kubson Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 jo, ale dělá se toho X druhů a tím co koupíš, stejně nikdy netrefíš ten původní brus na hodinkách, nemluvě o směru atd.
Viktor Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Mám versatilku Bergeon s nějakými skleněnými vlákny a už jsem s tím pár šrámů na broušených pouzdrech zneviditelnil. Na směr je potřeba dávat pozor, to jo.
Dantechno Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Jo jo , ten Bergeon jsem si dneska prohlizel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gas Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 při tvé šikovnosti bych to raději vůbec neřešil
Baker Odesláno 9. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Wole, mi se ruce netresou z chlastu, jako ...
rorda Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Já ano, hrál jsem si s tím několikrát na svých breitlingách, výsledek bezvadný, splnilo to svůj účel ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se