Návštěvník YPO Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Myslím, že snad jo. Počkám jak půjdou mimo winder a uvidim. PS. Jen tak mi napadlo, hodinky jsou ještě v záruce, tohle by se na ní dalo uplatnit, nebo ne? ano, ale budou měsíc v mnichově - tady to nikdo otevírat nebude- hlavně by bylo potřeba zjistit co anoncuje výrobce za odchylku, protože to pan Městka dá na měřák a možná si zaťuká na čelo, proč otravuješ Upraveno 15. března 2011 uživatelem YPO
Frantik Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Myslím, že snad jo. Počkám jak půjdou mimo winder a uvidim. PS. Jen tak mi napadlo, hodinky jsou ještě v záruce, tohle by se na ní dalo uplatnit, nebo ne? No stoprocentne. Pokud jsou v zaruce, tak není o čem. Edit. Tak si do toho Mnichova udelej výlet a budeš to mít rychlejsi. Upraveno 15. března 2011 uživatelem Frantik
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 ano, ale budou měsíc v mnichově - tady to nikdo otevírat nebude No, tak asi holky pojedeou na výlet do Mnichova. Předpokládám, že mi to v Carollinu vyříděj, jsou snad AD pro Panerai, ne?
yed69 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Oni je v Carolinu zabalí do folie a pošlou do servisního střediska OP v Říši. Tedy pokud jim je do dvou let. Tam to posoudí, jestli je to závada opravitelná v rámci záruky nebo porucha způsobená zacházením, na kterou se záruka nevztahuje. V prvém případě to opraví a pošlou zpátky, v druhém kontaktují AD (Carolinum) aby s tebou odsouhlasil rozpočet. A ty se rozhodneš, jestli rozpočet akceptuješ nebo je necháš opravit Mechanem (jestli na to bude mít čas). Myslím, že by mohl, když ho zdvořile oslovíš.
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Oni je v Carolinu zabalí do folie a pošlou do servisního střediska OP v Říši. Tedy pokud jim je do dvou let. Tam to posoudí, jestli je to závada opravitelná v rámci záruky nebo porucha způsobená zacházením, na kterou se záruka nevztahuje. V prvém případě to opraví a pošlou zpátky, v druhém kontaktují AD (Carolinum) aby s tebou odsouhlasil rozpočet. A ty se rozhodneš, jestli rozpočet akceptuješ nebo je necháš opravit Mechanem (jestli na to bude mít čas). Myslím, že by mohl, když ho zdvořile oslovíš. Jsou kupované 1.1.2010, takže by to mělo právě na záruku jít a byla by škoda jí v tomto případě neuplatnit...
yed69 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Tak sundej řemen, vezmi záruční kartu a zajeď do Carolina. Edit: kartou myslím tu knížečku s razítky a čísílky. Upraveno 15. března 2011 uživatelem yed69
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Tak sundej řemen, vezmi záruční kartu a zajeď do Carolina. Edit: kartou myslím tu knížečku s razítky a čísílky. Příští týden se tam stavím, teď jsem mimo... Jen tak mě napadlo, co by mohlo ten chod takto ovlivnit, resp. co by se s hodinkama muselo stát, vinou majitele, aby se takto chovaly, v případě, že nebyly otevřené? Přemýšlím nad tím a nějak mi toho moc nenapadá, nějaké extrémní nárazy? Občasná návštěva páry na pár minut v lázních by je snad olivnit neměla a k plavání jsou stvořeny...
yed69 Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Nejsem odborník. Věřím ale, že změny teplot při návštěvách páry a plaveckého bazénu jim určitě nebudou dělat dobře.
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Nejsem odborník. Věřím ale, že změny teplot při návštěvách páry a plaveckého bazénu jim určitě nebudou dělat dobře. Možná se to promítne pokud bych ten týden měřil přesnost chodu, ale snad ne na trvale vysokých odhylkách, nemyslím si, že by to mohlo trvale ovlivnit kalibr. Ta pára byla jediná věc, co mi napadla, co se mnou zažili, a to jen na pár minut. BTW. Měřil jsem spolu s nimi i chod svých Rolex DJ II, které mám nové od října. V režimu winder-nošení mi dělaly +9s, což je na ně poměrně dost, ale věřím, že změřím-li si je mimo winder, odhylky budou nižší. Pak to zkusím, ale kdyby mi 312tky dělaly +9s, neřešil bych to.
Frantik Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Pro jistotu jim o zadne páře, narazech a nicem jinem nerikej. Nevis, neznas, ale chceš nápravu a to hned a v rámci záruky. Tečka.
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 To je jasne,predam je s odchylkama na zaruku a basta... Ted jsem tam volal,rekli mi,ze je jeste mozne,ze jsou zmagnetizovane,ze na to mrknou,ze to by umeli na midte,jibam Mnichov.
jankoxxx Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 ja by som s tym siel rovno do servisu. este som nemal hodinky ktore by mali podobnu "nepresnost". 30s by mi urcite vadilo.
Micey Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 ..ze to by umeli na midte,jibam Mnichov. No to jsi dneska začal brzo
volfda Odesláno 15. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2011 No to jsi dneska začal brzo iPhone a víno dohromady no... jsem na dovolené
koveras Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 volfdo, začínaš ma plašiť, 312 sú moj cieľ a keď som sa začal venovať informáciám o odchýlke, prichádzam na to, že P.9000 na tom nie je zrovna super...
volfda Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 volfdo, začínaš ma plašiť, 312 sú moj cieľ a keď som sa začal venovať informáciám o odchýlke, prichádzam na to, že P.9000 na tom nie je zrovna super... Neplaš se, je patrné, že kalibr na mých hodinkách má nějaký problém. buď je tedy zmagnetizovaný, nebo potřebuje seřídit, Vše vyřeší servis. Odchylky P.9000 jsou rozhodně vyšší, než mají některé jiné kalibry, cca +7s denně je u nich normálka, ale co to je 7s denně? Nic. Já dám hodinky seřídit a věřím, že pak budou šlapat jako, no jako hodinky
koveras Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Keď to porovnáš s El Primero kalibrom, čo si mal. Bol na tom lepšie?
volfda Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 Keď to porovnáš s El Primero kalibrom, čo si mal. Bol na tom lepšie? Ano, to byl. El Primero je nejpřesnější kalibr, co jsem měl na ruce. Já ho nařizoval jen když se měnil čas a nijak jsem jeho odchylky nevnímal. Jediné, co bych El Primeru vytknul je, že nemá hacking. Ale já ty nepřesnosti toliko neřeším, prostě jakmile mi hodinky jdou o poznání jinak než radiem řízená meteostanice, co mám doma, nařídím je... Teď jsem to bohužel musel dělat několikrát týdně Určitě se to tu řešilo, ale tak osvěžení paměti neuškodí, co vše může zmagnetizovat kalibr? Před časem jsem v Carollinu mluvil s prodejcem a ten mi tvrdil, že i notebook, resp. ta magnetická část, co ho drží zavřený. Začínám chytat schýzu, že mám zmagnetizované i DJ II, když mi dělají +9s... - A pak že to neřeším
bandicoot Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V notebooku bych spíš viděl problém v magnetu HDD. A nemůže bejt divnej ten winder nebo program? Co tu čtu, tak na winderu bývají ty odchylky vždy nejmenší.
volfda Odesláno 16. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V notebooku bych spíš viděl problém v magnetu HDD. A nemůže bejt divnej ten winder nebo program? Co tu čtu, tak na winderu bývají ty odchylky vždy nejmenší. No na DJ II používám program 650 oboustranně, podle toho, co jsem našel na orbita.ch . Na Panerai 1000 oboustranně, podle rady místních členů a odkazů na zahraniční fora. Jinak winder mám tento.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se