mt01 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Zdar kolegové, hledám něco úplně jiného než mám doma. Prostě něco digi, pořádnej kus na ruku, velká výdrž (štípání dřeva, lopata, krumpáč atd..) poraďte odborníci. první co mě napadlo tak je Casio.
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Casio GX - přiznám se, že je nosím tři neděle v kuse a už mi přijdou malé , ale větší se nedělají nebo o nich nevím
Horhe Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Asi nemá cenu hledat dál, tohle splní všechno co potřebuješ a nemůže tomu nárazem uletět ručička.
sect Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Tak to jsi trefil hlavičku přesně na hřebíček, lepší "digi" neznám......taky jsem ale jiné neměl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yed69 Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Jo, a taky to budou nejpřesnější hodinky u Vás doma. Budou referenční a mechanické jim to budou závidět.
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Casio GX - přiznám se, že je nosím tři neděle v kuse a už mi přijdou malé , ale větší se nedělají nebo o nich nevím maslíš tyto? raději bych kulatý
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he na cizí ruce to vypadá takto
gougy Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Zdar kolegové, hledám něco úplně jiného než mám doma. Prostě něco digi, pořádnej kus na ruku, velká výdrž (štípání dřeva, lopata, krumpáč atd..) poraďte odborníci. první co mě napadlo tak je Casio. řešil jsem podobné a vyhrály to přesně tyto Risemany.. (ale mám úplně jiné - G-9100R-4ER )
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he na cizí ruce to vypadá takto no, možná na tom něco je. to zas bude chronobundus
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Tak to jsi trefil hlavičku přesně na hřebíček, lepší "digi" neznám......taky jsem ale jiné neměl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. prosím tě, takový ty hejblátka ze stran, nevadí? nepřekáží? Kolik máš obvod zápěstí? jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he na cizí ruce to vypadá takto no tak to vypadá opravdu zajímavě
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 no, možná na tom něco je. to zas bude chronobundus tak to musím kout železo dokud je horké fotky pro srovnání s ostatním plevelem (tyhle jsou s multibandem) http://www.gmtplusnine.com/2010/09/05/casio-gxw-56-picture-comparison-compendium/
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 tak to musím kout železo dokud je horké fotky pro srovnání s ostatním plevelem (tyhle jsou s multibandem) http://www.gmtplusnine.com/2010/09/05/casio-gxw-56-picture-comparison-compendium/ týýýý krááávo, to je teda pořádná hrouda bakelitu
Návštěvník YPO Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 týýýý krááávo, to je teda pořádná hrouda bakelitu noa to je právě originélní - v případě ztroskotání na střeleckém ostrově z toho jde vyrobit svítilna, multifunkční nůž a rychlý člun - to z těch prcků v tvém výběru nevyrobíš
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 noa to je právě originélní - v případě ztroskotání na střeleckém ostrově z toho jde vyrobit svítilna, multifunkční nůž a rychlý člun - to z těch prcků v tvém výběru nevyrobíš možná bych měl upřesnit kriteria výběru Solární napájení Odolné proti vodě aspoň na plavání Černá barva Podsvícený displej Řízené radiovým signálem jo a já mám v zápěstí 18,5cm, nebude to vypadat jak cihla na špejli?
sect Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 prosím tě, takový ty hejblátka ze stran, nevadí? nepřekáží? Kolik máš obvod zápěstí? Nepřekáží vůbec, hodinky na ruce ani necítíš. Obvod mám 18,5 cm.
African Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Risemany jsou good, mám je přes rok a naprostá spokojenost" Už dostali i pořádnej záhul, hlavně při sjezdech na biku a zatím bezchybný chod" Akorát barometr mi začíná trochu chybět, ale možná jen hledám záminku, jak se ještě dostat k Protrekům
sect Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Mají výškoměr i barometr , chybí jim pouze kompas.
JohnDoeX Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Casio G-Shock MTG-910 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Nepřekáží vůbec, hodinky na ruce ani necítíš. Obvod mám 18,5 cm. no s obvodem jsme na tom stejně, teď to tady studuju. Ještě že má google překladač, moje angličtina byt špatny
mt01 Odesláno 2. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2011 jo jo - to je ono - kulatý dobrý, ale já mám nějak z mládí v podvědomí, že digitálky mají být hranaté - ale nechám to na tobě - he he na cizí ruce to vypadá takto člověče, koukám na to. u nás se to nedá koupit edit: už jsem to našééél
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.