Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

jestli ještě nemáš vybráno, tak zkus prověřit TOHLE.

Já koupil ty mrakodrapovy. Manželka je z nich stále nadšená, rozpočet na ně máš v pohodě.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Vzhledem k tomu, že se mi posunuly priority výdajů, musel jsem s rozpočtem pohnout.

Po pár nenucených a zcela náhodných návštěvách hodinkových obchodů jsem nakonec koupil Certina DS Rookie v bílé barvě.

Výrobce to má sice v řadě pánské, ale nevím nevím - perleťový cifr, bělostný silikon?

Uvidíme, jak mě za ně žena pochválí. Vzhledem k monumentálnosti daru to bude nakonec k narozeninám, k výročí svatby bude asi něco jiného - holt ta priorita výdajů.

Jinak zkoušel jsem si mezitím ještě několikery další a byl jsem pevně rozhodnutý pro Longines Conquest s bílou keramickou lunetou; tady u těch Certin je ovšem cena ani ne třetinová...

Takže do dvou týdnů můžete čekat více fotek a recenzi ;-)

post-2573-037197500 1309280749.jpg

Odesláno

Je to trochu off topic, ale nedá mi to. Právě taky vybírám hodinky pro manželku a vydal jsem se stejnou cestou, jako tady to vlákno. Ale tvrdě jsem narazil,prý proč jí pořád vybírám pánské hodinky! :smile_anim:

Odesláno

Tak drahá byla obdarována a spokojenost je velká. Z ruky je ani nesundavá :D Částečně je to tím, že origo překlápěčka je tak tuhá, že s dlouhými ženskými nehty se prostě otevřít nedá (budeme tedy měnit za jinou).

Zde si dovolím na ochutnávku pár fotografií, časem bude nějaká recenzička a více fotek.

post-2573-094190800 1310052475.jpg

post-2573-015072400 1310052477.jpg

post-2573-000483000 1310052478.jpg

post-2573-023066100 1310052479.jpg

Odesláno

Tak "pořádné rozměry" byl - vedle bílé barvy - jeden z hlavních požadavků, nedá se svítit. Já jsem holt v páru ten konzervativnější a na výběru hodinek je to dost znát :)

Právě hlavně z velikosti je žena nadšená, např. diversky Seiko 4205 moc ráda nenosí, protože jsou malé; ale protože jsou zas celkem praktické, tak úplně na ocet nepřijdou. Zato Primky? to vůbec.

S narážkou na pánské hodinky jsi měl ovšem taky pravdu, tyhle má fakt Certina zařazené mezi pánské modely, jak jsem psal výše.

Odesláno (upraveno)
  V 7. 7. 2011 v 15:38, 'bohumil.talak' napsal:

Velmi pěkné,jen ten průměr je větší jak u těch Tvých SARB,to by mě žena :suicide_anim:

proč? ;)

(Invicta Corduba, 52mm)

EDIT: Martzi, malem bych zapomnel. Samozrejme gratuluji (manzelce). Certiny jsou za prve pekne a za druhe ji slusi. A ne, ze si to nechas pro sebe. Klidne ji to vyrid.

Upraveno uživatelem little_w
Odesláno
  V 7. 7. 2011 v 15:43, 'Martz' napsal:

Tak "pořádné rozměry" byl - vedle bílé barvy - jeden z hlavních požadavků, nedá se svítit. Já jsem holt v páru ten konzervativnější a na výběru hodinek je to dost znát :)

Stějně si mě naštval /vyburcoval/ v dobrém slova smyslu ke koupi těch SARB,dostal jsi mě těma svýma fotkama.Předtím jsem nosil jen primky a tak ten přechod je pořád do 40mm a to mi vyhovuje.
Odesláno

To mě těší! Myslím, že to je opravdu výborná investice. Já teď ještě pošilhávám po světlé variantě téhož. Jen se mi nechce mít to samé (SARB035) a kacířsky (vůči peněžence) slintám na SBGA011... jenže to bude ještě dlouho čekání. Miliony bych sice měl, ale do debetu... Posted Image

Little_w: vyřídil jsem :)

Odesláno

Gratulujem :smile_anim: , pre peknu zenu pekne hodinky. Nech je s nimi a s Tebou stastna :D .

BTW : keby som bol na zaciatku vedel, ze pojdes do sportoveho vzhladu, tak by som Ti urcite poradil tento nadherny model od Tissotu. Maju sice sportovy vzhlad, ale vyzeraju fakt super a naviac je to limitka. Aj velkost je panska a su fakt velmi vyrazne. (len pre info - v zahranici som ich zjednal na 400 eur) ....a skoda ze uz som sa s nou rozisiel :crying_anim: teraz uz neuvidim ani tie hodinky :)

post-14318-077648100 1310379433.jpg

Odesláno
  V 11. 7. 2011 v 12:15, 'ava' napsal:

Tuhle limitku nosí manželka a má je moc ráda, dokonce si objednala i novou limitku pro rok 2011.

Čau moje žena je má taky uplně stejný :-)

Odesláno (upraveno)

Ty Tissoty jsou moc pěkný, ale do té první varianty bych asi nešel. To co postuje ava je ale pěkné, to bych určitě býval jako variantu zvažoval. Nicméně tady už stejně trochu rozhodovaly sympatie ke značce, Tissot a Certina jsou na tom s MI dost podobně... (z mého pohledu)

Oloušek - ano, keramické byly taky v úvahách, ale velké NE bylo pro vnější lunetu s číslicemi bez ohledu na cokoliv jiného.

Upraveno uživatelem Martz
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...