Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Timefactors predstavili pred casom svojsvoj dalsi model Speedbird s GMT funkciou.

O kvalite Eddieho hodiniek sa vedu siahodlhe spory no vela ludi na neho neda dopustit. Rovnako to bolo a je aj v tomto pripade a hodinky sa predavaju ako na beziacom pase. Hodinky maju standardne specifikacie v danej cenovej hladine, zaraza ma len ich neobycajna skaredost... Pridu mi ako dost velka zlatanina. Co si o nich myslite vy??

post-8088-021759000 1299597356.jpg

Odesláno

ano, kombinacia vsetkeho co existuje. Je vzdy trochu smutno, ze uz ked niekto nieco podobne rozbehne, nevlozi tam nic originalnejsie, vsadi na istotu existujucich prvkov - useknuta hod. rucicka, font cislic, klasicke puzdro....a posobi to surovo...je to aj fotkou - pekne nacancana by to zvysilo kredit :)

viem, ze to vsetko nieco stoji, maju finacny strop, ale, ale aspon keby sa tam objavil nejaky detail, ktory by zaujal.

Odesláno

Já mám z toho všeho takovej pocit, že kdyby tyhle hodinky nabízel někdo jinej, než Eddie Platts, tak by po nich ani pes neštěkl. Možná Timefactors udělali pár zajímavej kousků, ale většina jejich produkce mi přijde jako regulérní odpad se silnou fake gloriolou a všechny ty řeči o vypršelých patentech a používání starých zajímavých strojků na mém názoru nezmění zhola nic.

Odesláno

som rad, ze ste moj dojem potvrdili :) pride mi to ako skareda varianta fortisu, ktory uz sam o sebe posobi dost stroho a neohrabane. som zvedavy ako d======a model Czech Airforce...

Odesláno

O hodně horší, než klasické Speedbird III..

BTW - když už dal Eddie dohromady super kvalitně vyrobené pouzdro, nebylo by od věci vymyslet alespoň vlastní číselník....

Odesláno (upraveno)

Osobně nevím, co se vám na nich nelíbí, vždyť jsou to okopírované jedny z nejkrásnějších hodinek světa a přidaná standartní 24 hodinová stupnice. Kdo se cejtí na napodobeniny a chce GMT, nemá proč váhat.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

som rad, ze ste moj dojem potvrdili :) pride mi to ako skareda varianta fortisu, ktory uz sam o sebe posobi dost stroho a neohrabane. som zvedavy ako d======a model Czech Airforce...

Model Czech Airforce??? On Timefactors chystá něco takového? Nevíš o tom něco podrobnějšího? Jinak GMT to je teda fakt přešlap....

Odesláno

Model Czech Airforce??? On Timefactors chystá něco takového? Nevíš o tom něco podrobnějšího? Jinak GMT to je teda fakt přešlap....

ano chysta model czech air force. viac info sa da dohladat na jeho domovskom TZUK fore. nejake info je aj tu vo vlakne o ZENO limitke - mam pocit ze sa to tam rozoberalo

Odesláno

ano chysta model czech air force. viac info sa da dohladat na jeho domovskom TZUK fore. nejake info je aj tu vo vlakne o ZENO limitke - mam pocit ze sa to tam rozoberalo

Jo, chysta, ale uz nejakou dobu jsem nevidel zadnou aktualizaci stavu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...