farbakp Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 nabijal som.. / 2 dni dozadu/Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2020 uz som tu s nimi "dlho" neplevelil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Zase po nějaké době a potřetí u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Nově nasazen Angus Jubilee od Strapcode. Nosí se parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tiše ti závidím, já bych tak ty 001chtěl zkusit. Jinak ten Angus jim padne,parádní tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Nechceš vyměnit pěkné za dojebané, nechceš, chápu Aspoň že ty Thajský máme pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Dočkal jsem se. Jedny zbyly i na mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 V 13. 12. 2020 v 12:52, DavidLC napsal: Nechceš vyměnit pěkné za dojebané, nechceš, chápu Aspoň že ty Thajský máme pěkný Hele mám je taky mírně jetý, co máš za Thajsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 45 minutami, KB5 napsal: Hele mám je taky mírně jetý, co máš za Thajsko? Taky stříbrný, jako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KB5 Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Před hodinou, DavidLC napsal: Taky stříbrný, jako ty Tak to máme teda dost podobný vkus:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 před 1 hodinou, KB5 napsal: Tak to máme teda dost podobný vkus:-) Vytříbený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Osmelím sa pochválim sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Trochu to tady ozivim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Tak si tu zase odlozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Za oknom chcije, tak merinmastrujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 FullSizeRender.mov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassman Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Krátký příběh o gumovém řemenu Seiko V roce 2012 jsem si koupil v Paříži gumový řemen Seiko Marinemaster, japonsky "DE39AZ". Nosil jsem ho spíš příležitostně, posledních několik let ležel v šuplíku. Před měsícem jsem pořídil hodinky "63MAS" (česky SPB143) a ze všech možných kombinací vyhrál právě tenhle řemen jako nejlepší - jak designem, tak pohodlností. Koukal jsem, že novější verze mají nerezové poutko, ale jinak jsou stejné, ergo "přece nebudu kupovat nový, když mám tenhle". Včera jsem při brouzdání někde na WUS narazil na zmínku, že tyto starší řemeny mohou praskat, ale "...to bych chtěl vidět, to se mi nemůže stát". Dnes jsem měl hodinky celý den na ruce, odpoledne jsem je odložil na stůl. Když jsem vzal hodinky vpodvečer do ruky, abych si je nasadil, říkám si, "ten řemen nějak divně plandá...". Praskl. Sám od sebe. Vypadá, jako kdyby jej někdo nařízl skalpelem, visí jenom na posledním vlásku. Spáchal autodestrukci. Dosáhl nirvány. Jsem rád, že to udělal jako zenový mnich - vleže, v klidu a ne někde na betonu, nebo - ještě lépe - při nějaké nepravděpodobné aktivitě, jako je potápění, atp. Kvalitní japonský výrobek má sice životnost omezenou, ale umí identifikovat nejméně problematický okamžik, kdy se odporoučí. Jdu objednat další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2021 Mne ten remen tiez praskol, pisal som to tu aj fotodokumentoval. Akurat som mal hodinky na ruke doma, pri vareni. A zrazu som si uvedomil, ze ich nemam Ale dopadlo to dobre. Horsia je predstava, ze sa to udeje 200m od brehu v 5m hlbke. Mam novy, ale semienko nedovery je zasiate a do mora MM300 na tomto silikone nevezmem. Max. tak do virivky. Lenze ja som nejaky iny...mne praskla aj ocelova spona, co som tiez zdokumentoval. To sa stalo dokonca priamo v mori. Akurat hodinky na ruke zostali, kedze spona praskla v tej "spravnej" casti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se