Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A šlo by to svařákem a nebo grogem? Že by to šlo potom ještě využít a neplýtvat horkou vodou. :wine:

to by byl seriozni upgrade na rum & vino vuni oproti te 'ocuchane' isofrane vanilce :)

Odesláno

Sedia uplne dokonale,bal som sa velkosti a aj vysky,ale uplne zbytocne:))Mam fakt tenku ruku,ale myslim si,ze sedia uplne perfektne!Konecne som nasiel hodinky na dlhu dobu:)))

Odesláno

Pánové, hlavně vy, kteří je máte dýl, jak vám drží luneta? Mám je tři neděle a už na ní mám dvě vlásečnice (viditelný teda jenom na dobrym světle pod určitym úhlem), ale stejnak.. napište mi někdo (instante?) nějakou pohádku o tom, jak je to vlastně správně a schválně a tak:)

Odesláno

Jo, ta spona je taky silně náchylná.. a je to vlastně teda titan, nebo  normálka ocel? Packy dole jsou, zdá se, ocelový, ale ta samotná spona (teda to, co drhne o stůl:))? Internet o tom taky, zdá se, nemá úplně jasno.

Odesláno

vrch vyzera byt Titan. Ma tam napadlo, ci by sa ta vrchna cast spony nedala nahradit ocelovou.+ bezpecnostna pracka.

Pasovalo by to z ineho SEiko tahu?

Je to klasicka 18mm spona. Ak by sadla ta vnutorna cast..mohlo by to ist.  Idem to kuknut

Odesláno (upraveno)

Na mm300 je spona ocelova, na inych je titanova skrupina a ocelove vnutornosti. Je to na tej spone napisane st. steel alebo titanium + stainless steel. Mne tiez prisla ako titanova, ale zdroje tvrdia ze nie je. Kazdopadne ta povrchova uprava satinovanim je to najhorsie pokial ide o kamuflovanie povrchovych defektov. Vidno na tom vsetko, takze moja teoria je rychlo dodrbat a bude klud.

Vymenit sa to da, ale tak pri cene spony by som to asi neriesil. Ten stol co s nou dojebes bude asi vyrazne drahsi..

vlasocnice.. nechces pofukat bobenko? :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

teraz pozeram, ze ta spona tiez presla vyvojom...

Neviem, ci sa mi tato starsia nepaci viac...

ako pise autor..

This is an early version (off a Y2000 model) of MM bracelet, 20mm, differences is thinner buckle with 3 adjusting holes on it.

68659d1194144760-fs-bracelet-seiko-marin

68662d1194144760-fs-bracelet-seiko-marin

zdroj: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...