Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím znalce, poraďte hodinky s ukazatelem doby chodu (nátahu) za dobrou cenu, nebo je to jen funkce u drahých modelů. Cca do 20tis.:sad01_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Atlantic Worldmaster 1888 Power Reserve

42mm, vyspělá ETA 2897-2, gilošovaný číselník, safír s antireflexem, šroubovací korunka, WR50m

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Mě napadly tyto:http://www.hodinky-damske-panske.cz/m8605.3.13.4/a-15930/. Ve stříbrném provedení a s obligátní 10% slevou by ses do limitu mohl vejít nebo být jenom lehce nad ním.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to hopkirk - odkaz má vypadat takhle - Mido Baroncelli

- hodinky měly stát do 20000 MIDA stojí 30000 :worried_anim:. 10% sleva je 27000 což není lehce nad limitem nebo snad ano :D ?

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

42mm, vyspělá ETA 2897-2, gilošovaný číselník, safír s antireflexem, šroubovací korunka, WR50m

tie su vazne celkom pekne

Odesláno

Díky za rady, ty Atlantiky jsou pěkné, jen mají vodotěsnost WR50, je to pro otce a ten by potřeboval min WR100. Zrovna jedny utopil. :crying_anim02:

Odesláno

Ty worldmastery vypadají vskutku excelentně :smile_anim: , akorát se mi nepodařilo najít nějaký prodejce (mimo 1 polského) cena by se měla pohybovat kolem 3.500 zl. nemáš náhodou nějaký odkaz?

Odesláno

to hopkirk - odkaz má vypadat takhle - Mido Baroncelli

- hodinky měly stát do 20000 MIDA stojí 30000 :worried_anim:. 10% sleva je 27000 což není lehce nad limitem nebo snad ano :D ?

Jo, to je mi jasné, ale říkal jsem si, že ve stříbrne verzi to půjde ještě o pár kaček dolů
Odesláno (upraveno)

Hodinky Atlantic Worldmaster 1888 Power Reserve jsou Nádherné, málem bych si sedl na zadek, kdybych na něm neseděl, tak musím jen suše konstatovat: "Moc se mi líbí!"

Upraveno uživatelem WCB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...