Onisau Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Doufám,že letos to bude záležitost Ferrari!!!! Já jsem spokojen. Závod vyhrálo červené autíčko a tomu jsem na začátku nevěřil ani já
legacy Odesláno 25. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Já jsem spokojen. Závod vyhrálo červené autíčko a tomu jsem na začátku nevěřil ani já Tak je nás tady víc,to je super!!!Modrý limonády i střibrný šípy se mi už trochu zajídají!!!Jo červené autíčko pelášilo jak lobista před policisty!!!Jen doufám,že to nebyla naše poslední letošní radost!!!Přeci jen vývoj GP byl takový dost krkolomný a je pravda,že i strategii je nutné počítat do celkového úspěchu a tady prostě zkušenosti hrají prim!!!(tady bez spojitosti s jistou českou hodinářskou firmou)
Onisau Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Tak je nás tady víc,to je super!!!Modrý limonády i střibrný šípy se mi už trochu zajídají!!!Jo červené autíčko pelášilo jak lobista před policisty!!!Jen doufám,že to nebyla naše poslední letošní radost!!!Přeci jen vývoj GP byl takový dost krkolomný a je pravda,že i strategii je nutné počítat do celkového úspěchu a tady prostě zkušenosti hrají prim!!!(tady bez spojitosti s jistou českou hodinářskou firmou) Jak říkaj ty vymašlovaný fotbalisti: Chce to trochu sportovního štěstíčka a taky to srdíčko :D
Honza.manta Odesláno 25. března 2012 Nahlásit Odesláno 25. března 2012 Potěšil mne Hamilton - asi už konečně dospěl. Nedělal kraviny a jel na jisté třetí místo(navíc evidentně neměl, i když opět tam byl podpis z depa), takže neroztřískal auto, nikoho nesestřelil a má body.
Chumpus Odesláno 22. července 2012 Nahlásit Odesláno 22. července 2012 Neúspěch Vettela a opět hledá chybu někde jinde než u sebe. Možná by na tom měli jeho PR lidi trochu zapracovat, jinak se stane uplakánkem sezony. Pro vysvětlení jeho dnešní vyjádření k předjetí od Hamiltona - "Od Lewise to vůbec nebylo pěkné. Nevím, proč s námi závodil. Jestli prostě chtěl jet rychle, měl nejprve zvolnit a počkat, až před sebou bude mít volnou trať. Bylo to stupidní, vždyť jel o kolo zpět." Sezóna je zatím asi nejzajímavější za poslední léta, kazí to jenom idiot Maldonado. Alonsa sice vůbec nemám rád, ale má životní formu a jezdecky na něj aktuálně nikdo nemá.
El Nano Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Ahoj Start sezóny 2013 je ještě daleko - přesněji 40 dnů, 11 hodin, 47 minut a nějaké drobné Ale od Brazílie uplynulo taky dost času. Aspoň, že se ve světě F1 konečně něco začíná dít. Byly představeny první verze letošních monopostů, týmy se chystají na první ostré testy Jerezu ( ty začínaji vlastně už 5.2.!) a postupně se všechno dá zase dává pohybu. Jenom ze srandy jsem si přečetl pár stránek diskuzí na jednom českém serveru a to se nedá prostě! Úroveň nulová, samé tlachy, nadávky, a flamy kvuli toho kdo komu fandi a podobně...hrůza. Tak mě napadlo, co takhle založit vlákno zde, kde by se dalo normálně pokecat o všem co k F1 patří: aktuální téma - design nových autvýsledky závodůjezdci, týmy - kdo komu fandípravidlatechnikaatd... A třeba se to ujme a budem mít kde sdílet rozčarování z výsledků a nebo v lepším případě radost z vítezství vašeho favorita. Vaše názory?
Liqid Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Tohle vypadá na dobré vlákno Jsem fandou stáje Ferrari už snad 10 let, a zůstanu dokud to půjde. Modernizací vzhledu pro letošní sezónu jsem příjemně překvapen, posuďte sami pánové Oproti minulému monopostu ubylo bílé barvy, která se mi na čumáku vůbec nelíbyla Doufám, že Alonso vyhraje a dost mě štve, že Massa zůstal u stáje, protože to co mile předváděl...zabít málo. Jestli mě paměť nemate, tak toto bude poslední rok s V8 v F1, kvůli těm ekoteroristům Co si o tom myslíte? Jsem zvědavej, co si s tím konstruktéři počnou, protože F1 bez pořádného zvuku není F1:sad01_anim:
El Nano Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 (upraveno) A hele, spřízněná duše! I když já fandím víc Alonsovi a Ferrari jen kvůli toho že tam je Tomu letošnímu zbarvení jsem nemohl pořád přijít na chuť, ten bílý proužek, který lemuje spodek auta mi ze začátku vyloženě vadil. Teď už se mi to líbí! A stejně jsou důležitější výsledky než jak má kdo pomalovanou káru Letošní nové vozy ale moc překvapení ohledně vzhledu a technických novinek nepřinesly, všechny do jednoho to jsou pouze evoluce loňských. Ono je to dáno velkou změnou pravidel od roku 2014, která se bude týkat úplně všeho včetně těch motorů. S tím Massou musím nesouhlasit! první půlka sezóny byla opravdu hodně slabá, ale pak šla jeho forma nahoru. Jsem rád, že tam zůstal. Má podle mě velké kvality. Docela přesně si pamatuju ten moment když projel v roce 2008 cílem GP Brazílie a já pár sek..d skákal radostí Než Lewis předjel snad v poslední zatáčce Glocka tuším a stal se mistrem. Pak taky to, jak ho trefila pružina z vozu Barichella a v bezvědomí narazil v plné rychlosti do bariér...a po té nehodě se mu už nedařilo navázat na své minulé výsledky až do té půlky loňské sezóny. Zase upřímně si myslím že vozy, které Ferrari teď staví jsou šité přesně pro Alonsa a Massa to musí mít docela těžké...No každopádně doufám že bude letos jezdit jak Alik už od začátku Upraveno 4. února 2013 uživatelem El Nano
Ctirad13 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Jsem dlouholety fanousek Williamsu. Bohuzel poslednich hodne sezon nic noc . Aspon ten monopost od minuleho roku vypada dobre
nAscA Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 Formule se resi napr. zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/37151-formule-1-start-sezony-2011/page__st__100
El Nano Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Ctirade, aspoň Maldonado ti loni vyhrál Upraveno 5. února 2013 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) nAscA: jo, to jsem taky našel (než jsem založil tohle vlákno), ale to byla loňská sezóna a docela starý, tak jsem to nechtěl obnovovat Všechy auta pro letošní rok už byly představeny (až na Williams, ten ukázal pouze nové zbarvení na loňském monopostu a ten letošní ještě staví). Které je podle vás nejpovedenější? Podle mě je letos nejhezčí McLaren, Sauber, Ferrari a pak Lotus. Jak to vydíte vy? Jinak dneska byl první den testů v Jerezu. Nejrychlejší čas zajel Grosjean s Lotusem. Webber s Red Bullem čtvrtý nejrychlejší a Massa na Ferrari sedmý nejlepší čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. února 2013 uživatelem El Nano
Frantik Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Pro me uz jsou zavody F1 moderni pseudozabava pro divaky televizi - neco jako priblble realityshow. Byl jsem velky fanda, ale po vsech tech bolsevickejch zasazich do zavodeni se na to neda koukat. Business s pneumatikami, omezeni motoru, nesmyslne tankovani, povinne zastavky, difuzory, pritlaky, nesmysly, ktery z toho udelaly gulas. Navic nekonecne zmeny jezdcu, ketri prestupuji z teamu do teamu, takze je to kazdy rok jinak. Uz to neni o technologii, o novych autech, motorech, jezdcich - je to o tom, jak si to dopredu naplanuje Bernie a Mosley. Nedivil bych se, kdyby byl predem domluveny i vitez Upraveno 5. února 2013 uživatelem Frantik
El Nano Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Bych to tak černě neviděl. Sice je pravda, že jednotné pneumatiky pro všechny se mi nelíbí. Ať si každý zvolí to co je pro něho nejvhodnější! S těmi novými motory od příštího roku ještě uvidíme. Zákaz tankování, na to jsme si všichni museli zvyknout. Ale aerodynamika k tomu prostě patří už od přelomu 60. a 70. let kdy začali prvně používat přítlačná křídla a zjistili, že to s tím je lepší A ty změny jezdců se netýkají všech týmů. Ferrari má stejné složení už třetím rokem (Alonso od 2010 a Massa tam je už od 2006), Red Bull má Vettela od roku 2009 a Webera od 2007. McLaren stál za Hamiltonem od jeho dětství, v F1 za ně jezdil od roku 2007 a teď se rozhodl pro změnu. Mě spíš vadí neustálé Bernieho snahy o expanzi do Asie, teď i do Ruska na nově postavené tzv. Tilkedromy, které jsou naprosto sterilní a není tam žádná tradice. Byl bych radši kdyby se jezdilo více na klasických okruzích. Už jenom z toho důvodu, že tribuny třeba v Číně, Korei jsou prakticky bez diváků.
lexa Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Pro me uz jsou zavody F1 moderni pseudozabava pro divaky televizi - neco jako priblble realityshow. Byl jsem velky fanda, ale po vsech tech bolsevickejch zasazich do zavodeni se na to neda koukat. Business s pneumatikami, omezeni motoru, nesmyslne tankovani, povinne zastavky, difuzory, pritlaky, nesmysly, ktery z toho udelaly gulas. Navic nekonecne zmeny jezdcu, ketri prestupuji z teamu do teamu, takze je to kazdy rok jinak. Uz to neni o technologii, o novych autech, motorech, jezdcich - je to o tom, jak si to dopredu naplanuje Bernie a Mosley. Nedivil bych se, kdyby byl predem domluveny i vitez Po to se podepisu- se zavodenim to nema uz nic spolecnyho, doprucuji shlednout Indy car, to jsou zavody, F1 vecnymi upravami pravidel je o nicem, kdyz jezdec na 3 miste dojede 50 vterin za druhym, o jakym zavodeni je rec ?
Liqid Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) JEREZ ? testy, den první (úterý 5. února 2013) Vypadá to na zajímavou sezónu Upraveno 6. února 2013 uživatelem Liqid
El Nano Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Ještě že testujou každý s jiným množstvím paliva, různýma pneumatikama a každý jiné závodní konfigurace a tudíž ty časy zcela neodpovídají formě týmů. Doufám teda, že Ferrari...! Upraveno 6. února 2013 uživatelem El Nano
El Nano Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Dnešní časy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Super další oblíbené vlákno na světe. Osobne jsem si byl tento týden projít zatáčku Grandhotel Hairpin. Je uzasna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se