Návštěvník ?po Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 seiya je má skladem - mě se ten krtek s kompasem docela líbí http://www.seiyajapan.com/c=dvvyHq99E01QlDuLYu4uZdSrn/product/G-GW-9300-1JF/CASIO-G-shock-GW-9300-1JF-MUDMAN.html
Radimk Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Pěkné! Mě se docela líbí, na kolo a podobné aktivity ideální.Možná trochu velké oproti současným 056-kám, nicméně, mají všechno co mají mít, a spoustu hraček na okolo.Uvidíme co udělá cena, až budou někde k mání poblíž..
Návštěvník ?po Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 fotografováno na hajzlíku - proste mudmen
Dantechno Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Me se to novy LED podsviceni nelibi. Sice muzes kontrolovat jaky mas hovinka kdyz nejde proud ale na modrou klasiku to nema... Ta ma atmosferu.
Návštěvník ?po Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Me se to novy LED podsviceni nelibi. Sice muzes kontrolovat jaky mas hovinka kdyz nejde proud ale na modrou klasiku to nema... Ta ma atmosferu. no jó, ale ty nejsi žádný měřítko, protože si nikdy neměl tyrkysový džíny
lub Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 fotografováno na hajzlíku - proste mudmen nemáš nějakou normální pěknou fotku?
Návštěvník ?po Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Odesláno 8. října 2011 nemáš nějakou normální pěknou fotku? ale to víš, že mám - třeba tumtadydlejc je jedna pěkná, velká : http://mygshock.com/2011/03/23/g-9300-mudman-g-shock/
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Mně se docela líbí a i kombinace funkcí mi přijde dobrá. Taky se mi líbí, že si člověk může vybrat mezi atomickou a neatomickou verzí (GW-9300 / G-9300). Cena je ale zatím podle mě přehnaná..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se