Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Muzete mi nekdo prelozit/vysvetlit tohle: "..MM300 that has been modded by IWW with a triple gasket crown.." to jako nekdo v ramci modifikaci nevymenil jenom safir, ale dorval tam navic tesneni pod korunku? <br /><br />Je to odsud.. http://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-mm-modded-%241950-1003911.html<br /><br />z mobilu...<br /><br />

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Proste to nechal predelat na system Rolex. Tzn. vyvrtal diru do pouzdra, vyrobil zavit v pouzdru, nasrouboval tubus do pouzdra a vymenil korunku, pac ta originalni na novy tubus nesedla.<br />

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Dnešní přírůstek :)

Když jsem před lety MM prodal,tak jedním z důvodů bylo že jsem měl ukrutný strach o tu nablýskanou lunetu a s hrůzou vyhlížel první šrámy.

Prostě to byl ekl jako bejk.

Tak jsem se tentokrát pojistil a udělal si malou radost.

A můžem spolu konečně drandit naplno :)

Odkaz ke komentáři

Dnešní přírůstek :)

Když jsem před lety MM prodal,tak jedním z důvodů bylo že jsem měl ukrutný strach o tu nablýskanou lunetu a s hrůzou vyhlížel první šrámy.

Prostě to byl ekl jako bejk.

Tak jsem se tentokrát pojistil a udělal si malou radost.

A můžem spolu konečně drandit naplno :)

attachicon.gifdogfox_14.04.jpg

uz ta vidim ako si tu dojebanu lunetu budes na nedelu prehadzovat za lestenku :) ale ako moralna podpora - preco nie.

ja som si takto kupil navyse sponu, a je tam tri roky v krabici ako prisla, a ja si veselo dodrbavam povodnu. :)

Odkaz ke komentáři

....  a je tam tri roky v krabici ako prisla, a ja si veselo dodrbavam povodnu. :)

Takže,na focení jsem OPATRNĚ! vyndal sáčky s lunetou a těsněním z obálky,jemně je rozložil po stole,vyfotil a se vší opatrností je uložil zpět.

Nahazovat ji patrně nikdy nebudu abych si ji nedodrbal na to mám tu starou,já nevím co furt nechápete. :D

Co to mas, pane? Tesneni a lunetu? Na kolik to vyslo?

Celkem všechno i s poštou 2500,- K

Těch těsnění sem koupil víc kdyby mi v šuplíku steřely.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Hm, tady se teda křečkuje :) Jsem zvědavý, jestli ti fakt vydrží :)

Asi před půl rokem jsem zatáhl brzdu a začal řešit hodinkové praktično,co vlastně chci,co nosím,kdy a jak se mi to nosí.

Vize jedněch - definitivních je nereálná,musel bych zrušit registraci.Zkoušel jsem sem nelézt,vydržel to tak měsíc.Otestoval jsem co jsem chtěl a pak jsem narazil na finanční strop,jít dál už nemá pro mě význam.Není nic po čem bych toužil,snad jen Seiko vintage divery,chrona..  cokoliv, ale s tím je tolik trápení že jsem to taky vytěsnil,začal jsem si všechno srovnávat s MM a časem jsem zjistil že není co srovnávat.

Myslím si že už je neprodám tak jako ty plechové LVéčka.Já mám prostě důvod proč je mám zpět.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...