Ala Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Ahoj páni, rozhodl jsem se, že si koupím ke 30ti nám nějaké lepší hodinky, líbí se mi chronografy a letecký styl a samozřejmě mám finanční limit někde okolo 10000-12000,- vybral jsem si Junkers 6614-2 chtěl jsem manuální nátah, safír, a C. 3133 je osvědčená klasika a průměr 42mm se mi zdá tak akorát. Jasně, že se mi líbí jiný hodinky od Fortisu, Damasko aj. ale to je jiná cenová, ne že bych na to neměl, ale znáte to :-) musím postupně, aby manželku nekleplo...... však jsem zjistil, že to bude asi nadosmrti o kompromisech :-) Co si o nich myslíte, klidně mi to zdrbněte :-), ale když mi to zdrbnete doporučte mi něco jinýho pokud možno podobnýho. Díkas Ala Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 No, 3133 je sice klasika, ale když si tady pročteš fórum, tak kvalita ruských kalibrů je jako sázka do loterie, někdy vyhraješ, ale někdy taky ne. Mrkni se ke Kubovi na Chronoshop, má tam kvalitní hodinky, je to skvělý obchod, s bezkonkurenčí ochotou a službami a vybereš tam i ve Tvé cenové kategorii. http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=736#
farářskej Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Je to sice blbá rada, ale ke třiceti bych si pořídil hodinky stejně starý jako jsem sám... eBay čeká!
Alina Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 (upraveno) ebay čeká Volila bych německé hodinky, vidím, že asi chrono, ne úplně čistý design, nebo nejsi radikální? edit: neumím číst požadavky Upraveno 8. března 2011 uživatelem Alina
Foundryman Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Junkers jsou fajn hodinky, co se týče strojku, věřím, že si Němci kvalitu ohlídají.
Alina Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jestli ti ještě můžu něco napsat, manžel onehdá hroozně chtěl manuální nátah, masivní B-Uhren repliku, ještě jsem měla vejít do desítky. CHtěl kompromis, protože i když si mohl přidat a koupit lepší stroj, neudělal to.Tahá se ted se Štanhartkama a fňuká, proč si onehdá nekoupil ty Fortisky.Chci říct, oženil ses sice, ale všude ty kompromisy dělat nemusíš.
Ala Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Takže, mám to chápat tak, že, hodinky nejsou špatný, strojek taky ne, ale nikdo by jste si je nekoupil :-)
Alina Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jestli máš peníze, kup si něco, co tě za rok bude bavit. Teď si koupíš tyto, ale za rok stejně utratíš dalších pětadvacet či třicet za lepší. A neříkám, že nejsou špatný, já bych je neocenila. Ale jde hlavně o tvůj čas
Adam99 Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Mně osobně by na ciferníku vadil ten bordel v podobě 150 a HUGA!!! To by mě velmi brzy začalo iritovat.
Helex Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 (upraveno) Mně se upřimně moc nelíbí, i když Junkers by mi nevadil. Jednak mi chybí hodinový sčítač, vadí mi umístění datumky a navíc mi červený detaily a nápis 150 jahre Hugo Junkers v tomhle případě přijdou rušivý. Působí na mě "lacině", ale to může být fotkou.. Otázka je, jestli to musí být chrona a jestli musí být nové. Mně se třeba čím dál víc líbí Archimede Arcadia v nechrono verzi, přijdou mi bezchybné a občas se tu mihnou Fortisky za výbornou cenu, i když ai nechrono http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Arcadia-bila-modrahttp://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Archimede-Arcadia-cerna-stribrna Upraveno 8. března 2011 uživatelem Helex
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Připlať si za Archimede u Kubsobna v Chronoshopu. Ten cenový rozdíl sice není úplně malej, ale zase není až tak vražednej a hodinky budou výrazně lepší (strojkem počínaje, designem a zpracováním konče). Chvíli počkej a došetři, uvidíš, že se ti to ve výsledném efektu vyplatí. Ty Junkers do začátku nejsou špatný, ale za pár měsíců už budeš pošilhávat o něčem lepším...
Jeremy Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Je to sice blbá rada, ale ke třiceti bych si pořídil hodinky stejně starý jako jsem sám... eBay čeká! Přesně, navíc, až Ti bude 40, nebudeš muset kupovat nový, protože těmhle bude taky 40!
Ala Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 .... no pěkně jste mě je zdrbly :-) , ok, beru to a čekal jsem to, aspoň mi to pootevřelo oči, nicméně, for Helex: chrona to být nemusí, i když se mi líbí, jediný načem jsem hodně trval při výběru co se týká strojku, aby měly manuální nátah, neb jsem se tady foru někde dočetl, že automaty lze dotahovat, ale nedoporučuje se to, tak jak to teda je? Já totiž nebudu hodinky mít na ruce přes noc a zřejmě ani ne celej víkend a nerad bych je pořád seřizoval atd. prostě proto jsem automaty zamítnul a krom toho bych rád prosklený dýnko :-) ale není to podmínka, a ten rotor na automatech to tak nějak se mě zdá hodně zakrývá, ale je pravda, že některý automaty i třeba mimo pilotky jsou hezký viz. např. http://www.goldeligius.cz/eshop/244452.certina-ds-1-c006-407-11-051-00/ (já vim, nepiště mi, že to nejsou pilotky, prostě se mi líbí, ale sou to automaty...)
Helex Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Běžná ETA má nějakých 42 hodin rezervu nátahu, to na noc stačí určitě a myslim, že když je nenatahuješ silou, je to O.K. Ale to bych radši nechal na pánech hodinářích..
Čendík Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 .... no pěkně jste mě je zdrbly :-) , ok, beru to a čekal jsem to, aspoň mi to pootevřelo oči, nicméně, for Helex: chrona to být nemusí, i když se mi líbí, jediný načem jsem hodně trval při výběru co se týká strojku, aby měly manuální nátah, neb jsem se tady foru někde dočetl, že automaty lze dotahovat, ale nedoporučuje se to, tak jak to teda je? Já totiž nebudu hodinky mít na ruce přes noc a zřejmě ani ne celej víkend a nerad bych je pořád seřizoval atd. prostě proto jsem automaty zamítnul a krom toho bych rád prosklený dýnko :-) ale není to podmínka, a ten rotor na automatech to tak nějak se mě zdá hodně zakrývá, ale je pravda, že některý automaty i třeba mimo pilotky jsou hezký viz. např. http://www.goldeligi...-407-11-051-00/ (já vim, nepiště mi, že to nejsou pilotky, prostě se mi líbí, ale sou to automaty...) To se dá vyřešit, když automaty odložíš na watchwinder, který pořídíš asi od tisíce.
farářskej Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Přesně, navíc, až Ti bude 40, nebudeš muset kupovat nový, protože těmhle bude taky 40! Nene, to je složitější... až mu bude čtyřicet, tak si koupí další. Stejně jako každej rok mezi tím
Radik Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 No krásný - další třicátník s novejma hodinkama. Taky jsem si v únoru krapet opožděně nadělil - pro změnu Epos Ahoj páni, rozhodl jsem se, že si koupím ke 30ti nám nějaké lepší hodinky, líbí se mi chronografy a letecký styl a samozřejmě mám finanční limit někde okolo 10000-12000,- vybral jsem si Junkers 6614-2 chtěl jsem manuální nátah, safír, a C. 3133 je osvědčená klasika a průměr 42mm se mi zdá tak akorát. Jasně, že se mi líbí jiný hodinky od Fortisu, Damasko aj. ale to je jiná cenová, ne že bych na to neměl, ale znáte to :-) musím postupně, aby manželku nekleplo...... však jsem zjistil, že to bude asi nadosmrti o kompromisech :-) Co si o nich myslíte, klidně mi to zdrbněte :-), ale když mi to zdrbnete doporučte mi něco jinýho pokud možno podobnýho. Díkas Ala
Radik Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jo ty je ještě nemáš - to jsem se nějak ukvapil a nedočetl No krásný - další třicátník s novejma hodinkama. Taky jsem si v únoru krapet opožděně nadělil - pro změnu Epos
Ala Odesláno 9. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2011 A co říkáte na něco takovýho? Líbí se mi....http://www.christopherward.co.uk/men/view-all-3/c8skt.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pavel K. Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 Pokud by jsi netrval na úplně nových hodinkách, tak v prodejní sekci jsou za dobrou cenu (14900,-) parádní Steinharty Nav.B Chrono 44 mm a ještě jsou v záruce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se