instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Kdybys tam dal vodkaz, kdes ten obrazek pokrad, tak se nemusim vyptavat ...cernyho PVD jsem si vubec nevsiml , spis jsem myslel , ze pri foceni bylo malo svetla...
Chumpus Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 To je stejně blbý jako ty pískovaný. Ale proti gustu... Ze stejného vlákna pěkná srovnávací fotka. Asi budu muset něco koupit, už mi skoro hrabe
instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Kdybys tam dal vodkaz, kdes ten obrazek pokrad, tak se nemusim vyptavat tak to keby som vedel, krasna vila..
instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 To je stejně blbý jako ty pískovaný. Ale proti gustu... Ze stejného vlákna pěkná srovnávací fotka. Asi budu muset něco koupit, už mi skoro hrabe si kup, ale z tejto trojky ta aj tie najmensie dovedu na ortopediu . takze pekne retro quartzky, hlavne nech nie su cervene... hranate indexy tolerujem, mas to verejne zdokumentovane
Chumpus Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 si kup, ale z tejto trojky ta aj tie najmensie dovedu na ortopediu . takze pekne retro quartzky, hlavne nech nie su cervene... hranate indexy tolerujem, mas to verejne zdokumentovane Hele, nedělej ze mě nějakýho anorektika, zápěstí mám nějakých 18cm. Prostě když je může nosit tombed, tak já taky
shag Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Hele, nedělej ze mě nějakýho anorektika, zápěstí mám nějakých 18cm. Prostě když je může nosit tombed, tak já taky tak bez debaty ze mozes - nie len kvoli tombedovi. vcera sa mi pochvalil iny zasluzily clen ze ma mm300.. btw, kedy cakas ze maju dorazit? :-)
instant Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tvoje?
shag Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 tvoje? Nene MM300 som uz z mojho seiko zoznamu skipol.
tombed Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 MM na gumaku od Sinnu... svet se v kravskou p...l obraci Vojto tak uz do nich pojd...
instant Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 Sinn ja mozem. totok inac nevyzera zle. ..kuafix, musim daco prikupit. Dajake sejko asi to bude, mam ten pocit.
Peta-Biker Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Přidám s PO, moc fajn video, zejména v HD.
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) A přidám poměrně zajímavou diskuzi z watchuseeku od hodinek, které mám za krále u potápek. (Oba modely, ať z toho není flame). Seiko Marinemaster vs. Rolex Sea Dweller. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
lib Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 A přidám poměrně zajímavou diskuzi z watchuseeku od hodinek, které mám za krále u potápek. (Oba modely, ať z toho není flame). Seiko Marinemaster vs. Rolex Sea Dweller. Na jedne z tech fotek z WUS zepredu me strasne prekvapilo, ze MM vypadaly prakticky stejne velky jako SD. Pritom na tech vasich fotkach (vcetne tombeda) vypadaji, ze jsou vam moc velky. Je to jen tou vyskou?
Peta-Biker Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2012 Na jedne z tech fotek z WUS zepredu me strasne prekvapilo, ze MM vypadaly prakticky stejne velky jako SD. Pritom na tech vasich fotkach (vcetne tombeda) vypadaji, ze jsou vam moc velky. Je to jen tou vyskou? libe, ony ty MM mají malé sklo a to dělá hodně. Jsou přibližně stejně veliké na zápěstí - jako bývalé PO ve 42mm, jen asi o kousek vyšší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se