Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 3. 3. 2011 v 14:11, 'mrakodrap' napsal:

Gratuluji a přidám foto jejich bratříčků :-)

Karle, ty jsou párádní! Nikdy jsem si nevšiml, jak mají dokonale propracovaný ciferník. Na té tvojí fotce to je krásně vidět! Bohužel na mě jsou ty hodinky moc velké. Docela mě to mrzí, páč by se mi moc líbil ten průhled na strojek...
Odesláno
  V 3. 3. 2011 v 16:24, 'Murphy97' napsal:

na tři týdny... :D

Já myslím, že mu ta spokojenost vydrží hodně dlouho...to už je meta, která by mohla na nějakou dobu uklidnit...
Odesláno

Moooc pěkný, měl jsem v ruce plastiky a to zpracování je neskutečné. Vůbec bych se nebránil mít něco takového ve sbírce !!! Posted Image

Blahopřeju a tiše závidím !Posted Image

• po 5 týdnech...
Odesláno

Mnoo, cucim na ty fokty doboru ctvrthodinku a libi se mi cim dal vic. Naadhera!!! Myslim, ze svetr je taky fajn, ale nemel jsi mit nahodou misto jeansu ty teplaky??? Tak sup sem s novou fotkou :eek:

Odesláno

pro ZDR: snad jsem ani lespi kombinaci hodinky/tah/reminek jeste nikdy nevidel. S tim modrym aligatorem jsou alespon u me hned o tridu jinde. Tah bude urcite neskutecne vypilovanej k dokonalosti, ale aligator poslouzi k vyniknuti pouzdra. Osobne bych teda kozenny reminek nesnesl, tak me vrta hlavou, jestli se treba nedelaji gumove, silikonove reminky ala modry aligator. Nemate zkusenost??? Petr

Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 19:35, 'IWCmann' napsal:

Vypadá perfektně. Já taky střídám tah s kaučukem. Aktuálně jsou na tahu. Mám vždy pocit jako z nových či jiných hodinek a za "trochu" menší peníz než druhý hoďky. Jinak ty ceny řemenů i kaučuků jsou fakt pekelný. :suicide_anim:

Muzu se zeptat... Tve hodky maji taky pouzdro 42mm? Vypadaji na vic. Diky, Petr

Vypadá perfektně. Já taky střídám tah s kaučukem. Aktuálně jsou na tahu. Mám vždy pocit jako z nových či jiných hodinek a za "trochu" menší peníz než druhý hoďky. Jinak ty ceny řemenů i kaučuků jsou fakt pekelný. :suicide_anim:

Odesláno

Odesláno
  V 4. 4. 2011 v 18:09, 'Petr77' napsal:

A ne jenom vypadají. :rolleyes: Mají 46mm + ochrana korunky, hodinky jsou nejenom opticky tak 48 - 50mm. Už jsem to tu psal, 3227-ky se dělaly pouze na tahu, dá se k nim použít řemen z AMG-ček(322703), ten je textil + kůže. Není použitelný ani řemen z inženýrů s keramickou lunetou (323402, 323401), protože pouzdro těchto hodinek není 42mm ale 44mm. Ty moje 3236 se dělají na tahu a na kaučuku, oboje k nim pasuje perfektně, jsou to origo doplňky. Modrý krokodýl k 3227 je perfektní pouze na fotce, protože se ti na ní zrcadlí ten modrý antireflex. Ve skutečnosti je číselník tmavě šedý a ta modrá na řemenu by mě osobně k nim nepasovala. K charakteru těchto hodinek se zkrátka hodí nejlépe guma nebo tah, a ten tah myslím ještě lépe. :smile_anim:
Odesláno

Krucis, uz dvakrat se me ta odpoved pri nahravani smazala. Jsou to macani, ale dokonaly. Vubec by me nenapadlo, ze cifr je sedy a ta modra je jen odraz antireflexu... diky za upozorneni. Mam v hledacku taky neco od IWC a porad byl favoritem Aquatimer bez chrona a ted mam s inzenyrama kandidaty dva. Petr

Odesláno

Zase budu krapet za trubku... jak se meri takova odchylka? +0.4sec/den? Ja merim pouze na cele vteriny, ale je to asi nejaka funkce watchwinderu /ten nemam/... pletu se? Diky, Petr

Odesláno

Člověk dokáže změřit přece i méně než jednu desetinu vteřiny, pokud se započte průměrná odchylka zpoždění (běžně používaná metoda v astronomii). V tomto případě je nejjednoduší změřit ochylku během několika dní a zprůměrovat.

Odesláno
  V 11. 4. 2011 v 19:29, 'zdr' napsal:

Tak som to nevydrzal a tiez som si jedny zohnal :)

Ahoj! Gratuluju! Určitě nebudeš litovat. Od té doby, co je mám v podstatě nosím jenom je. Jsou to strašně pohodlné a univerzální hodinky. Na oficiálním IWC foru si už docela dost lidí stěžovalo na podobný "problém". Od té doby, co mají Ingenieury, nenosí skoro nic jiného...

Jsou to prostě takové Rolexky od IWC...

Odesláno
  V 4. 4. 2011 v 14:28, 'zdr' napsal:

Dnes som nasiel celkom podarene foto s remienkami asi od ABP a myslym ze to vyzera celkom super najme na tom modrom gatore.

Ten modrý aligátor vypadá moc pěkně! Já bych tomu dal šanci! Kde si na to narazil? Pošli prosím odkaz!

Odesláno
  V 11. 4. 2011 v 19:29, 'zdr' napsal:

Tak som to nevydrzal a tiez som si jedny zohnal :)

tak já na to jdu z druhé strany... už jsem si sehnal tepláky :D ... a jinak gratulace Rasťo...
Odesláno

Udělal jsem si nedávno radost a pořídil jsem k nim nylonový řemen s trnovou sponou. Mě osobně se tahle kombinace líbí nejvíc a přijde mi pohodlnější než tah. Pod určitým úhlem jakoby měl ciferník a řemen stejnou strukturu...

post-3231-086401700 1302607535.jpg

post-3231-007127500 1302607565.jpg

post-3231-076405200 1302607618.jpg

post-3231-036363200 1302607928.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...