jankoxxx Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Timefactors predstavili pred casom svojsvoj dalsi model Speedbird s GMT funkciou. O kvalite Eddieho hodiniek sa vedu siahodlhe spory no vela ludi na neho neda dopustit. Rovnako to bolo a je aj v tomto pripade a hodinky sa predavaju ako na beziacom pase. Hodinky maju standardne specifikacie v danej cenovej hladine, zaraza ma len ich neobycajna skaredost... Pridu mi ako dost velka zlatanina. Co si o nich myslite vy??
StanoBare Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 ano, kombinacia vsetkeho co existuje. Je vzdy trochu smutno, ze uz ked niekto nieco podobne rozbehne, nevlozi tam nic originalnejsie, vsadi na istotu existujucich prvkov - useknuta hod. rucicka, font cislic, klasicke puzdro....a posobi to surovo...je to aj fotkou - pekne nacancana by to zvysilo kredit viem, ze to vsetko nieco stoji, maju finacny strop, ale, ale aspon keby sa tam objavil nejaky detail, ktory by zaujal.
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Já mám z toho všeho takovej pocit, že kdyby tyhle hodinky nabízel někdo jinej, než Eddie Platts, tak by po nich ani pes neštěkl. Možná Timefactors udělali pár zajímavej kousků, ale většina jejich produkce mi přijde jako regulérní odpad se silnou fake gloriolou a všechny ty řeči o vypršelých patentech a používání starých zajímavých strojků na mém názoru nezmění zhola nic.
Jakubisko Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Jak se mi Speedbird III líbí, tak tohle je regulérní kočkopes.
jankoxxx Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 som rad, ze ste moj dojem potvrdili pride mi to ako skareda varianta fortisu, ktory uz sam o sebe posobi dost stroho a neohrabane. som zvedavy ako d======a model Czech Airforce...
little_w Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 ja po nich nesteknu ani kdyz (nebo mozna prave proto), ze je vyrobil nejakej Eddie
jankoxxx Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 ja po nich nesteknu ani kdyz (nebo mozna prave proto), ze je vyrobil nejakej Eddie heh, som cakal kedy sa tu objavis
little_w Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 heh, som cakal kedy sa tu objavis tentokrat neni tezke komentovat pouze hodinky. tohle se proste fakt maximalne nepovedlo.
jankoxxx Odesláno 8. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2011 tentokrat neni tezke komentovat pouze hodinky. tohle se proste fakt maximalne nepovedlo. ja iba fakt zasnem nad tym ako to tie ovce kupuju..
safi Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 O hodně horší, než klasické Speedbird III.. BTW - když už dal Eddie dohromady super kvalitně vyrobené pouzdro, nebylo by od věci vymyslet alespoň vlastní číselník....
Chorche Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 To je hrozná splácanina. V tomto případě naprosto souhlasím s názorem NIG.Jediný Eddie, kterému věřím je tenhle
David_B Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 za mne "původní" Speedbirdy III se mi libí (jelikož si mi velice líbí IWC Mark XVI), ale tohle hodně špatné
Hugo14 Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Odesláno 10. března 2011 Stejný názor - III jsou pěkné, III GMT jsou pěkně hnusné.
cigi Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Osobně nevím, co se vám na nich nelíbí, vždyť jsou to okopírované jedny z nejkrásnějších hodinek světa a přidaná standartní 24 hodinová stupnice. Kdo se cejtí na napodobeniny a chce GMT, nemá proč váhat. Upraveno 13. března 2011 uživatelem cigi
Ondy Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 som rad, ze ste moj dojem potvrdili pride mi to ako skareda varianta fortisu, ktory uz sam o sebe posobi dost stroho a neohrabane. som zvedavy ako d======a model Czech Airforce... Model Czech Airforce??? On Timefactors chystá něco takového? Nevíš o tom něco podrobnějšího? Jinak GMT to je teda fakt přešlap....
PhoeniX Odesláno 21. března 2011 Nahlásit Odesláno 21. března 2011 GMT komplikace tomuto číselníku nesvědčí.
jankoxxx Odesláno 21. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2011 Model Czech Airforce??? On Timefactors chystá něco takového? Nevíš o tom něco podrobnějšího? Jinak GMT to je teda fakt přešlap.... ano chysta model czech air force. viac info sa da dohladat na jeho domovskom TZUK fore. nejake info je aj tu vo vlakne o ZENO limitke - mam pocit ze sa to tam rozoberalo
skalis Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Odesláno 24. března 2011 ano chysta model czech air force. viac info sa da dohladat na jeho domovskom TZUK fore. nejake info je aj tu vo vlakne o ZENO limitke - mam pocit ze sa to tam rozoberalo Jo, chysta, ale uz nejakou dobu jsem nevidel zadnou aktualizaci stavu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se