Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 ]Zdravím všetkých! Som tu nový a o hodinkách sa ešte len učím. Pred časom sa ku mne dostali tieto hodinky, ale neviem ich vôbec zaradiť. Stáli cca 15 ojro v obchode s hodinkami, záruka dva roky. Parametre neviem, spracovanie sa mi zdá OK, za tú cenu. Presnosť tiež.... To je asi tak všetko.
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 ]Zdravím všetkých! Som tu nový a o hodinkách sa ešte len učím. Pred časom sa ku mne dostali tieto hodinky, ale neviem ich vôbec zaradiť. Stáli cca 15 ojro v obchode s hodinkami, záruka dva roky. Parametre neviem, spracovanie sa mi zdá OK, za tú cenu. Presnosť tiež.... To je asi tak všetko. Som sa v tej rýchlosti aj zabudol opýtať, čo som sa chcel dozvedieť. Som si vedomý toho, že to bude riadny odpad, ale rád by som vedel aký veľký. Pozná niekto tú zančku???
Návštěvník Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 no pokud nemáš na zápěstí nějakou alergickou vyrážku z toho kovu, tak asi dobrý, ne ?
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) 15 ojro, to je jak pár kafí ve starbucksu. Takže jako prostředek k tomu, abys zjistil, jestli tě lákají mechanický hodinky jsou v pohodě. Chápej je jako takový funkční model mechanických hodinek. Upraveno 23. března 2011 uživatelem bandicoot
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 no pokud nemáš na zápěstí nějakou alergickou vyrážku z toho kovu, tak asi dobrý, ne ? Alergia žiadna, ale priznávam, že ich často na roke nemám. Zobral som ich hlavne pre to, že sa mi za tú cenu zdali až mooooc dobré. Tie fotky sú mizerné, ale spracovanie je fakt na úrovni a rozhodne nevyzerajú na to že stáli 15ojro. Samozrejme ak na ne pozrie profík(alebo polo, skoro), tak vie že sú to šunty. Asi ich odložím a moji vnuci ich za 100rokov hádam výhodne speňažia...
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Asi ich odložím a moji vnuci ich za 100rokov hádam výhodne speňažia... Přesně tak, hlavně musí být jako nový, aby netratily na ceně. Pokud k tomu budeš mít i všechny tři krabice (vnitřní, vnější, obal) a certifikáty (potvrzené autorizovaným prodejcem), výživná aukce cca po padesáti letech uložení a výše je zaručena.
Horhe Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Chápej je jako takový funkční model mechanických hodinek. Otázka na jak dlouho. No ale je tam vlastně záruka, takže jich možná vystřídáš víc.
IntoPicture Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Jen přemýšlím, kde jsem to už viděl ... To je kopie nějakých starších Edox, ne?
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Přesně tak, hlavně musí být jako nový, aby netratily na ceně. Pokud k tomu budeš mít i všechny tři krabice (vnitřní, vnější, obal) a certifikáty (potvrzené autorizovaným prodejcem), výživná aukce cca po padesáti letech uložení a výše je zaručena. Krabica bola iba jedna a certifikát by bol zrejme drahší ako hodinky samotné...
shore Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 (upraveno) Co som pozeral na stranky distributoraSpahir, je dost mozne, ze sa tie hodinky k nam dostavaju z madarska, bohuzial stranka www.saphir.hu nefunguje i ked distributor ma na svojich strankach odkaz. skus tam zavolat a uvidis. ako prve vyskakuju stranky na filipiny... Upraveno 23. března 2011 uživatelem shore
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Co som pozeral na stranky distributoraSpahir, je dost mozne, ze sa tie hodinky k nam dostavaju z madarska, bohuzial stranka www.saphir.hu nefunguje i ked distributor ma na svojich strankach odkaz. skus tam zavolat a uvidis. Jáj, ty si to zobral teda hupom. Ja som to sem dával skôr ako recesiu a ukážku čo všetko sa dá kúpiť normálne v kamennom obchode spolu s Tissot, TH, atď v "jednej polici".
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 aky to bol obchod a kde ? Ak si dobre spomínam, tak Polus BA. http://www.poluscitycenter.sk/sk/nakupovanie/obchod?shop_pos=i706# Kupované myslím začiatkom 2009 a ešte idú. Dnes ich mám na ruke asi po roku a pol a zatiaľ sa mi ešte nerozpadli...
bandicoot Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 som to sem dával skôr ako recesiu To je velmi rozumný přístup.
Baker Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Smazal jsem velky fotky, pokud chces zmensi je a nahraj znovu.
Chronoamater Odesláno 23. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Smazal jsem velky fotky, pokud chces zmensi je a nahraj znovu. Takže znovu
obchodnik-o3 Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 pozeram,ze to ponukaju ako zn.hodinky,cestou okolo mrknem na ten zazrak...
shore Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Jáj, ty si to zobral teda hupom. Ja som to sem dával skôr ako recesiu a ukážku čo všetko sa dá kúpiť normálne v kamennom obchode spolu s Tissot, TH, atď v "jednej polici". no comment..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se