instant Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) MM300 a mesh.. vecna tema. Upraveno 4. února 2017 uživatelem instant
M3maniac Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Chlapi nejsem velkej seikař,ikdyž to vše u nich po revoluci začalo... kámoš si chce koupit tyto MM tak se vás zeptám na názor... stojí to za to? http://www.seiko-prospex.com/sea/gpssolar
Frostie Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Chlapi nejsem velkej seikař,ikdyž to vše u nich po revoluci začalo... kámoš si chce koupit tyto MM tak se vás zeptám na názor... stojí to za to? http://www.seiko-prospex.com/sea/gpssolarano
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 za devadesát ? .... to bych si rači koupil dacii a vozil s ní klacky z lesa
Chumpus Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Chlapi nejsem velkej seikař,ikdyž to vše u nich po revoluci začalo... kámoš si chce koupit tyto MM tak se vás zeptám na názor... stojí to za to? http://www.seiko-prospex.com/sea/gpssolarMěl jsem je několikrát v ruce i na ruce, tady vlákno, a jsou to fantastický hodinky. Kdybys něco potřeboval vědět, napiš SZ.
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Měl jsem je několikrát v ruce i na ruce, tady vlákno, a jsou to fantastický hodinky. Kdybys něco potřeboval vědět, napiš SZ.sorry jako .... ale fantastický je dost málo na to abych si koupil strojek za kilo, kterej se dá koupit za polovic
Chumpus Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Aha, budeme u hodinek řešit strojek a za kolik se dá v jakých hodinkách koupit? Mně se prostě líbí, víc mě zaujaly už jen jedny Astrony. Sorry jako Já mám do Astronů momentálně daleko, tak to říkám podle toho, co se mi líbí, a ne podle toho, co tam je za strojek.
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Aha, budeme u hodinek řešit strojek a za kolik se dá v jakých hodinkách koupit? určitě to řešit nebudeme páč už sme dospělí, nicméně dát padesát navíc za vobal mi přijde jako hloupost ... sorry jako .... proto třeba nemám rád brajtlink takže sorry jako ..... jinak seiko mám rád, ale co je moc to je příliš
instant Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 O dva roky tie astrony nepredas za tretinu tej ceny. Inac hodinky pekne, no..
vrcan Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 YPO.... sorry, ale to je na mna prilis tiez :-)
instant Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Tvl az teraz pozeram ze sa to vola Marinemaster.. tha to je extra odolna kalkulacka, bratm..
M3maniac Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 za devadesát ? .... to bych si rači koupil dacii a vozil s ní klacky z lesaNo 90 by za ně nedal, venku se daj kolem 58...... co tak koukal. Champusi díky za odkaz......
M3maniac Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 sorry jako .... ale fantastický je dost málo na to abych si koupil strojek za kilo, kterej se dá koupit za polovicv čem je tento strojek za polovic?
Návštěvník YPO Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 v čem je tento strojek za polovic? si najdi seiko hodinky se strojkem 8X53 .... to zvládneš
p3k Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 (upraveno) Narazil jsem na tento obrázek MM300 Padi Pepsi,pravděpodobně jenom fikce, pokud už to tu někde není Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc mi to nesedí Upraveno 4. února 2017 uživatelem p3k
CEGY Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Narazil jsem na tento obrázek MM300 Padi Pepsi,pravděpodobně jenom fikce, pokud už to tu někde není moc mi to nesedífikce
vrcan Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 ta PADI fikce je aj tak hnus velebnosti... na mm300 nie je co vylepsit, dokonca aj korunka bez loga je absolutorium a na novych 017 je to prospex logo zbytocne
p3k Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 ta PADI fikce je aj tak hnus velebnosti... na mm300 nie je co vylepsit, dokonca aj korunka bez loga je absolutorium a na novych 017 je to prospex logo zbytocnesouhlas, přesně tak to vidím taky, dokonce při rychlém pohledu na první to ty MM maskuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se