Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

za devadesát ? .... to bych si rači koupil dacii a vozil s ní klacky z lesa

Návštěvník YPO
Odesláno

Měl jsem je několikrát v ruce i na ruce, tady vlákno, a jsou to fantastický hodinky. Kdybys něco potřeboval vědět, napiš SZ.

sorry jako .... ale fantastický je dost málo na to abych si koupil strojek za kilo, kterej se dá koupit za polovic

Odesláno

Aha, budeme u hodinek řešit strojek a za kolik se dá v jakých hodinkách koupit? :D Mně se prostě líbí, víc mě zaujaly už jen jedny Astrony. Sorry jako ;) Já mám do Astronů momentálně daleko, tak to říkám podle toho, co se mi líbí, a ne podle toho, co tam je za strojek.

Návštěvník YPO
Odesláno

Aha, budeme u hodinek řešit strojek a za kolik se dá v jakých hodinkách koupit? 

určitě to řešit nebudeme páč už sme dospělí, nicméně dát padesát navíc za vobal mi přijde jako hloupost ... sorry jako .... proto třeba nemám rád brajtlink

takže sorry jako ..... jinak seiko mám rád, ale co je moc to je příliš

Odesláno

za devadesát ? .... to bych si rači koupil dacii a vozil s ní klacky z lesa

No 90 by za ně nedal, venku se daj kolem 58...... co tak koukal.

Champusi díky za odkaz...... ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

v čem je tento strojek za polovic? 

si najdi seiko hodinky se strojkem 8X53 .... to zvládneš

Odesláno

Narazil jsem na tento obrázek MM300 Padi Pepsi,

pravděpodobně jenom fikce, pokud už to tu někde není

moc mi to nesedí

fikce

Odesláno

ta PADI fikce je aj tak hnus velebnosti... na mm300 nie je co vylepsit, dokonca aj korunka bez loga je absolutorium a na novych 017 je to prospex logo zbytocne

Odesláno

ta PADI fikce je aj tak hnus velebnosti... na mm300 nie je co vylepsit, dokonca aj korunka bez loga je absolutorium a na novych 017 je to prospex logo zbytocne

souhlas, přesně tak to vidím taky, dokonce při rychlém pohledu na první to ty MM maskuje

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...