Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tobě se líbí, takže brát ti to nebudu, ale dle mého se tyto hodinky designově, ani kvalitou neodlišují od jejich čínského protivníka, bohužel ...

Odesláno

Pouzdro je děsný, ciferník jsem nepochopil a cena je silně přestřelená.

Ale nejvíce mě iritují ty subtilní ručky, vůbec mi tam nepasují.

Neviděl jsem moc hodinek, které by se mi líbily méně.

Odesláno (upraveno)

nevim jestli tady uz existuje vlakno "co na tech primkach vsichni mate?", ale tyhle by do nej urcite patrily spolu s vetsinou toho, co jsem tady ve vlaknech o primkach mel moznost shlednout.

Upraveno uživatelem tmoris
Odesláno
  V 4. 2. 2011 v 19:16, 'tmoris' napsal:

nevim jestli tady uz existuje vlakno "co na tech primkach vsichni mate?", ale tyhle by do nej urcite patrily spolu s vetsinou toho, co jsem tady ve vlaknech o primkach mel moznost shlednout.

:speak_cool: naprostý souhlas

Odesláno

To je hnus, velebnosti :crying_anim02: ten řemen nevypadá zle :whistle: ale to je tak asi vše. Ani se mi nechce věřit, že tohle někdo v Eltonu vyrábí, většina jejich hodinek mě připadá taková "klasická" ... tohle je přestřel.

Odesláno
  V 4. 2. 2011 v 19:48, 'jankoxxx' napsal:

za tieto by sa ani MPM nemuseli hanbit

Huh... a ono to není MPM? -- Fakt, není! Tak to je tedy síla.

Z popisu: "Made by Petr Čech" - to už asi fotbal moc nevynáší, že nám začal fušovat do hodinek :)

Jinak zajímavý posun od luxusních hodinek v malých sériích pro fajnšmekry ochotné zaplatit za echt českou qua-qua-qualitu...

No ale jinak peace! :war:

Odesláno

Mně se tyhle hodinky nelíbí a ještě víc se mi nelíbí ten název. Přijde mi to silně nepatřičný a nehodící se. Asi tak, jako kdyby Jawa vyrobila motocykl Valentino Rossi.

Odesláno

Ty tenoučké a nehodící se ručky jsou tam pro to, aby ukázaly, že vlastně čas je pomíjivá veličina ... :D

Odesláno

Ten návrhář musel bejt zhulenej. Ale úplně. A ti, co to pustili ven, musej jet ještě větší level... :cigar: :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...