Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gratuluji. Úplně živě si vybavuji ty pocity nesmírného štěstí, když jsem je koupil a poprvé měl na ruce...  Rok 2012... Cesta vede k Rolexu...  

Odesláno

od Jaretta

trvalo mi skoro 2 roky kym som sa rozhybal. nvm preco som si myslel ze mi budu velke. nemal som doteraz ich moznost vidiet nazivo. az dovcera. a su u mna (:

100% stav.ako nove. tak si uzivam

Odesláno

Nadhera.. to je aky model..? Ked ma tu cervenu sekundovku..? Pozeral som, ze model sbdx001 je uz aj problem kupit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

tak som v klube hosi (:

Gratuluju. Jsi nastoupil na slušnou Seiko vlnu :))) Vyfoť, prosím, někdy spolu i se zelenýma, zajímá mě, jak vedle sebe budou vypadat :)

Odesláno

ano sbdx012, to uz je vyprodana limitka, koupis akorat z druhe ruky

Nadhera.. to je aky model..? Ked ma tu cervenu sekundovku..? Pozeral som, ze model sbdx001 je uz aj problem kupit.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Gratuluju. Jsi nastoupil na slušnou Seiko vlnu :))) Vyfoť, prosím, někdy spolu i se zelenýma, zajímá mě, jak vedle sebe budou vypadat :)

tu ich mas, jedna z predvcera,ked som sa pozastavoval nad tym ze vlastne iba hrabem a zabudam pustat

nieco musi von.seika to nebudu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

tu ich mas, jedna z predvcera,ked som sa pozastavoval nad tym ze vlastne iba hrabem a zabudam pustat

nieco musi von.seika to nebudu

Dik za tuhle fotku, kdyz rikam, ze 556 klamou telem, nikdo neveri :)

Ed. omlouvam se za OT.

Upraveno uživatelem nividic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...