Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

HIGH END PRAHA se koná 19. a 20. února 2011. Po oba dny je výstava otevřena pro veřejnost od 10 do 18 hodin

Neváhejte, pokud vás alespoň trochu hifi zajímá. Vstupné je 100,-, děti do šesti let mají vstup zdarma.

Výstava se koná v hotelu Corinthia Towers.

Více info na http://high-end-praha.cz/

Odesláno

Minulý rok jsme tam byli snad pět hodin, stálo to za to. Letos jde polovička sama, tak mi nzapomeňte referovat v audiofilském vlákně :)

Odesláno

Donuts: Prosim, nafot neco. Nemuzu prijet a ta sestava noveho Dudka a obrovskych beden s 21' basakama me moc zajima. Budu vdecny za kazdy obrazek. Na Slovanetu se asi taky neco objevi, ale cim vic, tim lip. Diky predem.

Odesláno

Predpokladam, ze na hifinazory bude opet nejaky report s paradnimi fotkami... ale cim vic tim lip. Ja jdu hlavne omrknou Ushery, nebo neco zajimaveho cenove dostupneho :)

Odesláno

Co Xavian Guilietta? Nebo i Giulia?

Nj taky je tam omrknu. Jeste nikdy jsem ani nevidel ani neslysel.

Xavian doporučuju. Předpokládám, že Roberto Barletta bude přítomen osobně a s ním je vždycky radost pokecat. Navíc jejich zvuk je... prostě parádní. :) Myslím, že se tam bude významně prezentovat i řada Preludio.

Odesláno

Xavian doporučuju. Předpokládám, že Roberto Barletta bude přítomen osobně a s ním je vždycky radost pokecat. Navíc jejich zvuk je... prostě parádní. :) Myslím, že se tam bude významně prezentovat i řada Preludio.

TO je příjemný chlapík, elegán k tomu. Xaviany jsme měli, staré Gran Colonna.

Od Usher je dobrý model Mini Dancer 1, jen cena je trochu vyšší (cca 85 tis.). Design se mi navíc moc zamlouvá.

Odesláno

Jj z druhe ruky se Mini Dancer 1 nedavno nabizel za cca 35t a to byla dobra cena. Trochu me zacinaji lakat i regalovky Be-718, ktere jsem mohl mit relativne levne, ale az z Recka... no nakonec to stejne nevyslo :)

Odesláno

Tak jsem se zrovna vrátil z výstavy. Když pominu pobyt u Xavianu, kde (nejen) Preludia hrály fantasticky a ohromením u Cabasse (ovšem tam se na tom šoku významně podílela cena :) ) tak to nakonec dopadlo tak, že asi nejvíc času jsem proseděl ve 24. patře v salónku s vintage audiem (pán měl navíc hezký Chronomaty :) ). A už mám jasno, že Studer A810 prostě jednou budu mít. :)

post-1975-091636300 1298227766.jpg

Odesláno

Asi bychom si rozuměli, též jsem nejdéle poseděl u vintage audia. Doma mám Akai GX-636, i když nyní je u doktora.

Odesláno

Tak jsem se zrovna vrátil z výstavy. Když pominu pobyt u Xavianu, kde (nejen) Preludia hrály fantasticky a ohromením u Cabasse (ovšem tam se na tom šoku významně podílela cena :) ) tak to nakonec dopadlo tak, že asi nejvíc času jsem proseděl ve 24. patře v salónku s vintage audiem (pán měl navíc hezký Chronomaty :) ). A už mám jasno, že Studer A810 prostě jednou budu mít. :)

Preludia jsou prý za tu cenu výborná koupě, třípásma za padesát tisíc, nekup to.

Tenhle magnetofon je už profi zvukařina, ale mít to doma, ách jó.

Byls taky v místnosti, kde bylo Vivid Audio? Zesilovač Sroll Lyric, pro mne nejlepší zvuk výstavy...

Odesláno

Asi bychom si rozuměli, též jsem nejdéle poseděl u vintage audia. Doma mám Akai GX-636, i když nyní je u doktora.

To je pěknej stroj. Já jsem doma cívkáč nikdy neměl (akorát v našem tehdejším hifi klubu jsme nějaký měli), nicméně vždycky jsem po něm toužil. Ale přestože AKAI v této kategorii opravdu uznávám, tak Studer je pro mě citovka. Doma na Moravě ještě někde mám ReVox B 215, takže bych byl i věrnej značce. :)

post-1975-093855900 1298229695.jpg

obrázek je půjčenej z webu...

Odesláno (upraveno)

Na tohodle Studera jsem s někym točil asi tři desky... uvnitř jsou šuplíčky s modulama a když se něco pokazilo, přijel chlapík ze Švajcu a v rukavičkách modul vyměnil (ale to jsem neviěl). Studery to je high end ale do studia, A810, krásný masterovací monstrum :)

post-8450-067655300 1298230388.jpg

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Chjo, me skolila chripka s vysokou horeckou, tak jsem nebyl :(

Muj sen je taky vintage, tak snad jednou budu mit vsechno toto, uz mam timer :D

To je škoda, ale příští rok i s horečkou :), vidím, že ses nakazil i virem vintage.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...