Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda-li by mi někdo neporadil s oceněním těchto hodinek, popř. jakou by měly cenu?

Jedná se o mechanické hodinky PRIM, ca. 25 let staré.

Děkuji!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Myslím, že to zatím všichni trefili. Tyto tuctové typy s větším opotřebením se dají na Aukru přehazovat vidlemi. Budeš si asi muset na nový auto vydělat něčím jiným :D .

Odesláno

dobry tah. Ty dve stovky by sly. Ne vic.

Myslím, že to zatím všichni trefili. Tyto tuctové typy s větším opotřebením se dají na Aukru přehazovat vidlemi. Budeš si asi muset na nový auto vydělat něčím jiným :D .

• po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravím Vás všechny

Mám dotaz,mám jedny Primky,u kterých bych chtěl vyměnit číselník s ručičkami za takový co je na fotce. Ty druhé jsou stejné,ale mají bílý ciferník. Za jakou asi cenu by to šlo udělat?

Odesláno (upraveno)

Zdravím Vás všechny

Mám dotaz,mám jedny Primky,u kterých bych chtěl vyměnit číselník s ručičkami za takový co je na fotce. Ty druhé jsou stejné,ale mají bílý ciferník. Za jakou asi cenu by to šlo udělat?

U hodináře tak od 100 až 200 Kč za práci. Takže si je kup na Aukru za 100 Kč a máš jedny na náhradní díly.

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno

Zdravím Vás všechny

Takže ty máš hodinky i ciferník? Počítej u hodináře tak okolo dou až tří set, jestli bude muset rozebírat dvoje hodinky. Nebo si to zkus sám - ono to je docela jednoduché. Když si tady pročteš vlákna, tak tam návod najdeš.

Odesláno

Ahoj

Mame doma tyto primky, zajimalo by me, jakou maji zhruba hodnotu.

Jedna se o fotografii, ktera je z aukra, ale hodinky to jsou stejne, stav mych hodinej je stejny, mozna jeste lepsi...

Odesláno

Vypadají zajímavě, ikdyž se pravděpodobně nejedná o sběrateli moc vyhledávaný model, dej je na aukro a uvidíš, jakou mají cenu. Tipuji tak +- 500?

Odesláno

strojek prim 66 s datumovkou, tudiz prim 68.

at to mas podle ceho hledat ;)

Ahoj

Mame doma tyto primky, zajimalo by me, jakou maji zhruba hodnotu.

Jedna se o fotografii, ktera je z aukra, ale hodinky to jsou stejne, stav mych hodinej je stejny, mozna jeste lepsi...

Odesláno

Ja bych to videl na 450.- i s reminkem. Na Aukru se ale deji divne veci, tak bys to mohl vyhnat i vyse. Jedny takove mam. Dal jsem k nim super reminek a nosim je nekdy do prace. Jsou fakt pekne. Pokud nemusis, neprodavej. Nos je a tes se z nich... :)

Odesláno (upraveno)

Před chvílí na ně skončila aukce na aukru za 510,- takže jsem se moc nespletl.

Upraveno uživatelem orlando1
Odesláno

Vsak je prodavat nechci :-)

Jen me tak zajimalo, jakou maji cenu... Uvazuju nad cernym remenem a myslim, ze jako oblekovky by snad hanbu neudelaly...

Odesláno

Vsak je prodavat nechci :-)

Jen me tak zajimalo, jakou maji cenu... Uvazuju nad cernym remenem a myslim, ze jako oblekovky by snad hanbu neudelaly...

presne tak. Dle meho to jsou nejelegantnejsi stare primky ... ale ja vetsinu tech sberatelsky vyhlasenych primek nemusim, tak asi nemam vkus ;)

• Po roku...
Odesláno

Aj ja má nejaké staré Primky po otcovi a chcem ich dať niekam do servisu neviete o nejakom ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...