Dave123 Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Odesláno 20. července 2019 V 20. 7. 2019 v 18:09, stalker napsal: Pánové prosím, chci se přihlásit do internetového bankovnictví Moneta. Musím zadat své ID, kde to najdu.Omlouvam se pro mnohé z Vas za jednoduchý dotaz. Děkuji.Pokud máš nový účet tak ti ho poslali mailem. Dříve bylo ID číslo účtu jak píše stalker.
mtruelle Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 V 17. 7. 2019 v 12:41, petr_cha napsal: Chvíli s tim kvrdlej nahoru dolů.. pak se mi to chytlo to foceni... A poradny svetlo, zadny sero... V 17. 7. 2019 v 12:10, mtruelle napsal: :-), zkoušel, ostření se nechytá vůbec, zoom funguje....Ad Moneta - kvrdlal jsem, kvrdlal, nakonec hodil SIMku do jiného telefonu a fungovalo ostření normálně.. na desátý pokus jsem založil účet - furt... jejda, chyba je na naší straně....... teď čekám na mail......
geometr Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Asi nečekali, že jim Patrik dohodí najednou tolik klientů.
mtruelle Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 V 23. 7. 2019 v 11:59, geometr napsal: Asi nečekali, že jim Patrik dohodí najednou tolik klientů.Tak 2 procenta na spořáku je celkem příjemné, před dvěma roky např. nejlepší nabídka JaT na termínovaný dvouletý byla 1,7 proc. .....
j.ocvirk Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 Creditas ma taky 2% na sporaku a navic ma: Vedle Spořicího účtu + nabízíme řadu dalších způsobů, jak zhodnotit úspory. Na pobočkách si naši klienti mohou založit spořicí vklad s tříměsíční výpovědní lhůtou a bezkonkurenčním úrokem 2,5 % ročně.
Patrik Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Drobnou vadou na kráse je, že tímto výhodným úrokem je úročen vklad pouze do 1,5 milionu. Jenže (jak jsem si dnes ověřil na pobočce a hned založil) účtů je možné mít více (mně stačí dva, nechci mít v jedné bance víc, než je pojištěný limit)
Patrik Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 ...tak pro klienty dobré, ne? 2 % p.a. na teoreticky neomezený vklad? Jen akce je do 30. 9., jaká bude sazba potom se neví (nyní je to jako 1,1 + bonus 0,9)
Patrik Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Na Měšci vyšel test kurzů platebních karet (bohužel ne můj ) a obsahuje i fintech karty Revolut, Curve,... https://www.mesec.cz/clanky/test-kurzu-platebnich-karet-vcetne-fintechu-curve-revolut-twisto/
j.ocvirk Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 V 23. 7. 2019 v 15:00, j.ocvirk napsal: Creditas ma taky 2% na sporaku a navic ma: Vedle Spořicího účtu + nabízíme řadu dalších způsobů, jak zhodnotit úspory. Na pobočkách si naši klienti mohou založit spořicí vklad s tříměsíční výpovědní lhůtou a bezkonkurenčním úrokem 2,5 % ročně.Tak trosku to opravim..2,5% na sporaku, ALE musite se upsat na dluhopisy na min. 3roky a za 100tis vklad do dluhopisu, na 3mes urok 2,5% na vlkad na sporicim uctu 100tis.. Snad to rikam spravne, dnes mi to rekla pani na pobocce, ale prestal sem poslouchat, kdyz sem zjistil, ze je to nesmysl.. Takze snad jen 2% na sporaku do 1,5mil stoji za to..
Patrik Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Bohužel pracovníci sami pořádně neznají svoje produktové podmínky (to je ta lepší varianta, ta horší je, že úmyslně lžou, aby prodali), Creditas v tomto není výjimkou. Pokud chceš na 3M vkladu úrok 2,5 %, tak do 100 tisíc ti stačí jen uzavřít rámcovou smlouvu o investování (nemusíš investovat nic) a vyplnit investiční dotazník. a ) Úrokový bonus 1 ? navýšení Základní úrokové sazby o 0,9 procentního bodu pro zůstatek do 100 000,00 Kč včetně za podmínky: Klient má s Bankou uzavřenou účinnou Rámcovou smlouvu o poskytování investičních služeb a zároveň vyplnil investiční dotazníkb ) Úrokový bonus 2 - navýšení Základní úrokové sazby o 0,9 procentního bodu pro zůstatek do 300 000,00 Kč včetně za podmínky: Klient vlastní dluhopisy vedené v samostatné evidenci Banky o celkové jmenovité hodnotě alespoň 100 000 Kč. c) Úrokový bonus 3 - navýšení Základní úrokové sazby o 0,9 procentního bodu pro zůstatek do 500 000,00 Kč včetně za podmínky: Klient vlastní dluhopisy vedené v samostatné evidenci Banky o celkové jmenovité hodnotě alespoň 300 000 Kč. Jednotlivé úrokové bonusy se nesčítají. Klient může mít nastavenou na Spořicím vkladu vždy pouze jednu variantu úrokového bonusu (např. Klient se zvýhodněnou úrokovou sazbou dle Úrokového bonusu 1 nakoupí dluhopisy v celkové částce 500 000 Kč, Úrokový bonus 1 je mu změněn na Úrokový bonus 3) Příslušnou zvýhodněnou úrokovou sazbu získá Klient s účinností od následujícího kalendářního měsíce po splnění podmínek. Základním předpokladem trvání zvýhodněné úrokové sazby je trvající splnění podmínek pro příslušný úrokový bonus.
pavča Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 A to je jako trest za ty megavýběry nebo co???
Patrik Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Bylo mi sděleno, že jsem pro ně málo výdělečný. Že buď uzavřu nevýhodné investice nebo životní pojištění, nebo pá pá.
Patrik Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 ideálně nechat si jen sekci "bohatej vůl"
Patrik Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Tak zveřejnění mého problému nese první ovoce. Jednak mi lidi radí další postup (některé poměrně hodně zajímavé) a pak si začali kontrolovat svoji vlastní službu a výpisy a řada z nich z výpisu zjistila, že "salonky máte vyčerpány", přestože letos třeba ještě v salonku nebyli. Tak doporučuji mrknout do posledního výpisu.
sibirnaya Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 kde najdu EP vypis? jako na vypise z uctu?
xcmaniax Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 Nojo, Lounge key vyčerpán Asi fakt zjistili, že v českých podmínkách je ta služba prodělečná a postupně to utlumují. Mám u nich ještě hypo, ale zase takovou malou, tak bych se nedivil kdyby mě taky odstřihli.
xcmaniax Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2019 V 5. 8. 2019 v 11:23, sibirnaya napsal: kde najdu EP vypis? jako na vypise z uctu?JJ, je tam taková malá poznámky úplně dole.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se