Jiribartl Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Další můj vintage přírůstek v mosazném pouzdře a vcelku dobrém stavu. Průměr 45 na ruce působí překvapivě jako menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 daj pls foto na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 A na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 pekne, az sa mi nechce verit roku vyroby vtedy sa robili same 33mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Koukám, že na tvou tlapu pasují výrazně lépe, než na mé rachitické zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Tak když použiješ stroj z kapsáčů, tak se dost blbě dělaj hodinky 33mm velké. Stroj je v nich vskutku parádní, koukal jsem na něj v prodejním vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Z toho průměru jsem měl trochu strach, ale na ruce seděj příjemně (aspoň na té své). Jinak u hodináře, kam v Praze chodím jsem viděl podobnou předělávku LDH, tuším v chromu - bylo to bílé lesklé, výrazné číslice, fosforové mohutnější ručky, pouze výška pouzdra byla vyšší. Zatím o nich přemýšlím ..., nevím jak by se výška pouzdra snesla s oblečením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 (upraveno) dnešní přírůstek LDH - stáří ani typ strojku nevím ale jsou v pěkném stavu Upraveno 19. června 2017 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Pěkný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Pěkné, pěkné! Já už taky... A po vyčištění hodinářem šlapou, jak mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Zdravim, jsem zde novy a rad bych prinesl trochu svetla do nedostatku info o teto znacce.Zajimam se o obdelnickove strojky a dobry zdroj jsem nasel u LDH . Ano, informace nejsou a domnivam se ,ze zde nekde uvedeny odkaz na Mechaniku Prostejov je zavadejici .Toto druzstvo melo autoopravnu a kovovyrobu . L.D.H. Lidove druzstvo hodinaru ,Usti n/L ,videl jsem pap.obalky hodinkovych per s timto napisem a dat razitky 1953 .Dle Mikrolisk.de se zabyvalo zapozdrovanim hod.strojku zbylych z rekvirovanych pouzder ze sbirek pro valecne potreby .To vysvetluje sirokou rozmanitost strojku od cylindru po omegy.Pro kazdy strojek byl rucne vyrabeno nove pouzdro z hliniku (jiny levny mat.nebyl) a i vicka jsou prevazne z hliniku. Jsou znama tri loga : L.D.H.(psacim),LDH (v domecku) a trojuhelnik s tremi pismeny v rozich. LDHL Liberec , na aukru byly spinaci hodiny pro fotokory s timto napisem .Logo neco jako Thiel ,kotva s napisem LD-HL . DHZ Druzstvo hodinaru a zlatniku ? Logo DHZ v diamantu ? Rukopis stejny,hlinikova pouzdra,cifernik bez nozicek na dva minisroubky. Doba zacatku jiste az po znarodneni ,tedy zac.50-tych let ,ukonceni zrejme take zahy ,zrejme sloucenim do nejakeho n.p.,hodinari napr.Klenoty , zlatnici do Karatu ? foto aukro doo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 LDHL Zdravim, ja o vlku,vlk druhy den na aukru.Pamet (moje) je osidna,kotvu beru zpet,je v logu kotvove kolo. Foto aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 15. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2021 DURLOP Zdravim, dalsi znacka se stejnym rukopisem,hlinikove pouzdro+svycarsky strojek + cerny cifernik. Jsou zde na foru,tak foto nepridavam.Ted jsou tu snad uz vsechny znacky pohromade. Dusan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doo Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 LDH OCHRANNÁ ZNÁMKA-MADE IN CZECHOSLOVAKIA foto aukro s povolením autora Další značky se stejným rukopisem : CHRONOMETRE/SWISS WATCH CO. , WATCH Doufám ,že to někoho zajímá a pomůže mu to . Zdraví všechny doo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se