Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hezky cirkularky. At slouzi a delaji radost.

Myslel jsem, že to bude naživo více znatelné, jako na fotkách, ale není...

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

gratulujem k zubatej, skus nosit na gume, je to uplne ina pohoda. Na SK stoji spona+guma 100e.

Odesláno

Taky Ti jako novopečený majitel Fortis (já ale B 42 Diver), přeji hodně příjemných chvil s těmito kvalitními hodinkami. Je to to nejlepší, co jsem zatím na ruce měl. Ale kdoví, co bude v budoucnu :whistle:

Odesláno

Díky za typ, o gumě určo uvažuju, ale až mě přestane bavit ten tah. 100e je vpohodě. Kdyžtak sem dej odkaz.

Díky Tomas

gratulujem k zubatej, skus nosit na gume, je to uplne ina pohoda. Na SK stoji spona+guma 100e.

Přeji Ti to samé, ať ti slouží.

Tomas

Taky Ti jako novopečený majitel Fortis (já ale B 42 Diver), přeji hodně příjemných chvil s těmito kvalitními hodinkami. Je to to nejlepší, co jsem zatím na ruce měl. Ale kdoví, co bude v budoucnu :whistle:

To už je celkem dobrá cena.

Taky si myslím.

Odesláno

Přesnost od pondělka +10s (v pondělí nebyly ještě pořádně rozeběhnuté, takže udělaly +5s do úterka)...Reálně bych to viděl na +2s denně...

Odesláno

rozpraval som telefonicky aj mailom z GOLDSTEIN AUPARK

Nitrianská 7555/18 Piešťany 921 01 +421 907504491

pisal mi ze cena gumeneho remena vratane spony 100?, bolo to cca niekedy na jesen.

Peter

Díky za typ, o gumě určo uvažuju, ale až mě přestane bavit ten tah. 100e je vpohodě. Kdyžtak sem dej odkaz.

Díky Tomas

Přeji Ti to samé, ať ti slouží.

Tomas

Taky si myslím.

Odesláno

rozpraval som telefonicky aj mailom z GOLDSTEIN AUPARK

Nitrianská 7555/18 Piešťany 921 01 +421 907504491

pisal mi ze cena gumeneho remena vratane spony 100?, bolo to cca niekedy na jesen.

Peter

Díky

Odesláno

Tak dnes je mám týden a nemůžu se na ně stále vynadívat. Kdy mě to asi tak přejde? Máte s tím nějaké zkušenosti?

Odesláno

Přesnost chodu od změny času (cca 1 týden) ? 0 s. Náhoda, nebo zázrak? Každopádně jsem moc rád. :whistle:

Odesláno

Tak dnes je mám týden a nemůžu se na ně stále vynadívat. Kdy mě to asi tak přejde? Máte s tím nějaké zkušenosti?

v momente, kdy zjistis, ze mas dost love na dalsi kousek a zacnes hledat :))

Přesnost chodu od změny času (cca 1 týden) ? 0 s. Náhoda, nebo zázrak? Každopádně jsem moc rád. :whistle:

hmm..Posted Image

Odesláno

Mam je take...brutalni zelezo...kdyz srovnam s usedlymi b42 flieger...dobra volba

Také si myslím, u zmámejch i kamarádů slyším jen a jen chválu, líběj se zatím úplně všem.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Po 21 dnech průměrná odchylka +-2s. Dnes +1s. Asi tam je strojek na baterku :-)

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...