Návštěvník Kamil Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 ..... takže se úlisně lísám a prohlašuju, že Mechano vypadá mladší než ty Tady někde bylo nějaký vlákno pamětihodností.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Pánové, kdyby celej svět chodil košer voháklej tak by to byla nuda..já si k těm kšandám klidně i pásek vezmu a místo saka na sebe hodim koženej parker a neřešim to.. mam svůj styl a pokud nepůjdu na recepci k prezidentovi nebo řediteli zeměkoule tak ho měnit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Muzes zustat klidny. Pokud nosis pasek a ksandy najednou, tak s recepci u prezidenta se nemusis znervoznovat. Leda ze by si Vaclav sam udelal exkurzi do pavilonu cislo pet. :-) :-) Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 mno a to jsou kšandy s tomem a jerrym a pásek je se šmoulama..nemůžete být tak upjatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 (upraveno) Hele, modni vystrelky ja mam celkem rad a blaznive oblekani taky. Kamos mi byl na svatbe v pistaciovem mansestrovem obleku se zvonama kravatou a la rybi ocas. I kdybych sedel v hospode s manikem co nosi silonove ponozky, sandale, pasek a ksandy najednou, tak bych me to asi moc netrapilo, jen bych si v duchu pomyslel neco o blahoslavenych. Ale je fakt, ze pokud potkam cloveka obleceneho vkusne, treba i odvazne a napadite, nebo naopak proste a nenapadne, to je jedno, ale vkusne, tak to ve me proste vyvola pozitivnejsi vibrace a pristupuji k takovemu cloveku jinak. Casem se treba ukaze, ze je to hnup, ale ze zivota to tak mam proste odkoukane, ze vnejsi vzhled v drtive vetsine koresponduje s tim, co je vevnitr. Ne vzdy samozrejme, ale casteji, nez by se mohlo zdat. Navic esteticke citeni by na hodinkovem foru nemelo byt neznamym pojmem. IMHO. Upraveno 6. dubna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Já si zpívám ...džíny barvy kůže, namodro natírám... Huuustyyy, tenhle song jsem neslysel uz pekne dlouho! Neni taky trochu... pametnickej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 Huuustyyy, tenhle song jsem neslysel uz pekne dlouho! Neni taky trochu... pametnickej? Někde ten singl asi ještě mám, je trochu veteránskej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 (upraveno) Někde ten singl asi ještě mám, je trochu veteránskej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Poradnej hit ...zacnou hraa-aa-aaaat ten znamej hit... Ale tenhle singl jsem v zivote nevidel, znám to jen ze vzpominky na jednu vesnickou tancovacku... Kde to tedy patri k tomu slabsimu Upraveno 7. dubna 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 7. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2011 já prostě džínám odjakživa říkám rifle a myslete si, co chcete, budu jim tak říkat i nadále, slovo "džíny" mi přes pysky moc nejde. Buď v klidu, mě by slovo džíny ani nenapadlo. A to je nosím skoro pořád (tedy rifle) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Co říká ctěné členstvo na nošení motýlka? Bavíme se o vázacím, barevném (nechci vypadat jako dirigent), nošeném do obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Pokud jsi profesor historie a umění nebo ředitel televize, anebo agent, tak je motýlek ok :-) Jo a pak jeste ten číšník samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 (upraveno) Ještě je motýlek dobrý u vybraných tělesných konstitucí, kdy kravata člověka opticky deformuje. Měl jsem šéfa, malej, kulatej, plešatej a motýlek mu šel. Byla to dobrá volba, kravatu by musel mít krátkou a kopírovala by mu pupek. Edit: a pak bych motýlka viděl jako OK pokud je to propracovaná image, střídat hodně motýlků a mít k nim např. kapesníček... Ale bacha, nesmí to být křečovitý jako třeba fajfka v pubertě... Upraveno 22. dubna 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Malej, tlustej, plešatej - to bych byl. Jsem účetní, ne profesor. Kapesníček pořád zvažuji, ale je problém koupit kapesníček a motýlek aby byli ze stejné látky (vzor). Takže zatím doháním sponou do klopy. Motýlků mám zatím asi 15, špatně se shánějí, když chcete kvalitní. Dokonce jsem ze začátku ze zaufalství po večerech přešíval kravaty. Je to jediný kvalitní akorát velký kus materiálu (hedvábí), který lze koupit bez známostí v nějakém lepším krejčovském salonu. Jinak všude látky jen na kilometry... Dík za názory ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Tak podle popisu jsi ideální typ. A možna i k profesi účetního to pujde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Pánové, kdyby celej svět chodil košer voháklej tak by to byla nuda..já si k těm kšandám klidně i pásek vezmu a místo saka na sebe hodim koženej parker a neřešim to.. mam svůj styl a pokud nepůjdu na recepci k prezidentovi nebo řediteli zeměkoule tak ho měnit nebudu. A nejvetsi frikulini si ksandy pripnou k tomu pasku A nebo to uz je Znamka punku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclavpe Odesláno 5. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2011 Abych neodchazel od tematu, tak k obleku tedy co (ne ze bych chodil to zrovna ted potreboval) ? Typove by mi k tomu sedely nejspise hodinky s bilym cifernikem, neco jako tyhle nasledujici, co vy na to, zdejsi modni policisti ? Mebo je lepsi neco jineho ? Mne napr. cerny cifernik prijde spise pohrebni, nez na rande nebo pracovni schuzku. Vsechny jsem je pravda nasel na ebayi, mno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se