Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Na konci máš smajla, takže předpokládám, že si to nemyslel vážně :)

To sou ty paradoxy. Sleduj:

:D Ja se vubec nesmeju! :D

Hehe. Sorry za OT, nedalo me to.

No nic, vse potrebne jsem se asi dozvedel, pri nejblizsi prilezitosti je nekde zas vokouknu. Ono jde o to, ze kdybych je uz jednou nemel, nikdy bych neuveril, jaky dokazou mit tyhle hodinky charisma.

Upraveno uživatelem Princ Milis
  • Odpovědi 154
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Já ty Princovy Rolády jednou viděl, a byly to normální hodinky, šly, i datum seděl, dobrý...

Odesláno

Tohle je fotka bezlu ze stránek Rolexu. Je to tam nebo ne,posuďte sami. LVčka který tu jsou v chlubírně, na nich to je taky vidět.

Porovnávat např. se Seikem nemá smysl. Jednak to je asi jiný materiál a vůbec celý ten bezl je jinak dělaný. Každopádně mě to nenapadlo do včerejška na mých hodinkách zkoumat :)

post-13193-033526900 1304156753.jpg

Odesláno (upraveno)

Nekdo si kupuje hodinky podle kvality jejich provedeni, svete, div se.

No pro nás co nemáme na kvalitu, ty šmejdy stačí. Tuhle jsem četl

velkou recenzi vnitřku stěžejkových dírek, a vyhrál to Nomos. Tada

by měl velkou radost.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Na konci máš smajla, takže předpokládám, že si to nemyslel vážně :)

Nenene, do Damska mě nedotlačíš, to radši budu nosit mobil.

K některým hodinkám jsem dostal po megamasáži takový odpor,

že bych je nedal na ruku. Já vím že za to ty hodinky nemůžou ...

Návštěvník Tada
Odesláno

by měl velkou radost.

Taky že mám. Jak si může firma, která dělá ohlodané lunety a mizerné dírky na stěžejky, dovlit zdražovat o 15% ročně? :D

Odesláno

He he, do ničeho tě netlačím.

Zato já bych si Rolex koupil, ale lunetu bych si musel pořídit nějakou z fejků, páč ty je maj lépe vyfrézované než original.

Jo a megamasáž ? Děláš si srandu ? Padly tady věty že "Rolex je víra", nebo, "Jak máš jednou Rolex, jiné nepotřebuješ". Není ti z toho blbě ? ? Podle tvých slov by mělo. Mě není, líbí se mi, když je někdo spokojený se svýma hodinkama a šíří svoje nadšení dál. Tak to má být.

Tuhle jsem na chodníku zaslechnul dialog dvou stavebních dělníků kteří čučeli skrz okýnko zaparkovaného Ferrari.

Jeden povídá druhému: Ferrari bych si nikdy nekoupil, ty páčky z Fiata bych nevydýchal. No zřejmě by je štvaly i vnitřní

zářezy na zoubcích lunety Rolexu. Holt když má někdo smysl pro detail, tak to pak chápu.

Jinak ty věty co tu cituješ, ( nevím zda li přesně ) tu padly od různých lidí, a dávno po tom než jsem si na věc udělal vlastní názor.

Blbě mi tedy kvůli tomu rozhodně není, nadšení a demagogie jsou dvě rozdílné věci. Přičemž té první fandím, a druhá mi leze krkem

. :cheers:

Odesláno

Taky že mám. Jak si může firma, která dělá ohlodané lunety a mizerné dírky na stěžejky, dovlit zdražovat o 15% ročně? :D

No asi proto, že o to není zájem ? Jiný argument mě nenapadá :)
Odesláno

No asi proto, že o to není zájem ? Jiný argument mě nenapadá :)

Ona se ta jistá syrovost a fortel u RLX přece jen cení asi víc než jinde uhlazené nic :D

Odesláno

Ona se ta jistá syrovost a fortel u RLX přece jen cení asi víc než jinde uhlazené nic :D

úhle pohledu, nebo je to taky o tom, že zákazníci rolexu jsou poslušné ovce, které si nechají nasrat na hlavu a ještě za to slušně zaplatí...
Návštěvník Tada
Odesláno

A co takhle zkusit napsat do Rolexu - proč je ta luneta jaká je? :) Docela by mě zajímalo, co se dozvíme :)

Odesláno

úhle pohledu, nebo je to taky o tom, že zákazníci rolexu jsou poslušné ovce, které si nechají nasrat na hlavu a ještě za to slušně zaplatí...

No a nebo. A považ, jak velké a stále se zvětšující stádo, neúspěšných, hloupých a líných ovcí to je :)
Odesláno

A co takhle zkusit napsat do Rolexu - proč je ta luneta jaká je? :) Docela by mě zajímalo, co se dozvíme :)

No pravda, napiš .... já se pod to podepíšu :)

Návštěvník Tada
Odesláno

No pravda, napiš .... já se pod to podepíšu :)

Podepíšu se pod to já, ať mají strach :) Napíšu jim večer, teď jsem vstával a nejsem schopen dát tak složitý mail dohromady :D

Odesláno

No a nebo. A považ, jak velké a stále se zvětšující stádo, neúspěšných, hloupých a líných ovcí to je :)

taky čumím... nejhorší je, že vím, že do něj brzy nakouknu i já :D
Odesláno

Josefe, musel bys to ještě očistit od vývoje kurzu CHF/USD, aby to mělo větší vypovídací hodnotu. Zhodnocení Rolád by pak nebylo tak výrazné.

To je pravda, ale porovnával bych to s Kč. Tedy pokud bych koupil v r. 1992 Explorery za 2700 USD v kurzu 29Kč/1USD tak oproti dnešnímu kurzu 16 Kč/1USD to již tak výhodně nevyjde, to je jasné.

Odesláno

by měl velkou radost.

Nevim vo co ti de, myslim, ze sem nahodil zcela legitimni dotaz, nemam potrebu ani duvod nekomu kopat do babovky. Netreba ublizenecky ironizovat. Hele, svoje jsem rek, zdur.
Odesláno (upraveno)

Nevim vo co ti de, myslim, ze sem nahodil zcela legitimni dotaz, nemam potrebu ani duvod nekomu kopat do babovky. Netreba ublizenecky ironizovat. Hele, svoje jsem rek, zdur.

Mě jde o trošku legrace v tomhle legračním bádání o složení myšího ho...

Prostě jsem tu jen měsíc nebyl a koukám co se tu řeší za důležité věci :whistle:

Upraveno uživatelem Cyber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...