sureshot Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 tak sa chlapcom podarilo od navrhu prepracovat az ku prototypu zdroj vyrobca Dimensions: 44mm x 53mm x 13mm Crystal: 6mm domed Plexi (3mm viewable) Crown: 10mm, screw-down, spring-loaded, double sealed, signed Caseback: screw-down, double-sealed, engraved Dial: Brass or Stainless Steel, coated, painted, engraved, lumed with some Radiumparts Hands: Vintage, lumed with some Radiumparts Movement: Vintage AS 2063 (comes in vintage Blancpain Fifty Fathoms) Anti-magnetic cover for movement Strap: 1 x28mm Shark ,1x Alligator Buckle: Stainless Steel
Vit Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Asi je to nějaká legenda, ale vůbec se mi to nelíbí.
Alina Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Musím říct, že na nich něco je. "Podle mýho mínění, pane obrlajtnant, je stájovej pinč velice milej pes. Každýmu se, pravda, nelíbí, poněvadž má štětiny a takový tvrdý fousy na bradě, že vypadá jako propuštěnej trestanec. Je tak vošklivej, až je krásnej a při tom chytrej. Kam se na něj hrabe takovej pitomej bernardýn."
Jiribartl Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Škoda, že jsem je neviděl na ruce, i přes uvedené rozměry, si je vzhledem k nezvyklému tvaru nedovedu představit v reálu. Ale jedno vím zcela určitě, netoužím po nich ...
Foundryman Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Nějak mi nejsou jasný ty strojky - tady je na jedné fotce AS, na druhé Eterna, na webu inzerují Universal Geneve a Rolex, v sekci na prodej mají Unitas, Cortébert, Universal Geneve a Rolex. To šmejdí po starých skladech a prdnou tam to, co je zrovna k dispozici?
svijanskymaz Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Velice pekny remienok ten hnedy... Upraveno 3. března 2011 uživatelem svijanskymaz
Ciferník Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Na mě tedy výsledek působí dost amatérsky. Jen můj názor, nebijte mě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se