Návštěvník Kamil Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 ... Igelitka plná letáků a flashek...Tak za prvé - nejsou to igelitky, ale důsledně papírové tašky. Za druhé - letáků je opravdu dost. A za třetí - ty flashky většinou dostaneš jen na podobné kartičky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
utrejch Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Me se asi nejvic ze vseho libi Darja
Návštěvník Kamil Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 ale spíš mu ještě nevytrávilo po skvělý večeři, na kterou nás večer před tím vzal do Francie jeho kámoš Paul, a kde Kamil zvládnul pětichodový menu Jen drobnost, je to Claude. Restaurace se jmenuje La Peniche a byla opravdu skvělá. Menu bylo čtyřchodový: Menu ? 49.- Euro *** *** *** *** *** *** *** Le carpaccio de thon et d'espadon au sel de Camargue et huile d'olive au citron *** *** Le duo de Poissons sauce grand bleu Farandole de légumes, riz ? la graine de pavot et Les médaillons de veau aux saveurs provençales. Sauce aux olives Farandole de légumes, gratin dauphinois *** *** Assortiment de fromages *** *** *** *** *** *** ***
farářskej Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 Darja je sladká, ano. Ale zdá se, že ve svým milostným poblouznění zapomínáte na nádhernou Manon u Eterny, prvotřídní Veronique od Breguetů a taky nelze nezmínit můj nejnovější hodinkovej objev, Řekyni od dánskejch Linde Werdelin, která se jmenuje naprosto přiléhavě Aphrodite Viděno z tohohle úhlu už mě snad ani nepřekvapuje, že vám unikla překrásná Martina Pluháčková, která do Česka jako polovina týmu brněnský Manilly vozí značku Invicta a která byla letos (znovu) ozdobou stánku... Barbaři!
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Nezapomínáme chlape, jen jsem bohužel neměl tu čest, všechno se za den a půl stihnout nedá . Čtyři, pět schůzek za jeden den je mý maximum, jsem jenom amatér.Ale děkuju za tipy na příští ročník, pravda, návštěva stánku Invicta potřebuje nějaký jiný důvod než hodinky .
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Třetí hodinky z Basileje na mým wish listu jsou nekompromisní divery Pita Oceana. Pan Pita z katalánské Barcelony je členem sdružení nezávislých hodinářů AHCI a vyrábí takový zvláštní hodinky, který jsou tak trochu jiný. Už při loňský návštěvě ke mně promluvily potápky Oceana, tehdy to byl model 5000 m. Hodinky nadšeně předváděl Pita junior, všechno se mi na nich líbilo, jen byly moc vysoký, zdálo se mi, že za hranicí pohodlný nositelnosti. Zvláštností hodinek je, že nemají korunku a nemají těsnění, hodinkový strojek je "zatavený" v horní části hodinek, otáčením dýnka se hodinky seřizují, ale není to mechanický převod, tam jsou pánové Pita trochu tajemný, prý to mají patentovaný a využívá to magnetické síly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady pan Pita popisuje hodinky: http://www.youtube.com/watch?v=S0yzFKCoHzU&feature=player_embedded V hodinkách je silně modifikovaný stroj ETA 2678. Je tam řada fajnových detailů, jako hvězdička vteřinovky, která by měla fungovat jako chromatický hloubkoměr, na míru dělaný kaučukový tah se sponou, který nemá žádnou nezaoblenou část a hezky navazuje na pouzdro. Letos mi Pita junior za přikyvování tatínka, který nemluví anglicky, předvedl prototyp Oceana 2000 m. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou skoro stejný jako pětitisícovky, jen jsou o pár mm nižší. Podle mýho to hodinkám hrozně prospělo. Pouzdro jim vyrábí Fricker z Německa a považuje to prý za jeden ze svých nejlepších kousků, který zařadil na čelní místo do svých propagačním matrošů. Oceana 2000 se bude vyrábět z titanu (grade 5) v limitovaném počtu 99 kusů, s možností řady customizací (barva číselníku, černý DLC, barvy tahů), ale mě se líbí tak, jak jsou v základu. V prodeji od července 2011 za 3575 EUR. Jako menší nevýhodu vidím, že servis hodinek bude závislý na otci a synovi, minifirmě z Barcelony, i když tvrdí, že servis nebude potřeba. Ty magnetický síly, co otáčejí ručkama, to je taky na zamyšlení. Ale ty hodinky ke mně prostě promlouvají, šeptají "kup si mě, pojedem k moři" a tak asi brzo kliknu na rezervační button na Pita stránkách . A ještě je dodávají v super balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Ale ty hodinky ke mně prostě promlouvají, šeptají "kup si mě, pojedem k moři" a tak asi brzo kliknu na rezervační button na Pita stránkách . A ještě je dodávají v super balení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nedělej to, nedělej to Viktore. Včera, jak jsme spolu mluvili, mi to přišlo jako fajn nápad, ale starý pán byl vysušený jako treska a mám tušení, že synátor je PR, marketing a sales director v jedné osobě. Takže vše visí na starém pánovi. Když nebude potřeba servisovat ty bazmeky okolo, páč je honí tajemný magnetický síly, tak aspoň strojek bude furt o nějaké mechanice a tam servis bude potřeba. Nebo si je kup a já nad tebou po několikáté zalomím rukama a obrátím voči v sloup.
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tak je vezmu k Mechanovi, ten to zvládne, ten zvládne fšechno kolem hodin.I když, ..... Mechano je vlastně .... taky dost starej :D
farářskej Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Nezapomínáme chlape, jen jsem bohužel neměl tu čest, všechno se za den a půl stihnout nedá . Čtyři, pět schůzek za jeden den je mý maximum, jsem jenom amatér. Vy jste hrozní flákači, kucí My když měli jenom deset schůzek denně, tak to bylo málo... Co mě na BaselWorldu vždycky překvapí je to, jak moc v pohodě jsou nezávislí. Když jsem tam byl poprvý, tak jsem byl úplně na větvi z toho, jak mi dával brožurku a kus řeči Paul Gerber, letos jsem si úžasně užíval Maxmiliána Büssera ("Chlapi, já toho vlastně ani moc neumím, ale dokázal jsem si sehnat dobrý lidi") a Petera Speake-Marina, kterej vypadá jako archetyp anglickýho rafana z hospody v Manchesteru, kterej s váma dá pivo a skočí do rvačky na fotbale. A vyhraje ji Tohle jsou ti největší frajeři, s jakejma se můžete potkat...
PhoeniX Odesláno 31. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2011 A další novinky veletrhu. ANONIMO
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Tak asi poslední vzpomínka na na Baselworld 2011 - hodinky amerických prezidentů. Vulcain se na výstaviště asi nevešel, takže byli ve třetím patře hotelu Ramada Inn hned vedle haly 2. Nebyli ani v oficiálním seznamu vystavovatelů, ale na informacích o nich věděli a nasměrovali nás. Vedle nich vystavoval Moser et Cie svoje krásný hodinky (taky kandidát na definitivní oblekovky). Ve Vulcainu se nás ujal takový nevýrazný sales representative, usadil u stolku, nabídl vodu, bez zájmu vyslechl, co jsme zač a pak se s unaveným výrazem zeptal, co bysme jako chtěli vidět. K tomu dodal, že je u firmy tři měsíce . Tak říkáme, že přece hodinky americkejch prezidentů. Chlápek utrápeně sundal z ruky svoje hodinky, model s modrým cifrem a pak ještě od sousedního stolu donesl kazetu s dalšíma modelama, pak to chvíli vypadalo, že usnul, no nevím jak fleka u Vulcain získal, ale za nadšení, jiskru v oku nebo zájem o hodinky to určitě nebylo . Měl snad nějakou depresi nebo co, ale nedokončoval věty, smutně se usmíval, mluvil potichoučku, prostě uspávač hadů. Vulcain, společně s Jaermann a Stubi (ahoj Murphy97 ), nově vlastní nějaká skupina arabských investorů. Nový kalibr je fajn, zajímavý je, že modely s automatem jsou výrazně dražší než stejný modely s manuálem, rozdíl cca 2 tis. franků, automatický nátah hodinek s budíkem asi bude náročnější. Čudlík budíku zaskakuje a vyskakuje při manipulaci s korunkou, budík zvoní krásně nahlas. Ale nevím, jestli bylo tím nudným chlápkem, nebo že už jsme toho měli za sebou moc, ale mě ty hodinky vůbec nebraly, zdály se mi nezajímavý, tuctový. Nejlíp asi vypadaly ty větší pro prezidenta 42 mm: Velkým zklamáním byl v reálu model Nautical i když snad zvoní i pod vodou. Na Jaermanna a Stubiho nám už ani nezbyly síly. Teď mě napadlo, že by byla sranda, kdyby Vulcain patřil mezi investice Kadáfího rodiny, hodinky pro americký prezidenty by hned dostaly další rozměr . Taky by to mohlo vysvětlovat depresi toho chlápka, až se to provalí, tak Obama určitě Vulkány nosit nebude .
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Na úplný závěr Ještě jsme měli původně domluvenou schůzku v Ulysse Nardin na druhou odpoledne, ale dohodli jsme se s Kubsonem, že už jsme viděli dost, nasedli do auta, řekli "s.rem na vás" a jeli domů . Býval jsem mohl v UN dokončit svůj erotickej hattrick a podívat se na UN Erotica s hadem. Ale možná by je tam ani v šuplíku neměli a možná bych se přísný Suzanne Hurni bál zeptat . Co se mi ještě líbilo: Hamilton Pan Europ Chronograph, naživo vypadaly ještě líp než na obrázkách, navíc je to Hamilton, tak to bude za rozumnou cenu. Pořád se mi líbí Eterny Vaughan Big Date, skvělý oblekovky. Bronzový modely Anonimo, vypadají báječně, pokud nemají moc barev na ciferníku a nejmenujou se Poluce. Corum Ti-Bridge Power Reserve Smaltovaný ciferníky u Blancpainu. Luis Moinet Jules Verne Instrument Chronograph, taky starší model, ale pořád nepřekonaný. Co se mi až tak nelíbilo: Kvanta nudných ničím nezajímavých hodinek. Proč to vůbec vyrábějí? Kvanta módních značek, byli tam snad všichni, od Paris Hilton po Jet Set. Já bych to zakázal . Že jsem určitě spoustu pěkných hodinek prošvihl, je tam toho fakt moc. Že se Carl Bucherer nejmenuje jinak a nešoupne ten skvělý kalibr s rotorem na oběžný dráze do nějakých pěkných sportovních hodinek. Nový Tag Heuer Carrera s giloší na ciferníku jsou v reálu stejně divný jako na obrázkách. Že nejel Roman a Milis, bylo by víc srandy. Au revoir Basel. Upraveno 31. března 2011 uživatelem Viktor
bandicoot Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) Pěkný to tu máte...- fotíte jako hodinky, ale zaostříte na Darju- Kundoctus je moc fajn, ale přecijen ten nivrel je takovej naivnější a víc mi to k tý tematice sedí- ten Monty Jack je sympaťák od pohledu- UN had s vyplazeným jazykem taky neni špatnej Závěr:Hodinky s erotickou tematikou jsou u mě na wishlistu Upraveno 31. března 2011 uživatelem bandicoot
Toams Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 (upraveno) - UN had s vyplazeným jazykem taky neni špatnej Závěr: Hodinky s erotickou tematikou jsou u mě na wishlistu Had je najviac Upraveno 31. března 2011 uživatelem TomasP
Viktor Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 No, mám-li bejt upřímnej, tak had se mi zdá poněkud znepokojující, ale asi nemám k plazům ten správnej vztah .
NIGHTinGALE Odesláno 31. března 2011 Nahlásit Odesláno 31. března 2011 Ježíšmarjá, ty bych chtěl, ty jsou suprový. Kolik koštuje ten kudoctopus?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se