robocop Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 No, mne v nich baterka jeste nikdy nedosla, skoro vsechny mam se solarnim nabijenim. Resp. ted v jednech starsich jo, ale jeste jsem to neresil. Kazdopadne bych je sam neotviral, uz jednou jsem si dynko pekne podrel tim otvirakem. No já mám dvoje, jedny ze solárem a jedny starý DW 6300 u těch mi právě došla baterka po neuvěřitelných 13 letech ,přitom tyhle Frogy byly koupeny v ČR tak jsem čekal ,že na ně bude nějaká servisní podpora, jediný co se mi na ně podařilo u Casio CZ sehnat byly 3 náhradní rámečky . Žádný jiný díly už nemají ,takže nejsou schopni přetěsnit:sad01_anim: jedině prej poslat přímo do Japonska .
Semi Odesláno 6. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2011 To Robocop : No to je pěkný...co teď s tím ?
robocop Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 To Robocop : No to je pěkný...co teď s tím ? Jo Jo , to právě nevím , každopádně tyhle hodinky jsou moje srdeční záležitost a rozhodně se mi s nimi nechce loučit kvůli vybité baterce . No snad to nějak pořeším , jinak pojedou na výlet do Japonska:smile_anim:
nAscA Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 No mel by to zvladnout kazdy lepsi hodinar, ktery je pak prozkousi jestli jsou jeste vodotesne.
Drexxy Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 tak silikonove tesneni (nebo z ceho to vyrabi) by snad nemel byt takovy obri problem udelat na miru, nebo ze stareho udelat formu a je to jen to mrskne. Ale vubec nemam poneti kdo by to tady zvladl udelat (bezny hodinar urcite ne) a za kolik. Jako material pro nove tesneni by mohly slouzit krouzky jineho tvaru, po roztaveni to bude jedno. Drzim palce
k-mart Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 No nevim nevim, jestli bych tohle zkoušel, přece nemůže být takový problém ty hodinky přes Casio CZ poslat i kdyby do Japonska, pár týdnů bez hodinek vydržíš a máš alespoň klid a dobrý důvod si na přechodnou dobu koupit nějaký "náhradní"
Beladona Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Děkuji za jakoukoliv odpověď G-7900 mám v letní červené verzi. Jsou jediné z běžně dostupné produkce u nás, které mě zaujaly svojí velikostí a výrazností. Frogy jsou Frogy ale little frogman poměr cena, vzhled, výkon vřele doporučuji. Oblíbené modely Gulf, Rise apod. jsou prostě na mě subjektivně malé. Pokud si přidáš, máš je v černé i se Solarem atd.
Semi Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 ja si taky říkám,cena výkon celkem v poho...ja si pockam jeste tady na sekci "prodám" treba tam neco bude )
Semi Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Chci se zeptat jakej je rozdil mezi multiband 5 a 6 ? dik za odpoved
ggrand Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Semi, rozdíl je v tom, že s 6 chytíš o jeden vysílač víc(myslím že ten čínský), takže celkem nepodstatné.
Semi Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 aha,takze o nicem...diky Maji nejake frogy (krom tech nejnovejsich-ty to maji) fazi mesice ??
Semi Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Dik za odpoved.... Mam dalsi otazku - Najdu nekde tento typ za lepsi penize ??? Dekuju za odpoved )
Dantechno Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Se stestim na zahranicnich forech v prodejnich sekcich?
Semi Odesláno 10. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2011 nějakej typ na proverenou stranku ?
Dantechno Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 http://forums.watchuseek.com/f29/ Ale osobne: Kdyz jsem chtel konkretni model, tak jsem vzdycky bral z ebay. Z WUS jsem parkrat koupil pouze impulzivne nejakou vybornou nabidku.
Beladona Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Každá stovka samozřejmě dobrá, ale v této cenové relaci bych to tak nehrotil.Záruka, čas, možnost prohlédnout, vyzkoušet, koupit a jít..(případně vrátit :-) )Koupil bych je v koscomu bez čekání a zdržování.
Semi Odesláno 11. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Každá stovka samozřejmě dobrá, ale v této cenové relaci bych to tak nehrotil. Záruka, čas, možnost prohlédnout, vyzkoušet, koupit a jít..(případně vrátit :-) ) Koupil bych je v koscomu bez čekání a zdržování. Tak rozumim,ale : 1.uz sem si tento typ zkousel v CB,sice ne se solarema v tehle barve...má nějaký mouchy,ale za ty prachy...co víc si přát. 2.kdyz prezenu 120 usd + 20usd posta = 2500czk . v tom koscomu 3600czk,1100czk - pro me ne-malé penize. 3.sem z jisznich cech takze stejne by mi to z ty prahy prislo postou a reklamaci bych tez musel resit na dalku (je jasny ze bych to nejak vyreklamoval nez ty z GB).Nepocitam ze bych tyhle hodinky nejak rozbil nebo cokoliv,ikdyz nejaka vyrobni vada se muze stat,to je jasne.a v pripade nejakyho problemu a ty hodinky by byly ze zahranici,tak bych je tu snad nekde mohl "opravit". 4.Jediny co by mi stvalo u tech z GB je,ze by tam nebyl cesky manual(asi?). sumasumárum : mají nějaký mouchy,ale za ty prachy...co víc si přát..Chtěl bych k těmhle pořídit ještě nějaký frogy (použitý v dobrým stavu "triple crown" se mi nejvíc barevně líbí).. dík za odpověď
lub Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 (upraveno) prvních pár géček jsem kupoval v českém ešopu - konkrétně mám výbornou zkušenost s inshopem. navíc tam občas mají dost příjemné slevy blížící se ebay. potom jsem g-shocky nakupoval na ebay nebo tady. při nákupu ze zahraničí v případě géček nic nehrozí, dopravu přežijou vždycky a ohledně reklamace nic neřeším - nikdy se nestalo, že by s nimi byl problém nebo že bych narazil na vadný kus. myslím, že s klidným svědomím můžeš koupit tam, kde jsou nejlevnější (samozř. u seriozního prodejce). Upraveno 11. března 2011 uživatelem lub
ggrand Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 Semi: jenže, ony bez soláru a řízení rádiem jsou jinačí. Nemají kovové šroubky u displeje, mají funkčně lepší modul(až na chybějící solar/radio), jiné rozložení displeje..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se