Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Originalne byly Olangopo "tahy" vyrabeny v 70s - 80s pro cleny americkych specialnich sil. byly z nerezove oceli a s vyrazenymi znaky jednotlivych jednotek... Dneska se daji koupit s ruznymi motivy - vyrabeji se tusim na Filipinach..

Tolik z internetu.

ZDE doporucuji shlednout

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

Ty vole :lol2:

Já sem magor a přiznám se že jsem to už taky kdysi študoval,ale neměl bych "gule" hodit to na ruku.

Ale bych byl jak Calvera,největší zabiják ze vsi.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

Vždycky jsem bral ty děrovaný tahy, který dělalo Seiko v 70. letech, jako největší šílenost. Tohle mě donutilo změnit pořadí :)

Jasně, v 70. letech to možná byla frajeřina, ale kdybych s tím vylezl dneska, tak se zařadím mezi omladinu (a často i starší...), kteří nosí Police/Storm/Guess/etc. zhovadilosti.

kamile, nenahodil bys víc fotek na tom klokanovi? Mě by to docela zajímalo. Instant se holt nebude jednou koukat :)

Upraveno uživatelem Chumpus
Odesláno

nenahodil bys víc fotek na tom klokanovi? Mě by to docela zajímalo. Instant se holt nebude jednou koukat :)

V pohodě,ale až večer.Já si je všechny na chvilku nahážu do ignore a můžem to probrat.

Ten klokan je jemný,tenký a sám o sobě vypadá dobře ale ty MM na něm prostě plandají.

Takže já si to fakt nahodím jen doma,venku ještě nebyl :)

Odesláno

nenahodil bys víc fotek na tom klokanovi? Mě by to docela zajímalo. Instant se holt nebude jednou koukat :)

Máš to tady,na tvou zodpovědnost :D

:boxing:

Odesláno

z kengury mam racingove rukavice na motorku, klokania koza je jedna z najjemnejsich mysich kozisku, tie hodinky s tym musia cvicit jedna radost. zase o to dlhsie vydrzi, to je tiez pravda. dle libosti kazdeho soudruha. :)

radsej na to nahod waffle strap, ja som ho mal doma ale nikdy mi nenapadlo vyskusat ako to bude spolu fungovat v sucasnej reinkarnacii vs 6159. fotky nie su moje LINK

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ten wafle jsem nahodil hned jak byl doma,ale je tam fuga.On má jen 19mm.A s tím klokanem jsem to nandal jen na zkoušku.Já ho měl na speedmastery,k těm byl super,teď leží ladem.

Prostě opět musím konstatovat že origo guma a origo tah je to jediné co k tomu fakt sedí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...