marosb Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 tak som v klube hosi (: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Ty od Pebe? Tak gratulace...nakonec na kazdeho dojde a musi je zkusit... Aspon na chvilku :-)
969 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 Gratuluji. Úplně živě si vybavuji ty pocity nesmírného štěstí, když jsem je koupil a poprvé měl na ruce... Rok 2012... Cesta vede k Rolexu...
marosb Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Odesláno 15. října 2016 od Jaretta trvalo mi skoro 2 roky kym som sa rozhybal. nvm preco som si myslel ze mi budu velke. nemal som doteraz ich moznost vidiet nazivo. az dovcera. a su u mna (: 100% stav.ako nove. tak si uzivam
farbakp Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Nadhera.. to je aky model..? Ked ma tu cervenu sekundovku..? Pozeral som, ze model sbdx001 je uz aj problem kupit. Sent from my iPhone using Tapatalk
969 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 http://www.watchsleuth.com/seikodiverfinder/compare/?MOD1=SBDX012&MOD2=SBDX001
stosi Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 tak som v klube hosi (:Gratuluju. Jsi nastoupil na slušnou Seiko vlnu )) Vyfoť, prosím, někdy spolu i se zelenýma, zajímá mě, jak vedle sebe budou vypadat
blackhead Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 ano sbdx012, to uz je vyprodana limitka, koupis akorat z druhe rukyNadhera.. to je aky model..? Ked ma tu cervenu sekundovku..? Pozeral som, ze model sbdx001 je uz aj problem kupit.Sent from my iPhone using Tapatalk
blackhead Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Jeste 2, ani nebudu davat hadanku kde ze to je.
People Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 jj. budapest, krasne to mesto, rad nanho spominam. Paradne fotky.
marosb Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Odesláno 17. října 2016 Gratuluju. Jsi nastoupil na slušnou Seiko vlnu )) Vyfoť, prosím, někdy spolu i se zelenýma, zajímá mě, jak vedle sebe budou vypadat tu ich mas, jedna z predvcera,ked som sa pozastavoval nad tym ze vlastne iba hrabem a zabudam pustat nieco musi von.seika to nebudu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Odesláno 18. října 2016 Konečně mám marinemastery (-: Kolují tady už dlouho ale díky Pebemu že skončily u mě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 (upraveno) tu ich mas, jedna z predvcera,ked som sa pozastavoval nad tym ze vlastne iba hrabem a zabudam pustatnieco musi von.seika to nebuduDik za tuhle fotku, kdyz rikam, ze 556 klamou telem, nikdo neveri Ed. omlouvam se za OT. Upraveno 19. října 2016 uživatelem nividic
marosb Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Odesláno 19. října 2016 Dik za tuhle fotku, kdyz rikam, ze 556 klamou telem, nikdo neveri Ed. omlouvam se za OT.nj.vyzeraju vacsie nez by mali (:
Piplík Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Dneska jsem je zkusil na rifláku od Zrna. To si tady vyslechnu (-: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Řemen dobrej, ale na MM mi nesedí...ale znáš to Sto lidí...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se