Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Moc často se moje oblíbená značka nevidí rozdělaná (nedělají průhledný dýnka) tak pro fšechny fanoušky i odpůrce jedna zajímavá fotečkahttp://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=2276797&rid=0

Pěkný, ale Lemania není zrovna typický strojek pro Breitling.

Odesláno

Na tom obrázku je hezky vidět plastová součástka - brzda chronografu vyrobená z plastu Delrin firmy Dupont. Breitling prý při servisu tohoto modelu vyráběného v 90. letech umožňuje výměnu plastové součástky za kovovou - z estetických důvodů, jinak má prý ten použitý plast pro danou funkci lepší vlastnosti než kov. Omega údajně u modelů s plným dnem nechává plast a u modelů s průhledem na strojek tam dává kov.

Dobře je ten plast poznat taky tady:

A12023Movt18J.jpg

Co na to Cigi, velký fanoušek Lemanie? :):):):):)

Odesláno

Jak si to ti kýčaři z breilexů vůbec dovolujou, používat božský stroje??? To je svatokrádež, znesvěcení !

Samosebou, když je plast svými vlastnostmi pro nějakou aplikaci lepší, než kov, je třeba použít plast. Doufám alspoň, že breile ty boží stroje opravdu ničí výměnou lepší součástky za horší z "estetických " důvodů - jak čističské! To, že tak činí i omega mě mrzí, ale když ta omega už není, co to bejvalo..... :)

Odesláno
Jak si to ti kýčaři z breilexů vůbec dovolujou, používat božský stroje??? To je svatokrádež, znesvěcení !

Samosebou, když je plast svými vlastnostmi pro nějakou aplikaci lepší, než kov, je třeba použít plast. Doufám alspoň, že breile ty boží stroje opravdu ničí výměnou lepší součástky za horší z "estetických " důvodů - jak čističské!  To, že tak činí i omega mě mrzí, ale když ta omega už není, co to bejvalo..... :)

cha cha cha, tvoje zoufalé výkřiky nezmění nic na tom že se jedná o další důkaz toho že Breitling patří ke světové špičce výrobců luxusních hodinek ať se ti to líbí nebo ne!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Breitling robi super hodiny, niekomu sa pacia, niekomu nie, ja nie som nejaky zastanca breitlingu, ale niektore modely by som si kludne kupil, prave nad jednym uvazujem, ked som ich mal na ruke, bol to bozsky pocit :-))

Odesláno

Samosebou, když je plast svými vlastnostmi pro nějakou aplikaci lepší, než kov, je třeba použít plast. Doufám alspoň, že breile ty boží stroje opravdu ničí výměnou lepší součástky za horší z "estetických " důvodů - jak čističské!  To, že tak činí i omega mě mrzí, ale když ta omega už není, co to bejvalo..... :)

cha cha cha, tvoje zoufalé výkřiky nezmění nic na tom že se jedná o další důkaz toho že Breitling patří ke světové špičce výrobců luxusních hodinek ať se ti to líbí nebo ne!!!!!!!!!!!!!!

Ignoruj ho, závistivce..

Odesláno
No me se hlavne moc nechce verit tomu, ze ten plast je lepsi nez kov. je to divny.

ano je to tak, byl sem u Hanaka a tam mi to servisak přesně zdůvodňoval.

Co ti zdůvodňoval Midlochu proč je lepší plast a nebo kov?

A popřípadě jak ti to zdůvodnil protože pravda je ta že při pohledu na tu plastovou součástku v tom uměleckém díle si připadám že se mi do ruky dostalo celkem zdařilé lego ale né jeden z nejlepších hodinových strojků to je opravdu hrůza je to tam jako pěst na oko.

Odesláno
No me se hlavne moc nechce verit tomu, ze ten plast je lepsi nez kov. je to divny.

A popřípadě jak ti to zdůvodnil protože pravda je ta že při pohledu na tu plastovou součástku v tom uměleckém díle si připadám že se mi do ruky dostalo celkem zdařilé lego ale né jeden z nejlepších hodinových strojků to je opravdu hrůza je to tam jako pěst na oko.

Jéžišmarjá kdo řekl že je to jeden z nejlepších strojů ?

Odesláno

čoveče, byl sem tam před měsícem a fakt si to přesně napamatuju, ale říkal že ten plast je při tom účelu který tam má být je fakt výhodnější než klasika a zastává svoji funkci lépe. Vysvětloval mi to docela podrobně a dokonce vytáhl takový velký plánky a přesně mi to ukazoval, jelikož je to složitý jak mlátička tak si z toho pamatuju jen to že se mi to líbilo :cool:

Odesláno

Jéžišmarjá kdo řekl že je to jeden z nejlepších strojů ?

Tak tedy oprava nevěděl jsem že mě někdo veme za slovo ale myslel jsem to tak že pokud je strojek který používá například Omega či Breitling tak že asi bude patřit ke kvalitnějším strojkům a že to nebude nijak laciná potvora za pár šupů.Teda alespoň pro mě né protože si myslím že třeba hodinky za 200.000,- budou asi kvalitní.

Odesláno

Jaká je to lemánie? Je-li to ta z můnvočů, tak je to ten nejbožejší chronograf vůbec - je na to spousta důkazů :D. Boha, midlochu, jsi na foru už příliš dlouho, aby sis pořád myslel, že breile jsou luxusní hodinky, nemyslíš? Mimochodem, kterej cosmonaute tenhle typ nosil?

Odesláno

Nepochybně hodinky za 200.000,- budou kvalitní, ale přesto se stavím za názor, že plast tam nepatří. Nějak mi to subjektivně nesedí s řemeslnou hodinářskou prací... Možná jsem přísliš konzervativní, ale kalibr v hodinkách je stroj a ke slovu stroj mi plast moc nejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...