Gaspard Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Dneska jsem narazil na tyhle hoďky a hned mě zaujaly: ETA 2824-2 automatic 42.5mm without crown sapphire with anti reflective coating black dial with SuperLuminova fluro yellow hands with SuperLuminova Cena cca 1100 USD
prying Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 (upraveno) . Upraveno 7. března 2011 uživatelem prying
instant Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 tak vyzerá že zásoba Kobold púzdier bola naozaj veľká
Filip.J Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Mno, kdyby udělali žluté i minutové indexy a číslice, aby byly vidět, a odpustili si datumovku, když už se jí stejně snaží zamaskovat, tak by mě ty hodinky nadchly víc... Ale jinak se mi docela líbí.
Gaspard Odesláno 7. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Mno, kdyby udělali žluté i minutové indexy a číslice, aby byly vidět, a odpustili si datumovku, když už se jí stejně snaží zamaskovat, tak by mě ty hodinky nadchly víc... Ale jinak se mi docela líbí. No, je pravda, že tu datumovku taky moc nechápu. Ale jinak, pro nás starší (= slepý) pány je to bombasticky čitelný cifr.
jankoxxx Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 mnesa ta ich datumovka paci. okrem toho hodinky tvotia celkom kompaktny celok.
Viktor Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Proč mají GMT 24h stupnici na lunetě?
spineshank Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 zajímavý hodinky,ale z jedné fotky nechci dělat závěry
svijanskymaz Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 To su krasne hodinky,idealny tvar lunety,cele take krasne nenapadne...klobuk dole.
bandicoot Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Proč mají GMT 24h stupnici na lunetě? zrovna jsem to chtěl napsat, ale pak jsem si přečet ostatní posty
jankoxxx Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 zrovna jsem to chtěl napsat, ale pak jsem si přečet ostatní posty vy ste chlapci poriadne mimo. to neni GMT luneta ale luneta na pocitanie panakov.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se