NIGHTinGALE Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 To není zlý, zase mi ty Rolexky dávají o kus větší smysl. Fakt se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Je to výborné. Komu se změny u ROLEXu nezdají příliš markantní, musí si uvědomit, že ROLEX dělal změny vždy opatrně při zachování designové podstaty jejich modelů. Já osobně jsem za tento konzervativní přístup velice vděčný. To je to, co u ROLEX vytváří hodnotu jejich produkce. S časem hodinky nestárnou. Ale mimochodem tedy, pouzdro 42MM... To je nářez. Neb hodinky působí maximálně funkčně a vkusně a oranžová retro GMT ručka dodává tomuto modelu nádech výjimečnosti. Upraveno 23. března 2011 uživatelem PhoeniX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Hezký EXP II. Jen u těch bílých mi na obrázkách přijde černý rámování indexů moc výrazný a trochu rušivý. Mně se to moc nelíbilo ani u starý verze, tady mi to přijde ještě horší. Volil bych ty černý (a rád). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Tak to je bomba !!! Moc nam tu neslintej, nemas na to prece socialni status Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Moc nam tu neslintej, nemas na to prece socialni status Ty zas hnatu, suchare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 kazdopadne je docela sranda, ze rolex tou GMT rucickou v podstate zkopiroval design MKii. z te firmy jeste neco bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 tmoris - odkud myslis, ze MkII tu rucku vzala probuh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 kazdopadne je docela sranda, ze rolex tou GMT rucickou v podstate zkopiroval design MKii. z te firmy jeste neco bude Já myslím, že se spíš inspirovali vlastní historií ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 tmoris - odkud myslis, ze MkII tu rucku vzala probuh? A o tom jsem psal už na začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 kua, myslel jsem, ze ta gmt byla inovatorska. uz mlcim. uz mlcim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 kua, myslel jsem, ze ta gmt byla inovatorska. uz mlcim. uz mlcim Na začátku se Bůh podíval na svoje Rolexky a řekl: nechť je čas ... a byl čas a Rolex začal odměřovat čas časů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Na začátku se Bůh podíval na svoje Rolexky a řekl: nechť je čas ... a byl čas a Rolex začal odměřovat čas časů ... Mimochodem... Já se na ty vintážní GMT Rolády nedávno díval na Chrono24 a cena v přepočtu dosahuje i 650.000,- CZK. Navíc se v poslední době také začaly dělat zdařilé kopie - např. zmiňovaná firma MKII a vedení ROLEXu si toho patrně povšimlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 (upraveno) ... ovšem čekal jsem SUB NoDate A já zas doufám, že SUB NoDate budou vyrábět až do skonání světa v současný podobě Jinak dík za novinky. Explouše jsou super. Aldo, padej z tohodle dredu Upraveno 23. března 2011 uživatelem vojt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 EXII ..... 42MM !!!!!!!!!!! Svět se dočista zbláznil a Ďábel se ujímá vlády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 42 mm je masakr, ale ty cerny EXP jsou dokonaly! Bily se mi nelibi, na ne se ten maxi-dial moc nehodi stejne jako extremne (aspon podle fotek) kontrastni cerny oramovani rucek, ale cerny jsou lahudka. Jsou to rolady co maji v ramci kolekce "snad nejvic koule" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 baselworldpresskit.rolex.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2011 Jarett, Posted Today, 15:21: to su Datejust II Turn-o-graph ? Fakt netušim, ten kyklop mi pripada dosť veľky na nove Datejusty, no na druhej strane pôvodny Turn-o-graph (36 mm) som už v tejto farebnej kombinacii videl veľakrat, tak si nemyslim, že by ho Rolex vystavoval ako novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Jarett, Posted Today, 15:21: to su Datejust II Turn-o-graph ? Fakt netušim, ten kyklop mi pripada dosť veľky na nove Datejusty, no na druhej strane pôvodny Turn-o-graph (36 mm) som už v tejto farebnej kombinacii videl veľakrat, tak si nemyslim, že by ho Rolex vystavoval ako novinku ja TurnOGraph taky rad, ale pochybuju, ze by tohle bylo 41mm.. Podle me to nechali na tech 36mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Komparační foto bílá x černá - u černé se mi líbí "začerněný" střed ruček, které vychází z historického modelu - luminiscence je nově také "modrá" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Velice zdařilé. I když při výrobě nedošlo k technickému posunu samotných hodinek - není použita keramika atp. -, očekávám značný nárůst ceny. A ta mě velice zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se