Liqid Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Tak toho jsem se bál, satelit jen kvůli F1 vážně pořizovat nehodlám a stahování z netu není úplně ono, když jsou pak výsledky úplně všude, tak člověk nemá ani chuť u toho ty dvě hodiny prosedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Já si každopádně nic připlácet nebudu, to se jim radši na celou efjedničku vydlábnu, zmetkům nenažranejm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukfira Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Honza.mantaJo,jo....já asi taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 To je velmi dobra zprava, na nove to kvuli tem dvoum urvanym arogantum stejne neslo sledovat a koukal jsem radsi bez HD na slovaky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Vypada to, ze Alonso je na ceste do Mclarenu ... cool! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 howno, fakt?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Vypada to, ze Alonso je na ceste do Mclarenu ... cool!no jak se říká..z bláta do louže pokud to bude pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 tak tohle je jediný aktuální článek, který se mi podařilo najít....španělsky neumím, tak jsem použil překladač. všechny ostatní jsou jen doměnky apod a navíc neaktuální nevím, moc se mi tomu nechce věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Spekuluje se o tom už dlouho... Je jasný, že Honda chce velký jméno a kvalitního jezdce, což různým domněnkám jen nahrává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 to vím, ale takový ty spekulace jsem ani nebral v potaz. Pochybuju, že by tam šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 http://www.formule.cz/formule/index.php?obsah=zobraz&id_clanku=25097 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Ja bych se klidne vsadil, ze to mclarenu uz podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 nemyslím si že odejde,necháme se překvapit ale určo zůstane tam kde je nyní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 http://www.autosport.com/news/report.php/id/116138?_ga=1.122272523.1295640030.1400339657 a misto nej do ferrari mozna vettel ... no hlavne ne vettel do mclarenu ... to ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Tak Ferrari Vettela chtělo, žejo... Jen si myslím, že to tak top jezdec není. Nejlepší ze současného startovního pole bude stále právě Alonso. Já ho fakt nemám rád, ale díky jeho kvalitě ho dokážu respektovat. A budu rád, když se McLaren rozloučí s Buttonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 tak teď začínám být zvědavej...hlavně jak říkal, že udělá to, co je dobré pro tým, nevím jestli Ferrari pomůže když odejde. Ještě ke všemu v jaké je formě je momentálně McLaren, leda že by měl stejnou kliku jak Ham s přestupem do Mercedesu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Příští rok se bude hodně věcí měnit...Překvapuje mě, jak silně fanoušci Alonsa potažmo Ferrari věří, že nemůže odejít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 jazdit za Ferrari uz davno nie je to, co bolo este za cias Enza - ono to este chvilu malo zvlastnu auru, ale uz dnes je to len spomienka? v dnesnej dobe je to cele o prachoch a o moznosti dosiahnut titul - ked mu to team neumozni, tak tam nemoze zabijat cas, a Alonso nie raz vyhlasil, ze by rad este ziskal titul, takze mas prevdu, ze zmeny mozu nastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Rosady uz zacinaji, vettel pryc, kvyat misto neho. Ted uz jen aby vet sel do ferrari a nee k mclarenu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se