Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím přiznat, že mě jejich telefony a brýle spíše iritují. Ale tento a jemu podobné počiny staví firmu z hodinářského hlediska mnohem dál, než je jejich běžná produkce. Po vzhledové stránce bych tomuto modelu vytkl číslici 1000 na pozici "12", brčálovou barvu oné číslice, některých nápisů a ručky.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Som veľmi zvedavy na "pitvu" hodiniek, ako vyriešili mazanie, lebo inak to bude v servise častejšie ako Alfa Romeo :wheelchair:

Samozrejme, že na bežne použivanie to nie je, ale je krasne vidieť, čo dokaže ľudsky rozum a to bez použitia elektriny :wub:

• po měsících...
Odesláno
  V 26. 6. 2011 v 18:21, 'Leviathan' napsal:

Je to krasne..ale na co je to dobre?

To je mi otázka. Je to dobré na přesné měření nepřesné veličiny. Ale je to nádherné a chápu, že si to někdo pořídí.
Odesláno
  V 26. 6. 2011 v 18:21, 'Leviathan' napsal:

Je to krasne..ale na co je to dobre?

Na co je to dobre ? no nevim asi na to stejne jako mit doma treba desatery hodinky. To je mi otazka od chronomagora ! No preci mit neco echt vychytanyho to je sen snad vsech technofilu. Mit neco co nema kazdy to je vzdy dobre.

Staci ti tyto 3 odpovedi nebo chces dalsi jako treba: Na vetsi EGO = machrovani.

Ja by jsem je tedy chtel ale asi je mit nikdy nebudu.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

co se da stihnout za 1/1000 sek ?

...Usain Bolt urazil 1,2 cm když ustavil nový světový rekord v běhu na 100 m (9,58 s)

...leopard při nejvyšší rychlosti urazí vzdálenost 3 cm

...rychlovlak Maglev na trati mezi Pudong a Šanghají urazí 14 cm (rychlostní rekord vlaku 501km/h)

...letoun Airbus 380 na dráze mezi Zurichem a Singapurem uletí 24 cm

...nadzvukové letadlo překoná rychlost jednoho Machu po 33 cm

...projektil vypálený z hlavně M16 urazí dráhu 97 cm

...raketoplán Apollo 10 uletí při nejrychlejším letu s posádkou na palubě 10 metrů

...Země se otočí kolem Slunce o 29,8 metru

...neurony urazí 10 kilometrů

...světlo urazí dráhu 300 km (rychlost 300 000 km/s)

prevzato od http://chronomania.c...isicinu-sekundy

Odesláno
  V 27. 9. 2011 v 21:23, 'Jay Doll' napsal:

Achjo, kdyby jenom nestály milion... :crying_anim:

Jako každá průkopnická novinka, počkáme si pár let a pak budou za tašku hrušek :)

Odesláno
  V 29. 9. 2011 v 12:43, 'Chumpus' napsal:

1,6... Produkce samozřejmě velmi limitovaná, takže časem asi za tašku hrušek nebudou :)

Hm, a jak víš, kolik budou stát časem hrušky?

Ale ne, vážně, je to užasná strojovna a, jako u TAG Heueru obvykle, tiše padám na zadek a smekám s obdivem pomyslný klobouk.

Odesláno (upraveno)
  V 29. 9. 2011 v 12:55, 'Jay Doll' napsal:

Když počkáme, za rok nebo dva se tu možná objeví v prodejní sekci za 800 000,- :)

Tak jsem začal šetřit, snad se mi do něj tolik penízků vejde. Upraveno uživatelem pavča

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...