Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ps: jo YPO, co náušnice, jak se nosí ? čoveče mám to už tři měsíce na klíčích a furt jako nový - asi nějaký hajtech matroš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Mensi? Nebyla by nejaka srovnavaci fotka? Myslel jsem ze prumer maji stejny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Mensi? Nebyla by nejaka srovnavaci fotka? Myslel jsem ze prumer maji stejny. 41,8 / 43,8 = jsou menší o dva milimetry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Aha. 43,8 je uz prijenma velikost pro pilotky. Pro me asi minimum (pro pilotky). Jen ta cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) Aha. 43,8 je uz prijenma velikost pro pilotky. Pro me asi minimum (pro pilotky). Jen ta cena. tak to já neřeším - echt pilotní hodinky by měly vypadat i trochu jinak ne ? - nejmíň co jsem ochoten nosit je 40mm pouzdro a 30mm sklo ještě teda abych nepěl jenom ódy na radost, tak mě odrazovala rozteč nožiček (20mm) nakonec jsem to pořešil nákupem řemenu u kubsona, který se rozšiřuje, ale chyba lávky - originál řemen je už rozšířený z výroby takže tahle fotka je špatně - teda pro mě špatně Edited February 25, 2011 by YPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tada Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Co to umí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Co to umí? zatím jsem jenom zkoušel podojit hřebce a OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) jj moment:) Mě by teda docela zajímalo, jak do toho nepoškrábatelnýho dýnka vyryli tolik informací Edited February 25, 2011 by NIGHTinGALE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Mě by teda docela zajímalo, jak do toho nepoškrábatelnýho dýnka vyryli tolik informací razítko z brambory ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 A ja jsem zase zvedavej, k jakejm hodinkam patri ten zlutej kaucuk?Ptam se, i kdyz nevim jestli se ptam na technickou vychytavku...He, he Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Já tipoval osičkou od korunky, tu má prej Damasko tady tvrdou, Konrad někde psal, že se s ní dá rozbíjet atom Jinak fajn hodinky, viděl jsem je u Kubsona a nechápu, jak to může Němec tak levně dělat. Za ty prachy fakt hodně muziky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubson Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Mě by teda docela zajímalo, jak do toho nepoškrábatelnýho dýnka vyryli tolik informací rytí se dělá před tvrzením? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Já tipoval osičkou od korunky, tu má prej Damasko tady tvrdou, Konrad někde psal, že se s ní dá rozbíjet atom když pominu smajla na konci věty a oprostím se od Konráda - napadlo tě někdy, že ty neprůstřelný, neradioaktivní a vše snesoucí hodinky (myšleno obecně nevstahujíc se k tomuto vláknu) mají plechové stěžejky a osičky v tahu ? = kdyby se ty hodinky používaly k tomu k čemu jsou "marketingově" určené, tak vydrží vcelku na ruce čtvrt roku? = v zásadě je to jeden velký švindl jako COSC certifikace (viz jiné vlákno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Nějaký Damasko bych asi snes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Nějaký Damasko bych asi snes - správná volba - nic jiného na ruce už mít nechci, kromě G šoků na grilování velkej ptáků a nějakých penerejů na imydž, když du do lékárny pro Neurol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) YPO, tak já si od tebe vezmu Si s tím bílým cifrem, co leží ladem... Edited February 25, 2011 by Ondra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 YPO, tak já si od tebe vezmu Si s tím bílým cifrem, co leží ladem... správná volba, ale nejsou momentálně na prodej - zkus Chronoshop - pro členy nefunkčního serveru tam je nastavená sleva 0,001% z ceny obvyklé - heslo je "nejsme profi server" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 správná volba, ale nejsou momentálně na prodej - zkus Chronoshop - pro členy nefunkčního serveru tam je nastavená sleva 0,001% z ceny obvyklé - heslo je "nejsme profi server" ... a to už se vyplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 (edited) ... a to už se vyplatí edit: ale vážně, vypadají fakt dobře, jak chrona Si, tak DA46, tak i DA36... hmm hmm Edited February 25, 2011 by Ondra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 seš,podle zvrásněnosti navíc stará wopice-čum tech chlupu........ heh sem tě úplně přehlídnul, sry - hele já nemůžu za to, že tvoje paní má zítra svátek - prostě jí něco kup a basta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts