Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Dejte tomu ještě chvíli. Určitě to ještě nečetli všichni, takhle poránu, komu by se chtělo číst o hodinkách...
Murphy97 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Jak už tady psal Dan, stále se vracím k té korunce a přemýšlím, kde jsem už něco takového viděl.A jóóó, vždyť je to matička ze stavebnice Merkur - furt mi chyběly, potvory a ejhle, oni je cpou do hodinek.No, cena bude tak "vosumsetkilo", myslím.Dík za recenzi, ale na waiting list se nezapíšu...
sibirnaya Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 ale to ja si googloval, ale retail v USD se casto diametralne lisi od pultovek v CR.. Kdybych negoogloval, tak bych prvne napsal 190, pak bych si precet, ze je to bily zlato a prepsal bych to na 570...
bandicoot Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 V 14. 2. 2011 v 9:45, 'sibirnaya' napsal: retail v USD se casto diametralne lisi od pultovek v CR U kožených věcí ne, u Vuittona opravdu sedí cena v US E-Shopu x aktuální kurz.
Jay Doll Odesláno 14. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Dobře, tak se posuneme dále. Prodej těchto hodinek funguje tak, že si je klient objedná v butiku, složí zálohu ve výši 50% z ceny a pak čeká 2 měsíce, než mu je někde ve švajcu LV vyrobí. Tvrdili mi, že mají manufakturu v Chaux-de-Fonds.A ceny?Pánské Spin Time GMT jsou k mání za 32500,- Euro.Dámské diamantové Spin Time jsou za pouhých 50500,- Euro.A teď mi řekněte, odpovídá cena tomu co jsem tady popsal? Jejich unikátnosti? Nazdobenosti? Kvalitě? Originalitě? Značce?
Josef01 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Vzhledm k tomu, ze obycejne Primky ve zlate stoji 15 tis. Eur, tak ty ceny LV odpovidaji
boo-beek Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Odpoved: ne, neodpovidaji. IMHO je to zamerene na ne-chronomagory, kteri touzi po luxusu.Jinak jsou za ty prachy k mani podstatne zajimavejsi kousky
Návštěvník Snow Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Nepostřehl jsem počet karátů u dámských hodinek, ale jinak dle mého skromného názoru cena v porovnání s tím, co dá v této hodnotě pořídit za jiné značky nebo technické finesy nekoresponduje ani náhodou.
Micey Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 No, ty ceny jsou za etu celkem mazec. Když už hodinky od podobný značky, Cartier by asi byla hodně jednoduchá volba..
obchodnik-o3 Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 mozno bude zodpovedat obcanom s nastrkujucou rukou a skrtakou LV
bandicoot Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Je to prostě celé pro nechronomagory, jejichž jediným kritériem je design nebo/a luxus. Moje žena viděla v nějakým časáku jejich valentýnský hodinky. Moc se jí líbily.Nedokázal jsem jí vysvětlit, že na trhu je spousta skutečných Hodinek s motivy lásky a srdíček.Prostě se jí jen líbily a nepřemýšlela nad tím, jestli to je hodinařina nebo ne.
zerrou Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 cim viac kamen,tym viac hodinka,heslo ruskych novozbohatlikov.......
Pavlucha Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Nějak mi to připomíná srágory z Číny ... styděl bych se s tím chodit mezi lidi
StanoBare Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Ano, Urwerk ma podobny system otacania "kachliciek" ale s tym, ze sa aj same pohybuju, u LV stoja. Ale to viete aj sami. Je to zaujimava finesa. ....akurat mi vadi ciatelnost GMT casu, nevedel by som hned z fleku urcit aky je druhy cas. U veci, ktore si nevieme predstavit na ruke, je mozno aj zbytocne patrat za ich cenou - je to suma-fuk, nie?
Návštěvník Tada Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 Zajímavé, klaun kostkáč by měl radost.
organic Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 "Nějak mi to připomíná srágory z Číny"A to mě taky...Palec dolů
mbaud Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Prezentace to musela být pěkná, ale můj šálek čaje, tyto hodinky nejsou.
lastam Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Pánské Spin Time GMT jsou k mání za 32500,- Euro. no napriklad nahmatnu master tourbillon od JLC, co by vysel o neco levneji, jeste jednou gratuluji Dalimu, ze vybral v dane cenove hladine zajimave hodinky, priblizna cena zde... http://www.prestigetime.com/item/Jaeger-LeCoultre/Master-Tourbillon/165.84.20.html musim rict, ze sice zajimave upravena eta 2892 zabalena do zlata, ale proste cena je podle myho nazoru mimo, za tu cenu bych spis nez zlatym hodinkam s normalnim strojkem dal prednost poradny komplikaci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se