Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel bych moc a moc pochvalit clena Geryho, obchod byl rychlej, bezproblemovej, hodinky za pusu - nechapu, jaktoze je nekdo nevzal uz davno, za ty love - a hlavne, sotva sem napsal, ze prevadim penize, a uz mi posilal tracking nr. s tim, ze hodinky uz sou na poste.. Po jeho predchozi zkusenosti s kokot faktorem se i docela divim. Ve zkratce, v nedeli sme si placli a dnes uz mam Tagy na ruce, jeste s milym darkem a rucne psanym pozdravem - i tu slzu sem zamackl :) Takze, za me palec nahoru a vubec se toho nebojte, takovouhle rychlost nemaj nekdy ani obchody Brno Praha jako Brno Dublin..

• Po roku...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník maryskov
Odesláno

Naprosto seriozní, rychlý a spolehlivý člověk. Nemohu nic jiného než doporučit!

• po měsících...
Odesláno

Bezproblémový obchod, rýchle a príjemné jednanie, serióznosť, zásielka riadne zabalená a odoslaná nad rámec dohody, hodinky v skvelom stave. Veľká spokojnosť!

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • Po letech...
Odesláno

Obchod/výměna s Gerym byla zábava, skoro se mi chce říct: "Škoda, že to proběhlo tak rychle." :) Díky!

• Po roku...
  • Po roku...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Gery moc díky za rychlý obchod, vše v naprostém pořádku, platba, poslání, hodinky parádní - doporučuji a díky za dalšího gentlemana fóra :)

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Fajn obchod. Mohu jen doporučit s ničím nebyl problém, ani s kurzem EURO x KORUNA. Dosud jsem neměl zkušenost s prodejem na Slovensko, tak byly trochu obavy, ale ukázaly se jako liché.

• Po roku...
  • Po roku...
Odesláno

Děkuji za skvělý obchod, který jsme zvládli zorganizovat rychle a efektivně i na velkou dálku. Gery vše krásně zabalil a co řekl, to platilo. 

Doporučuju! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...