Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak už tady psal Dan, stále se vracím k té korunce a přemýšlím, kde jsem už něco takového viděl.

A jóóó, vždyť je to matička ze stavebnice Merkur - furt mi chyběly, potvory a ejhle, oni je cpou do hodinek.

No, cena bude tak "vosumsetkilo", myslím.

Dík za recenzi, ale na waiting list se nezapíšu...

Odesláno

ale to ja si googloval, ale retail v USD se casto diametralne lisi od pultovek v CR.. Kdybych negoogloval, tak bych prvne napsal 190, pak bych si precet, ze je to bily zlato a prepsal bych to na 570...

Odesláno

Dobře, tak se posuneme dále.

Prodej těchto hodinek funguje tak, že si je klient objedná v butiku, složí zálohu ve výši 50% z ceny a pak čeká 2 měsíce, než mu je někde ve švajcu LV vyrobí. Tvrdili mi, že mají manufakturu v Chaux-de-Fonds.

A ceny?

Pánské Spin Time GMT jsou k mání za 32500,- Euro.

Dámské diamantové Spin Time jsou za pouhých 50500,- Euro.

A teď mi řekněte, odpovídá cena tomu co jsem tady popsal? Jejich unikátnosti? Nazdobenosti? Kvalitě? Originalitě? Značce?

Návštěvník Snow
Odesláno

Nepostřehl jsem počet karátů u dámských hodinek, ale jinak dle mého skromného názoru cena v porovnání s tím, co dá v této hodnotě pořídit za jiné značky nebo technické finesy nekoresponduje ani náhodou.

Odesláno

Je to prostě celé pro nechronomagory, jejichž jediným kritériem je design nebo/a luxus.

Moje žena viděla v nějakým časáku jejich valentýnský hodinky. Moc se jí líbily.

Nedokázal jsem jí vysvětlit, že na trhu je spousta skutečných Hodinek s motivy lásky a srdíček.

Prostě se jí jen líbily a nepřemýšlela nad tím, jestli to je hodinařina nebo ne.

Odesláno

Ano, Urwerk ma podobny system otacania "kachliciek" ale s tym, ze sa aj same pohybuju, u LV stoja. Ale to viete aj sami. Je to zaujimava finesa. ....akurat mi vadi ciatelnost GMT casu, nevedel by som hned z fleku urcit aky je druhy cas.

U veci, ktore si nevieme predstavit na ruke, je mozno aj zbytocne patrat za ich cenou - je to suma-fuk, nie? :)

Odesláno

Pánské Spin Time GMT jsou k mání za 32500,- Euro.

no napriklad nahmatnu master tourbillon od JLC, co by vysel o neco levneji, jeste jednou gratuluji Dalimu, ze vybral v dane cenove hladine zajimave hodinky, priblizna cena zde... http://www.prestigetime.com/item/Jaeger-LeCoultre/Master-Tourbillon/165.84.20.html

musim rict, ze sice zajimave upravena eta 2892 zabalena do zlata, ale proste cena je podle myho nazoru mimo, za tu cenu bych spis nez zlatym hodinkam s normalnim strojkem dal prednost poradny komplikaci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...