petr_cha Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 Muzete mi nekdo prelozit/vysvetlit tohle: "..MM300 that has been modded by IWW with a triple gasket crown.." to jako nekdo v ramci modifikaci nevymenil jenom safir, ale dorval tam navic tesneni pod korunku? <br /><br />Je to odsud.. http://forums.watchuseek.com/f29/fs-seiko-mm-modded-%241950-1003911.html<br /><br />z mobilu...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Proste to nechal predelat na system Rolex. Tzn. vyvrtal diru do pouzdra, vyrobil zavit v pouzdru, nasrouboval tubus do pouzdra a vymenil korunku, pac ta originalni na novy tubus nesedla.<br /> Upraveno 25. března 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Které dneska? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Které dneska?Mas dve ruky. nie? Inak pekne kombo, na formalne prilezitosti a na este formalnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Které dneska?Presne tohle rozhodovani nenavidim. Proto nemohu mit dvoje typove podobne hodinky. Jinak za me mechaniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Které dneska? Já bych radil Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Dneska tyhle :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Jak to vidim, tak mi zacina byt po tunakach smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 27. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2014 Jeste ze jsem je neprodal :-) kazdopadne ale u me vetsinou vyhrajou MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Dnešní přírůstek Když jsem před lety MM prodal,tak jedním z důvodů bylo že jsem měl ukrutný strach o tu nablýskanou lunetu a s hrůzou vyhlížel první šrámy.Prostě to byl ekl jako bejk.Tak jsem se tentokrát pojistil a udělal si malou radost.A můžem spolu konečně drandit naplno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Vyborne, tohle taky nutne potrebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 odkial si kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 http://www.altro.cz/hodinky/servis/dily.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Co to mas, pane? Tesneni a lunetu? Na kolik to vyslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Ja som minuly tyzden objednal celu lunetu+tesnenie na sawtoothy za 1050kc. Tiez som zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Dnešní přírůstek Když jsem před lety MM prodal,tak jedním z důvodů bylo že jsem měl ukrutný strach o tu nablýskanou lunetu a s hrůzou vyhlížel první šrámy.Prostě to byl ekl jako bejk.Tak jsem se tentokrát pojistil a udělal si malou radost.A můžem spolu konečně drandit naplno dogfox_14.04.jpg uz ta vidim ako si tu dojebanu lunetu budes na nedelu prehadzovat za lestenku ale ako moralna podpora - preco nie. ja som si takto kupil navyse sponu, a je tam tri roky v krabici ako prisla, a ja si veselo dodrbavam povodnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) .... a je tam tri roky v krabici ako prisla, a ja si veselo dodrbavam povodnu. Takže,na focení jsem OPATRNĚ! vyndal sáčky s lunetou a těsněním z obálky,jemně je rozložil po stole,vyfotil a se vší opatrností je uložil zpět.Nahazovat ji patrně nikdy nebudu abych si ji nedodrbal na to mám tu starou,já nevím co furt nechápete. Co to mas, pane? Tesneni a lunetu? Na kolik to vyslo? Celkem všechno i s poštou 2500,- KTěch těsnění sem koupil víc kdyby mi v šuplíku steřely. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Kamilb: ja te naprosto chapu, tohle je spravny pristup praveho chronomagora Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Hm, tady se teda křečkuje Jsem zvědavý, jestli ti fakt vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Hm, tady se teda křečkuje Jsem zvědavý, jestli ti fakt vydrží Asi před půl rokem jsem zatáhl brzdu a začal řešit hodinkové praktično,co vlastně chci,co nosím,kdy a jak se mi to nosí.Vize jedněch - definitivních je nereálná,musel bych zrušit registraci.Zkoušel jsem sem nelézt,vydržel to tak měsíc.Otestoval jsem co jsem chtěl a pak jsem narazil na finanční strop,jít dál už nemá pro mě význam.Není nic po čem bych toužil,snad jen Seiko vintage divery,chrona.. cokoliv, ale s tím je tolik trápení že jsem to taky vytěsnil,začal jsem si všechno srovnávat s MM a časem jsem zjistil že není co srovnávat.Myslím si že už je neprodám tak jako ty plechové LVéčka.Já mám prostě důvod proč je mám zpět. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se