El Nano Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 lépe to dopadnout nemohlo, paráda! No mohlo vlastně...ale přát smůlu Vettelovi by bylo nesportovní
Hasňa Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Prat smulu, no to me poser. Trochu kontrolniho chrousta by to chtelo.
El Nano Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) proč jako? Cituji "přát smůlu by bylo nesportovní" takže to neznamená, že jsem mu ji přál...jen tak pro vysvětlení Upraveno 12. května 2013 uživatelem El Nano
utrejch Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Mne ta formule jedna jako fanouskovi mclarenu moc radost nedela
El Nano Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 To se nedivím no, ale tak budou mít nové díly, tak třeba to hochům z Wokingu pomůže.
utrejch Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 To se nedivím no, ale tak budou mít nové díly, tak třeba to hochům z Wokingu pomůže.To meli uz dneska ;-)
Hasňa Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) proč jako? Cituji "přát smůlu by bylo nesportovní" takže to neznamená, že jsem mu ji přál...jen tak pro vysvětleníAle jo pohoda. Ja jen, ze ja treba sice fandim Vettelovi, nebo Mercedesu, nebo Raikkonenovi, ale nejak nemuzu rict, ze by muj den jeste zlepsil fakt, ze by jiny jezdec dojel hure, nebo se mu nedarilo. Uspech "tech mych" me tesi, ale specificky neuspech nekoho, kohokoliv, jineho me teda stestim nenaplnuje. Upraveno 12. května 2013 uživatelem Hasňa
El Nano Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 to mě taky ne samozřejmě, jenom by mě víc těšilo kdyby se ta Alonsova bodová ztráta po těch dvou zpackaných závodech ještě více smrskla. A to bohužel nejde jinak než, že by jezdci co jsou v šampionátu před ním dojeli třeba na hůře bodovaných místech. Je úplně jedno kdo by to byl...jestli moji další favoriti hned po Alonsovi - Ham, Massa nebo Kimi. V tomto případě to byli zrovna tvoji oblibenci Vettel a Iceman. No flame, vím že jako Alonsův fanoušek jsem tady v menšině.
El Nano Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 To meli uz dneska ;-) Měli no, já vím, ale nějak jim je nestihla FIA zkontrolovat, tak třeba v Monacu se dočkaji
Hasňa Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 to mě taky ne samozřejmě, jenom by mě víc těšilo kdyby se ta Alonsova bodová ztráta po těch dvou zpackaných závodech ještě více smrskla. A to bohužel nejde jinak než, že by jezdci co jsou v šampionátu před ním dojeli třeba na hůře bodovaných místech. Je úplně jedno kdo by to byl...jestli moji další favoriti hned po Alonsovi - Ham, Massa nebo Kimi. V tomto případě to byli zrovna tvoji oblibenci Vettel a Iceman. No flame, vím že jako Alonsův fanoušek jsem tady v menšině. Aha, tak to jo, uz tomu rozumim.
Akam Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 bohužel McLaren stále předvádí fádní výkony, ale sezóna mě zatím baví, hlavní je nevidět zvednutý ukazováček v cíli a poslouchat německou hymnu......
utrejch Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-sElKBWRm7OA/UZJ7z9qVkPI/AAAAAAAAMdw/52-pnFF32_4/s553-no/946997_10151581570882210_1775703864_n.jpg
Akam Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Odesláno 16. května 2013 http://www.auto.cz/honda-formule-1-dodavatel-motoru-mclarem-74516 tak moje milovaná Honda se vrací.......
Liqid Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Nejvíc jsem zvědavej, jakej ty V6 budou mít zvuk. Ty ekomagoři mi pijou krev.
El Nano Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 já jsem teď spíš víc zvědavej, jak to dopadne s těma Pirellkama...takhle to změnit uprostřed sezóny. Týmy jako Ferrari a Lotus to docela zvládly vyřešit, ale protože Limonády ne, tak teď břečí a okamžitě se musí pro pány z Red Bullu udělat pneumatika co bude mít vetší výdrž, ať vydrží ten jejich aerodynamický paket. Takže jak to tak vidím, jestli se tak stane, tak si můžeme užít další dominaci Red Bullu. Protože co si budem nalhávat, Newey je fakt génius a aerodynamiku mají nejlepší z celého pole
Honza.manta Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Ale jo pohoda. Ja jen, ze ja treba sice fandim Vettelovi, nebo Mercedesu, nebo Raikkonenovi, ale nejak nemuzu rict, ze by muj den jeste zlepsil fakt, ze by jiny jezdec dojel hure, nebo se mu nedarilo. Uspech "tech mych" me tesi, ale specificky neuspech nekoho, kohokoliv, jineho me teda stestim nenaplnuje.Já taky nikomu nepřeju smůlu, akorát jsem pak neskutečně nas.anej, když ten španělskej křivák dojede vysoko na bodech.
Liqid Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Chlapi, kde koukáte na F1? Hledám marně dnešní VC na TV Nova
323GT Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Chlapi, kde koukáte na F1? Hledám marně dnešní VC na TV Nova Pokud má možnost sledovat, tak dnes je to na Fandovi...
Liqid Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Nevím proč, ale z multiplexu 4 nic nechytám snad seženu záznam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se