Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno

Jo. Ale nikde na celých hodinkách nevidím nějaké porušení práv firmy Panerai...

Návštěvník YPO
Odesláno

je to vyrobené podle předlohy se stejným označením "panerai 3646" ve kterých byl strojek rolex - myslím že rolex 618 - zmiňované panerai, když se někde dají koupit tak stojí cca 50t usd - tak se nedivím, že jsou předmětem zájmu výrobců s malým piňdourkem

*a že tam není žádný nápis ? - on na předloze také nebyl

Odesláno
  V 27. 2. 2011 v 16:14, 'Tada' napsal:

Jo. Ale nikde na celých hodinkách nevidím nějaké porušení práv firmy Panerai...

No, myslím, že minimálně ten dizajn číselníku a tvar pouzdra určitě ochrannou známku má.

Odesláno

Za mě jasný pokus o napodobeninu, ať se to jmenuje jakkoliv!! jakkoliv. :rifle: :rifle:

Sice mi to pár let trvalo, ale přiznám se, že mě tito parazitující "výrobci" z Asie, z Německa nebo z Marsu se..ou víc a víc. :axehead:

Odesláno

A furt se tady bude otevírat Pandořina skříňka, už to tady bylo několikrát. Vrcanovi díky za využítí fce "Hledej".

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 27. 2. 2011 v 19:30, 'kibi' napsal:

parazitovani nerozumim. jen si myslim, ze skupiny zakazniku panerai/dievas se asi moc neprolinaji... hlavne kvuli rozdilnym cenam... :)

par Dievas jsem v rukou mel a udelany byly hezky... :)

s tím se nedá než souhlasit - plagiát si koupí jiná skupina lidí než originál

*vlákno jsem přesunul tam kam patří a pouštím ho z hlavy :smile_anim:

Odesláno

Zítra si na protest proti zdejšímu fanatismu vezmu na ruku Dievas Kampfschwimmer a Panerai 210 dám do krabice ostatních hodinek. :) :gunsmilie:

Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 7:54, 'kubson' napsal:

chvíli jsem je prodával a docela dost se to kazilo?

Co tam bylo špatně? Jaké poruchy? Já měl celkově troje (resp. mám) a zatím vše OK. Na co se mám připravit? :)
Odesláno
  V 28. 2. 2011 v 7:56, 'Onisau' napsal:

Co tam bylo špatně? Jaké poruchy? Já měl celkově troje (resp. mám) a zatím vše OK. Na co se mám připravit? :)

všechno co si dokážeš představit, cca polovina hodinek se vracela? byly to především vady, v odfláknutí výstupní kontroly, takže jestli hodinky nějakou dobu máš a všechno je ok, tak by to mělo být v pohodě

Odesláno

Ještě k té (ne)kvalitě - já si koupil u Kubsona jedny quartzky Dievas, byl to dárek pro otce k narozeninám.

Cena byla super, Kuba zrovna končil s distribucí, tak to střílel lacino.

Typ už nevím, ale mají v sobě velkou baterku, měla by vydržet 7 let provozu. A dýnko je na takové imbusové šrouby.

Musím říct, že odolnější hodinky jsem ještě nezažil.

Otec, ač už je v důchodu, je strašně aktivní - jeho nejoblíbenější činností je práce s kangem, rozbíjení zdí, kopání děr a podobně. Hodinky má na ruce 18 hodin denně a z toho 12 hodin dostávají záhul jako prase.

Kdysi pracoval jako horník a to, čím se teď baví v důchodu, si s jeho minulou prací nezadá. Holt bez té dřiny prostě nemůže být :)

Po cca. 3 letech mají sice hodinky podrápané pouzdro a tah (ale ne až tak moc, jak bych čekal), ale sklíčko, které je trošku utopeno pod lunetou, je v perfektním stavu.

Podotýkám, že v minulosti jsem mu koupil asi troje Festiny a každé vydržely asi půl roku (prasklé sklíčko, upadaly ručičky, jednou se přetrhnul i tah). Festiny jsou kvalitní a docela odolné, ale tyhle Dievasy jsou naprosto nezničitelný. Asi zkusím sehnat ještě jedny do zásoby :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...