Peta-Biker Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 viem hned o dvoch co by boli vhodnejsie Počítáš doufám nás
Návštěvník Ondra Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 (upraveno) Počítáš doufám nás Jestli instant spíš nemyslí Aldovy útlé ručky Upraveno 1. května 2012 uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra Odesláno 1. května 2012 Nahlásit Odesláno 1. května 2012 (upraveno) napr. 6105, ked uz nie prave predchodca/historicky vzor 6159 hi-beat.. 6105 su moje byvale, zvysok z webu: Včera jsi mi nasadil brouka do hlavy. Přemýšlím, podle čeho má vteřinovka tvar, jaký má. Napadlo mě, že vzhledem k určení hodinek by to mohl být třeba tvar harpuny...? Upraveno 1. května 2012 uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 MM jsou mi malé. Od doby, co jsem vyzkoušel Cyrilovy 47mm Panerai Bronze, je všechno malé. Bronze byly akorát. Od té doby nosím raděj Damaska po kapsách Co si počneš?
instant Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 MM su lestenky do obleku, huz to pochopte. tie bronzopaneraje nie su zle ale na fotkach su o dost lepsie ako nazivo. omnoho viac sa mi pacia submersible v historickom puzdre v tradicnejsich metaloch. ked uz, tak tymto smerom. Bo za chvilu tu bude bronzu jak v leninovom muzeu..
tombed Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 MM jsou mi malé. Od doby, co jsem vyzkoušel Cyrilovy 47mm Panerai Bronze, je všechno malé. Bronze byly akorát. Od té doby nosím raděj Damaska po kapsách MM malé? Ty wole Aldo dyť jsi mi po pás
Baker Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 MM malé? Ty wole Aldo dyť jsi mi po pás Ale ruku ma jak chlap. Jsou male
tombed Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Marusjo tobě jo, ty jsi všude větší, přes stehna obzvlášť, ty bys mohl nosit víčko od Solviny na ruce, Baker je ve momentálně ve fázi velkých hodinek, za půl roku bude zase jinak co?
zekon7302 Odesláno 2. května 2012 Nahlásit Odesláno 2. května 2012 Marusjo tobě jo, ty jsi všude větší, přes stehna obzvlášť, ty bys mohl nosit víčko od Solviny na ruce, Baker je ve momentálně ve fázi velkých hodinek, za půl roku bude zase jinak co? a proč myslíš že pochvaluje poslední dobou ty ,,šňooorky"?
Návštěvník Ondra Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Hoši, zas neblbněte, malý nejsou... nemají megaprůměr, ale jsou masivní
sect Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Jo, na výšku.....jinak jsou malé. Takže malé a vysoké .
instant Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 (upraveno) Hoši, zas neblbněte, malý nejsou... nemají megaprůměr, ale jsou masivní pocuj, toto husti do zenskej... edit: ked uz sme pri kaleraboch: NIE SU MALE - SU IDEALNE Upraveno 5. května 2012 uživatelem instant
Návštěvník Ondra Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 pocuj, toto husti do zenskej... woe zase pravda, že já nemám tlapu, jak medvěd, takže pro mě jsou ok
Chumpus Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 pocuj, toto husti do zenskej... edit: ked uz sme pri kaleraboch: NIE SU MALE - SU IDEALNE Jo, to je přesně ta hláška
instant Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 woe zase pravda, že já nemám tlapu, jak medvěd, takže pro mě jsou ok to mas z tych knedlikov, to hned vrazi do pupku. dojdi na halusky, z toho su celistve vysledky.. no, alebo potom aldov recept s motorovú pilu tez funguje
sect Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 .....alebo potom aldov recept s motorovú pilu tez funguje Myslíš ten podle návodu Karla Plíhala? Pustil jsem si žilou, motorovou pilou.....
Návštěvník Ondra Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 to mas z tych knedlikov, to hned vrazi do pupku. dojdi na halusky, z toho su celistve vysledky.. Abych tě nevzal za slovo... dobrý halušky bych si dal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se