Jump to content

Damasko DA46

Guest YPO

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aha. 43,8 je uz prijenma velikost pro pilotky. Pro me asi minimum (pro pilotky). Jen ta cena.

tak to já neřeším - echt pilotní hodinky by měly vypadat i trochu jinak ne ? - nejmíň co jsem ochoten nosit je 40mm pouzdro a 30mm sklo

ještě teda abych nepěl jenom ódy na radost, tak mě odrazovala rozteč nožiček (20mm)

nakonec jsem to pořešil nákupem řemenu u kubsona, který se rozšiřuje, ale chyba lávky - originál řemen je už rozšířený z výroby :suicide_anim:

takže tahle fotka je špatně - teda pro mě špatně :D

Edited by YPO

Já tipoval osičkou od korunky, tu má prej Damasko tady tvrdou, Konrad někde psal, že se s ní dá rozbíjet atom :)

když pominu smajla na konci věty a oprostím se od Konráda - napadlo tě někdy, že ty neprůstřelný, neradioaktivní a vše snesoucí hodinky (myšleno obecně nevstahujíc se k tomuto vláknu) mají plechové stěžejky a osičky v tahu ? = kdyby se ty hodinky používaly k tomu k čemu jsou "marketingově" určené, tak vydrží vcelku na ruce čtvrt roku? = v zásadě je to jeden velký švindl jako COSC certifikace (viz jiné vlákno)

Nějaký Damasko bych asi snes :)

:D - správná volba - nic jiného na ruce už mít nechci, kromě G šoků na grilování velkej ptáků a nějakých penerejů na imydž, když du do lékárny pro Neurol

YPO, tak já si od tebe vezmu Si s tím bílým cifrem, co leží ladem... ;)

správná volba, ale nejsou momentálně na prodej - zkus Chronoshop - pro členy nefunkčního serveru tam je nastavená sleva 0,001% z ceny obvyklé :D - heslo je "nejsme profi server"

správná volba, ale nejsou momentálně na prodej - zkus Chronoshop - pro členy nefunkčního serveru tam je nastavená sleva 0,001% z ceny obvyklé :D - heslo je "nejsme profi server"

... a to už se vyplatí :D

... a to už se vyplatí :D

edit: ale vážně, vypadají fakt dobře, jak chrona Si, tak DA46, tak i DA36... hmm hmm :)

Edited by Ondra

seš,podle zvrásněnosti navíc stará wopice-čum tech chlupu........

heh sem tě úplně přehlídnul, sry - hele já nemůžu za to, že tvoje paní má zítra svátek - prostě jí něco kup a basta :D