Infernal Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 No nevím jak vám, ale mi se líbí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josuk Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) mně se dost nelíbí a těch důvodů mám celkem pět Upraveno 28. března 2011 uživatelem josuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 mně se dost nelíbí a těch důvodů mám celkem pět Já 4 1)D 2)S 3)S 4)D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 na tech fotkach na steinhart webu mi prisly divne a podle realnych fotek z wus steinhart fora mi prijdou jeste horsi. neco je tam spatne, ale nevim co (pomijim ted fakt o kopirovani dssd). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 To musíš totiž takto RDSSD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 jednim slovem hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 chronoshop prodava 44? na webu videt nejsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 chronoshop prodava 44? na webu videt nejsou.. máš zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 máš zájem? ne. pokud by to byla pravda, tak by me prekvapovalo, ze tyhle by v prodeji byly a double redy ne. uz s temi vintage gmt mi to prislo zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 ne. pokud by to byla pravda, tak by me prekvapovalo, ze tyhle by v prodeji byly a double redy ne. uz s temi vintage gmt mi to prislo zvlastni. Ano, hodinky jsou koupeny u mne. Na webu je nemám, stejně jako některé další hodinky (i jiných značek v sortimentu). Nevím co je na tom zvláštního. Pokud by bylo potřeba něco dalšího vysvětlit, klidně mi napiš přímo, nerad bych vyprovokoval další hon na čarodějnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Ano, hodinky jsou koupeny u mne. Na webu je nemám, stejně jako některé další hodinky (i jiných značek v sortimentu). Nevím co je na tom zvláštního. Pokud by bylo potřeba něco dalšího vysvětlit, klidně mi napiš přímo, nerad bych vyprovokoval další hon na čarodějnice. ok, sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokrat Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Steinhart Forty-Four na koženom remeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldorfer Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Pusobi to na me tak nejak zvlastne, kombinace pepsi a dssd. Remaky starych a prakticky nedostiznych hodinek se mi libi, remaky tech novych me neoslovuji a tohle je takovy nejaky ukrok stranou. Nic mi to nerika.. Par obrazku pro ty linejsi, kterym se nechce klikat na prvni odkaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 mezi nápisem "original gas escape valve, ring lock system" a nápisy typu "prof dive watch" je prostě naprosto fatální rozdíl. Informace na výše popsaných steinech je tak jalová, zbytečná, samoúčelná, že mi připomíná zboží prodávané na matějské pouti. Tak proč bych to tady nenapsal! ano, ten rozdíl v informační hodnotě nápisu je drtivý. taky to tak cítím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldorfer Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ahoj, jsou to prostě skvělé napodobeniny Rol. Proč skvělé? Luneta safírová, nedoškrábe se jentak hned; cena přijatelná i pro méně majetné; velikost - průměr o 5mm větší než jejich vzor... Copak je to málo za takové peníze? A navíc safírová luneta háže na světle modré až zelené odlesky - to Submarinery neumí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ahoj, jsou to prostě skvělé napodobeniny Rol. Proč skvělé? Luneta safírová, nedoškrábe se jentak hned; cena přijatelná i pro méně majetné; velikost - průměr o 5mm větší než jejich vzor... Copak je to málo za takové peníze? A navíc safírová luneta háže na světle modré až zelené odlesky - to Submarinery neumí! Máš recht, moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Ahoj, jsou to prostě skvělé napodobeniny Rol. Proč skvělé? Luneta safírová, nedoškrábe se jentak hned; cena přijatelná i pro méně majetné; velikost - průměr o 5mm větší než jejich vzor... Copak je to málo za takové peníze? A navíc safírová luneta háže na světle modré až zelené odlesky - to Submarinery neumí! Tyjo dobrá práce, tolik blbostí na dvou řádcích se poslední dobou jen tak nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 Tyjo dobrá práce, tolik blbostí na dvou řádcích se poslední dobou jen tak nevidí naopak, co napsal je pravda pravdoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 ano, ten rozdíl v informační hodnotě nápisu je drtivý. taky to tak cítím. Taky se přidávám, radši tam nic nepsat, to je jak kdyby na tenisové raketě bylo msíto specifikace napsáno tenisová raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2011 to je jak kdyby na tenisové raketě bylo msíto specifikace napsáno tenisová raketa a to by se mi hodilo, aspoň bych s ní nevybíral listí z bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se