnej kus na ruku, velká výdrž (štípání dřeva, lopata, krumpáč atd..) poraďte odborníci. první co mě napadlo tak je Casio.

Návštěvník YPO
Odesláno

Casio GX - přiznám se, že je nosím tři neděle v kuse a už mi přijdou malé , ale větší se nedělají nebo o nich nevím :D

Odesláno

Casio GX - přiznám se, že je nosím tři neděle v kuse a už mi přijdou malé , ale větší se nedělají nebo o nich nevím :D

maslíš tyto? raději bych kulatý
Návštěvník YPO
Odesláno

jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he

na cizí ruce to vypadá takto

Odesláno

Zdar kolegové, hledám něco úplně jiného než mám doma. Prostě něco digi, pořádnej kus na ruku, velká výdrž (štípání dřeva, lopata, krumpáč atd..) poraďte odborníci. první co mě napadlo tak je Casio.

řešil jsem podobné a vyhrály to přesně tyto Risemany..

(ale mám úplně jiné - G-9100R-4ER )

Odesláno

jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he

no, možná na tom něco je. to zas bude chronobundus :crying_anim:

Odesláno

Tak to jsi trefil hlavičku přesně na hřebíček, lepší "digi" neznám......taky jsem ale jiné neměl :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

prosím tě, takový ty hejblátka ze stran, nevadí? nepřekáží? Kolik máš obvod zápěstí?

no tak to vypadá opravdu zajímavě
Návštěvník YPO
Odesláno

týýýý krááávo, to je teda pořádná hrouda bakelitu :gora:

noa to je právě originélní - v případě ztroskotání na střeleckém ostrově z toho jde vyrobit svítilna, multifunkční nůž a rychlý člun - to z těch prcků v tvém výběru nevyrobíš :D
Odesláno

noa to je právě originélní - v případě ztroskotání na střeleckém ostrově z toho jde vyrobit svítilna, multifunkční nůž a rychlý člun - to z těch prcků v tvém výběru nevyrobíš :D

možná bych měl upřesnit kriteria výběru

Solární napájení

Odolné proti vodě aspoň na plavání

Černá barva

Podsvícený displej

Řízené radiovým signálem

jo a já mám v zápěstí 18,5cm, nebude to vypadat jak cihla na špejli?

Odesláno

prosím tě, takový ty hejblátka ze stran, nevadí? nepřekáží? Kolik máš obvod zápěstí?

Nepřekáží vůbec, hodinky na ruce ani necítíš. Obvod mám 18,5 cm.
Odesláno

Risemany jsou good, mám je přes rok a naprostá spokojenost" Už dostali i pořádnej záhul, hlavně při sjezdech na biku a zatím bezchybný chod" Akorát barometr mi začíná trochu chybět, ale možná jen hledám záminku, jak se ještě dostat k Protrekům :smile_anim:

Odesláno

Nepřekáží vůbec, hodinky na ruce ani necítíš. Obvod mám 18,5 cm.

no s obvodem jsme na tom stejně, teď to tady studuju. Ještě že má google překladač, moje angličtina byt špatny
Odesláno

člověče, koukám na to. u nás se to nedá koupit :crying_anim02:

edit: už jsem to našééél

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...